Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :rolleyes: oi net nepasisveikinau šiandien, kažkaip galva pilna visokių minčių nuo pačio ryto ir veiklos yra, tai darbuojuos ir tiek žinių. O daugiau nelabai kažko ir turiu pasakoti, MB ilsisi šiandien, bet tel nepaleidžia iš rankų, visiems visko reikia, viskas skubu ir pan. Ir nesvarbu, kad žmogus po operacijos, kad ir jis gali sunegaluoti, kad taip jau būna, bet kiti tik apie save galvoja, tai tokiems nepapasakosi :) 

Einu manau dar kavos, norisi jau antro puodelio :) turiu vaisių - paskanausiu.

Atsakyti

po darbu, grisdama  narcizu nusipirkau, na tu senovisku, kur labai kvepia  :P  negalejau   ramiai pro juos praeiti. grizus dar biskeli kotletu iskepiau ir vsio, laisvas vakaras  :ax:  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

na tai siandien jau pradedam Eurovizija ziureti  :wub: 

Atsakyti
Labukas

Aga,ziuresim biggrin.gif Daug mano draugiu pirko geltonu roziu- ala palaikymas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :rolleyes: vėl saulėta diena šiandien, tai bandom nuotaiką prisikviesti, nes nėra visiškai :huh2: 

Aha, eurovizija šiandien, žiūrėsim ir mes, tikrai manau ir tikiu, kad paklius į finalą :rolleyes: na labai esu už juos!

Atsakyti

Labas is ryto!

Siandien nuo pat dienos pradzios daug veiklos. Viena akim priziuriu ofiso darbus, kita akim rasau savo rasto darba  :) Tai tik pasilabinu ir lekiu toliau darbuotis, kol ikvepimai nedingo! Grazios dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas 

Valio  :lietuva:   papuolem i  finala!!!! Saunuoliai  musiskiai. saziningai vakar  islaukiau iki Eurovizijos pabaigos, nors siandien ir 5.30 reikejo keltis  :P  siaip visi kurie papuole man patiko.Na gal del Maltos dar susilaikyciau. Labiausiai nepatiko  australe, kroate, nu  makedonija taip  sakyciau nelabai. Bet siaip bendras vaizdas labai  patiko,  labai ispudingas renginys, daug efektu ir visu pasirodymai praktiskai viens uz kita ispudingesni. Siaip azerbaidzanas patiko, nu aisku tas rytietiskas  skambesys savo daro,  ukrainieciu  idomus pasirodymas. na tikrai daug patiko  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 gegužės 2021 - 05:33
LAbukas

ZIurejau ir as Eurovizija mirksiukas.gif Ar kad jau pasiilge tokiu konkursu,bet ir man dauguma dainu patiko mirksiukas.gif As buvau uz svedus,Izraeli.Ukraina man irgi patiko ir visai patiko tas makedonas,gaila-jis nepateko..
Rusai labai nepatiko,Malta..Ir kur i LAdy GAgos daina labai panasi..Diablo ar kazkaip panasiai ta daina vadinos..
Atsakyti

Sveikos :rolleyes: žiūrėjom ir mes euroviziją ir nors buvau įsitikinusi, kad paklius mūsiškiai, bet vistiek laukiant tų rezultatų jauduliukas buvo :) bet tokie šaunuoliai, nerealiai, o ir Vaidotas tokią charizmą turi, na nesuvaidinsi tokio dalyko :) 

Darbuojuos, lėksiu tuoj iki pašto ir įprasta diena laukia. Faina, kad šiandien vėl pas mus saulėta nors vos ne visą savaitę lietų pranašavo :rolleyes:​ 

Atsakyti

LAbukas

ZIurejau ir as Eurovizija mirksiukas.gifAr kad jau pasiilge tokiu konkursu,bet ir man dauguma dainu patiko mirksiukas.gifAs buvau uz svedus,Izraeli.Ukraina man irgi patiko ir visai patiko tas makedonas,gaila-jis nepateko..
Rusai labai nepatiko,Malta..Ir kur i LAdy GAgos daina labai panasi..Diablo ar kazkaip panasiai ta daina vadinos..

Diablo- kipriete dainavo. Nu Malta ir ta ruse, tiksliau tadzike - man irgi nelabai .

Bent sikarta bus  idomiau sestadieni finala ziureti   :D

Eiline darbo diena, atsilaksciau, grizus su Mb vakariene pasidarem- as kepeneles keliau, MB  bulviu prisikepe, dabar Gero vakaro sou spoksom

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 gegužės 2021 - 18:58

Labas rytelis

Na gal siandien grazesne jau diena nusimato, bent be lietaus

Atsakyti
Labukas

Lygtai be lietaus siandien ir pas mus biggrin.gif
Siandien vel Eurovizija biggrin.gif Pati koncerta ziuresim, bet ar balsavimo lauksiu, tai nezinau biggrin.gif Mb anksti miegot eina, as kaip ir nemiegu dar tokiu laiku, bet nesinori ir teliko leist. Aisku galiu apacioj ziuret, bet vel gi- ateisiu, isbudinsiu biggrin.gif Jis labai jautriai miega.. Girdi kaip mikroskopinis chamekiukas nakti rate sukas biggrin.gif
Atsakyti