Cia tik mano nuomone,nesigincinu. Tik manau,kad cia biski sunkesnes formos gripas..Nuo gripo as nesiskiepinu..Situo nepriverstinai pirverte. Nieko,isgyvensiu,bet tikrai nemanau,kad sis skiepas ten kazkaip labai jau mane apsaugos..Juk kiek jau visokiu atmainu,kuriu tas skiepas neveikia..
O ko cia pas jus Airijoj taip viska uztempe?Jau net ir LT jaunesnius skiepina...
Tai nesiginciju ir as, tiesiog diskutuoju Va, matai cia pvz. mano nuomone ir skiriasi - as nemanau, kad tai sunkesnes formos gripas ziurint i ligos eiga (kaip prasideda, kad gali but be simptomu, bet vis tiek plisti, kokie padariniai gali but tiek jauniems, tiek vyresniems zmonems ir t.t.). Ir kodel Tu manai, kad nepriverstinai priverte? Kai zmones sako, kad bus lengviau keliaut ar pramogaut - cia yra galimybe tiesiog, bet nevercia niekas del to skiepytis Gal poziuris toks, kad vercia, bet is esmes neprivalai skiepytis. Galesi keliaut vis tiek, taciau bus papildomu visokiu niuansu. Galimybes neateme niekas
Nezinau, ne valdzioj as, tai negaliu pasakyt Tiesiog toki plana sudare, juo dabar ir remiasi. Siandien va ziniose ryte pranese, kad planuoja patvirtint vakcina 12 - 15m. amziaus paaugliams ir tikslas butu juos suskiepyt iki rugsejo. Nu tai sekmes visiems tiems 20 - 40m amziaus zmones tada, kurie buvo solidarus ir nuo pradziu sedejo namie, ribojo savo laisves, keite gyvenimus, kad apsaugotu kitus. Tiek buvo solidarus virs metu laiko - pabus gi dar!
Labas rytas!
Neblogai ismiegojau visai, buvom ir ryto rata prasieje, kol oras buvo geras dar. Kibsiu dabar tiek i ofiso, tiek i mokslu darbus - vakar turejau susitikima su mokslo grupe padiskutuot apie sita artimiausia rasto darba, pasidalint ikvepimais. Siryt dar su kolega pasnekejau, pagelbejo siek tiek su informacija, tai jau pilna minciu kaip cia ka parasyt galima Reik tik daug kavos, uzkandziu ir pasiraitot rankoves
Vakare leksiu apsipirkt siek tiek rubu. Sia savaite nuo pirmadienio parduotuves kai kurios galejo paleist apsipirkima su isankstinem rezervacijom, tai leksiu siandien visokiausiu kojiniu, apatiniu, dzemperiu pirkt - pramoga nu! Ribotas laikas, zmogui vizitui 1val skiria, tai 45min pirktis ir kaip skaiciuoja 15min spet susimoket. Nu vis sis tas
Daugiau nieko neturiu idomaus papasakot, einu darbuotis. Geros dienos visoms!