Noriu ir aš keliauti kurnors, labai noriu kitą savaitgalį planuojam į Vilnių, tai oi laukiu kaip didžiausios šventės vistiek ta visa situacija davė ir daug gero, nes bent mes pradėjom vertinti dalykus, kurie anksčiau būdavo tokie įprasti, tokie kasdieniški dabar net kavos atsigėrimas kavinukėje jau pramoga
As jau pamirsau, ka reiskia kavinej kavos atsigert ar i restorana koki eit Nu paskutini karta i ta traukini spejom pries pat Kucias, kai galima buvo viduj valgyt. Paskui viskas uzsidare ir tik issinesimui pasiimt maisto ir gerimu galima buvo. Dabar planuoja leist atsidaryt restoranams lauke maista tiek nuo birzelio vidurio, tai siek tiek reik pakentet dar
Vakar vakare uzsisudziau kelis gabalelius lasisos file. Tai negaliu nustot valgyt siandien Ir pusryciams, ir uzkandziui dabar - jazaumarija, kaip skanu
As jau pamirsau, ka reiskia kavinej kavos atsigert ar i restorana koki eit
Oi ir aš nepamenu, turėjau omeny išsinešimui nors ir dirba, bet kažkaip darbe ar namie atsigeriam, o va dabar, kai lauke jau galima, tai reikės bent kava pasimėgauti
Oi ir aš nepamenu, turėjau omeny išsinešimui nors ir dirba, bet kažkaip darbe ar namie atsigeriam, o va dabar, kai lauke jau galima, tai reikės bent kava pasimėgauti
Ai va issinesimui mes kazkaip nuo pat pradzios imdavom be baimes tiek maista, tiek kava pvz. Eini pasivaiksciot ir vis pasiimi kavos. Kaip sunku tiems maziems verslams, ne tinklinems kavinems ar restoranams issilaikyt tiek laiko. Airijoj pvz barai (nu tie normalus pubai) jau virs metu nedirba, restoranai irgi tai atsidare kelioms sav., tai vel liepe uzsidaryt. Labai labai daug verslu nebepajege issilaikyt, nes nuomas vis tiek skaiciuoja. Pamenu zmones pradzioj karantinu bijodavo imt issinesimui maista ar gerimus, o mes kazkaip nesukom galvos ir vis imdavom
Oi mes ne dėl bijojimo, apie tai net nepagalvojau tiesiog va taip gaudavosi kažkaip. Nors ir šiaip nebūdavom labai jau dideli pirkėjai tos kavos ar tuo labiau maisto išsinešimui
Aha, labai liūdna dėl nepajėgusių išsilaikyti verslų, ypač dėl tų mažųjų parduotuvėlių/kavinukių vis paskaitom, kad tai vieni užsidarė, tai kiti. Gaila tikrai
Mes maisto issinesimui neperkam, ypac kai per karantina sedejau namie ir turejau grazaus laiko paciai viska pasigaminti vat kartais kebabu uzsimanom, tai ant situ kartais susigundom. kavos tai cia tik dabar kai su padruske buvau isejus pora kartu pasivaikscioti, tai tada jau pasiemem kavos. seniau dar vaziuojant kur toliau kazkur degalinese prigriebdavom kavos, na o kadangi niekur nevaziavom, reiskia ir nepirkom
Diena prabego greitai, palakstau per diena, atemiau is MB laikrodi, tai zingsnius idomumo delei paskaiciuoju, siandien beveik 11000 per visa darbo diena padariau. grizus dar sriubytes is visokiu likuciu priviriau, vistienos kumpeliu uzmarinavau- ryt grizus po darbu issikepsiu.
RYt vel reikes lekti testuotis, tai ziuresiu kaip cia spesiu su laiku, nes kartais ir valandai speju namo gristi,o kadangi jau cia varysiu i Laisves aleja, tai gal vel kur nors uzsuksiu kavos atsigerti pirmadieni vat turejau valanda laiko, tai atvaziavau i Laisves aleja, uzejau i kazkokia kepyklele, pasiemiau kavos, sikart uzsimaniau surio kamuoliuku paragauti ir taip smagu buvo lauke prie staliuko pasedeti. o tada oras puikus buvo, narzicai zydi, zmones neskubedami vaiksto bet tu surio kamuoliuku kita kart neimsiu neypatingai patiko, kazka kita ragausiu
Labas rytelis
Panasu, kad tuoj lietau ssulauksime
Panasu,kad mes jau sulaukem lietaus Ir visa likusia sav rodo lietu..Ex..Vel nei prie pavesines ka padoraus nuveiks,nei kur pasivaiksciot iseit..
PAr situos karantinus mes tikrai nemazai kartu uzsisakydavom maista i namus,ka anksciau gerokai reciau darydavom Nes tas pats per ta pati naminis maistas atsibosdavo,i svecius gerokai reciau vaiksciodavom,o ir visokie restoranai uzsidare buvo..Tai vis paivairindavo
Labukas jungiuosi su kava, toks greitas ir daug veiklos pilnas pusdienis, tai tik dabar ramiai prisėdau dar iki močiutės buvau nulėkus, ištaikiau pusvalanduką, tai pasibuvau truputį/paplepėjom ir supratau, kad tikrai per retai nueinu aplankyti nors gyvena visai netoli. Vat atrodo įsisukam į rutiną, į savo gyvenimus ir vat kažkaip neaplankau dažnai, gėda man
Šiandien dar graži pas mus diena ir vėjas toks aprimęs, šiltas - liuks toks oras visiškai mano, nes nėra karšta, bet nėra ir šalta, apie 19 ar 20 laipsnių dabar pas mus galvoju gal mamuką vakarop į pasimatymą pakviesti, prosecco pagurkšnoti lyg turėjo lyti, bet dabar kiek matau tikrai bus apgaulė, nes saulė ritinėjasi.
Vakar su drauge taip fainai pušyne pasibuvom, grynu oru prisikvėpavom ir galvojau, tai oi galvojau miegosiu, oi anksti užmigsiu bet vėl su tuo miegu man prastai, prasivartau pusę nakties, o ryte kaip zombis ir va taip pasikartoja kas pora savaičių, per daug mano galvoje minčių.
Mb ir daznai nemiga skundzias, tai vis retkarciais pageria ju..
Nuleido padanga.. Vis dasupuciu ir pamazu riedu.. Dabar jau visa darba pabaigiau, varau i depa ir pakeliui i kokia padangu keitykla.
Pasidariau testa, sikart vyresne moteriske ta testa atliko, tai kazkaip svelniau dar valandele turejau laisvo laiko, tai neskubedama pasivaiksciojau po Laisves aleja - smagu, nors biskeli lyg ir lietus bande gasdinti, bet nemazai zmoniu siaip ant suoliuku sedi, kavinukese irgi zmoniu netruksta. be abejo ir as pasisedejau vienoje kavinukeje, aisku lauke , su kava kaip baltas zmogus pasijunti
Labas rytelis