Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Tai parduotuvej vienaip, namue visai kitaip atrodo mirksiukas.gif

Blyn, kada mes uzsiimsim remontu biggrin.gif Tuoj musu sofos stvaziuos, o nieks net nepradeta biggrin.gif Pirma norejom ta pavesine uzbaigt.. O dabar orai isgrazejo, tai is vis namie sedet nesinori biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) užimta šiandien diena, dar vis kraustomės po truputį, o aš va jau šiandien iš namų darbuojuos :rolleyes: keista labai, teks priprasti. Nes va ir dabar atrodo gal eiti apsitvarkyti truputį, gal indus iš indaplovės išsikraustyti :D 

Vėl šiandien gan šalta ir žvarbu, vėjas toks nemalonus, tai gerai, kad bent truputį saulutė buvo išlindus. Naktį palijo taip nemenkai, net pabudom su SB, nesupratom kas vyksta :B  :D​ 

Atsakyti

Pas mus kol kas orus liuks zada. Savaitgali Londoniskese +20, prie juros 17-18 mirksiukas.gif Tik niekaip nenusprendziu i kuria puse traukt biggrin.gif
Maudytis kaii ir nelabai dar, tai i musu pamegta vieta bus nuobodu.. I arciausia-Southenda, bet bijau kad ten nepraeisim per zmones biggrin.gif Bet uz tai pramogu yra- ir jura, ir supynes ir toks fontanas kur vaikai ussimaudyt gali..
Vnz, ryt poryt nuspresiu biggrin.gif

Na, jei labai darbui netrukdo, kodel gi neiskraustyt tu indu mirksiukas.gif

Dabar jau po darbu. Einu nupjaut zole biggrin.gif
Atsakyti

Kazkokia sunki diena buvo  :hmm:  ir vienur ilgiau teko uztrukti, biskeli planai pasikeite, paskui  teko ir ant pagreicio padirbeti  :P  bet viskas geri, susitvarkem, namo praktiskai kaip ir laiku grizau, gaminti nereikia, vakar sonkauliuku greitpuodyje prisiviriau, dar ten visokiu uzkanduku yra, MB mama isvaziavo su dukterecia i laidotuves, tai  panasu, kad kelioms dienoms pas ja ir pasiliko. tai tuo labiau maziau maisto reikes. RYt MB susiorganizavo jau priekaba, tai ir  sena kampa ir dar visokio slamsto is rusio sestadieni isves. Gal pagaliau ir ten vietos atsilaisvins.  :P   Sestadieni MB paskui dar dirbti varys,  o man reikes po namus pasitvarkyti, o tai paskui jau pora savaitgaliu suplanuoti - sekanciam drauges gimtadieni turim, o dar sekanti jau leksim  su nedidele ekskursija po Kaisiadoriu rajona pasizvalgyti. vsio, sakau, yra galimybe- varom, reikia naudotis kiekviena proga  :D 

Atsakyti

Labas rytelis 

Rytas grazus, nors ir saltas, bet po pietu ir liuti zada  :blink:  

Siandien trumpesne diena nusimato, tik pas 2 zmogeliukus, paskui po pietu darbinis susirinkimas, tai   visai puiku, nes tai namie vyks per zoom, reiskia jau pries 2  h busiu namie 

Atsakyti
LAbukas

PAs mus vel silta,negaliu atsidziaugt biggrin.gif

Mickute,papasakok,ka tu veiki pas tuos zmones?Tu atnesi produktus,aptvarkai ar tik siaip pabendrauji?Kokio amziaus?Ar visada pas tuos pacius,ar keicias?

MAno SM drauge dirba UK seneliu namuose,bet tokiuose su didelem negaliom,mazai vaikstanciu..Ji slauge,tai patalus pakeist,nupraust,pamaitint...Ir darbas jos slenkanciu grafiku,buna ir savaitgaliai,buna ir naktines pamainos..
Atsakyti

Labukas :rolleyes: kažkokios susimaišiusios dienos, atrodo jau vakar penktadienis turėjo būti ir šįkart ne man vienai, nes ir MB toks pat jausmas :D 

Aha, Mickute, įdomu ir man labai Tavo darbo specifika, jei tai nėra paslaptis :rolleyes: 

Diena įprasta nusimato, nors meluoju truputį, nes darbo vietai pasikeitus ji jau tampa kitokia :) vakare visai išlįst kurnors norėčiau, bet kažin ar pavyks, nes oras bent pokolkas nelabai koks :huh2:​ 

Atsakyti
Labas 4u.gif
Mickute užuojauta 4u.gif
Greitai perbėgau akimis, mačiau kad jau sofa Mickute pasistatė, atleksiu pažiūrėt gyvai biggrin.gif
Darbe darbų nėra nuobodžiaujam. Kitą savaitę siunčia mane į prastovas, orus lyg neblogus pranašauja wub.gif
Savaitgaliais dirbu salone, po truputį tikiuosi atsiras pastovių klienčių, iš poros jau gavau žinutes kad nori užsirašyti kitam kartui wub.gif
Atsakyti

Nu kaip ir sakiau siandien lengvesne dienele- grizau pries 2, spejau ir pavalgyti, tada jau   daugiau  kaip 1.5 h prie kompo pasedejau su kavyte  :P  pries 5 grizo MB jau su priekaba, tai greit su draugeliu senaji istrenke, tai griebiau  ta proga ir visus namus prasiploviau, tai is karto galvoju reikia ir nufotkinti, o tai vel  neprisiruosiu   :P  dabar jau  ilsiuosi prie tv, einu filma paspoksosiu. Kita diena placiau apie savo darba aprasysiu, tingiu jau siandien prie kompo sedeti  :P​ 

Atsakyti
Po darbu, oras pasakiskas, tai sedziu kieme biggrin.gif Mb kazko ilgai vaziuoja, vel turbut kokuam kamsty sedi.. o as vyno noriu biggrin.gif
Atsakyti

O aš jau su vynu, mėgaujuos :rolleyes: eisim gal vėliau kokį filmą pažiūrėti, nes niekur nebelįsim šiandien, pavargę kažkaip jaučiamės po visos savaitės ir po visų kraustymosi reikalų :)​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Vakar  taip ir pratinginiavom, maciau cia dauguma vyno taures kilnojot, net ir as uzsimaniau, bet kad nieko is tokiu lengvu gerimu neturejau, tai apsejau ir be ju  :P  o siryt tvarkingai po 6 ir prabudau, aisku nesikeliau, telika paspoksojau, va tik dabar kava su Mb geriu, tuoj   ves jis ta senaji kampa i lauzyna, po to i darba, o as tai jau susirasiu ka veikti  :D  reikia ir namie pasitvarkyti,  dar skalbima pasidaryti, dar susirasti  ka i baliu rengtis kitam savaitgaliui  :P  kaip cia po ziemos dabar su tais rubais bus  :P  - ar dar kas tiks ar jau lekti i turgu nauju staigiai ieskotis  :D  :D  :D  ten kasdien ar i kelione tai viskas gerai, rasiu ka apsirengti, bet vat kitam savaitgaliui, kai draugei 50  :hmm: 

Atsakyti