Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Va lygiai taip pat galvojam.. Padarys mokamus ir be skiepu niekur isvaziuot negalima bus.. Tik del sito ir skiepinames.. Po 1 jau gavom, antras tik liepos gale.. 

Mano mamukui antras berods tik rugpjūčio mėn, bet kaip supratau pasuks anksčiau, jei atsisakiusių bus :rolleyes: o va MB tėvams jau šio mėnėsio gale nors skiepijosi tokiu pat metu :rolleyes: 

Ai, va keliausi siandien tai ne siaip sau, o kad online shoppinga pasidaryt  :D  :D  :D Tetis nupirko mums Kamado Bono kepsnine, kaip tik su nuolaida Maximoj paleido. 

Oooo koks pirkinys :rolleyes:  :bigsmile: galėsit gardumus gamintis! Mes norėjom MB tėvukui dovanoti, rudenį jubiliejus, tai manau puiki dovana būtų. Nors vyresni žmonės pripratę prie tų savo įprastinių, tai va ir abejojam ar patiktų toks :ax:​ 

Atsakyti

Oooo koks pirkinys :rolleyes:  :bigsmile: galėsit gardumus gamintis! Mes norėjom MB tėvukui dovanoti, rudenį jubiliejus, tai manau puiki dovana būtų. Nors vyresni žmonės pripratę prie tų savo įprastinių, tai va ir abejojam ar patiktų toks :ax:​ 

Jooo, MB juokias is manes - sake galesiu kept jam viska ir maitint skaniai, nes pati nusipirkau, tai pati ir zaisiu  :unsure:  :D  :D Bet is tiesu tai iprastos kepsnines mums tiesiog nebetinka del planu balkone tiest dirbtine zole, nes net ir pro ta musu turima dabartine (kuri vis dar puikiam stovy ir pakankamo dydzio mums) byra pelenai vis tiek, tai reikejo uzdaros kepsnines  :) 

Kalbant apie skiepus, tai as skiepyciaus nors ir sia akimirka, jei kas duotu skiepus. Mano vyras taip pat. Ir del laisves, ir del ligos simptomu palengvinimo, jei tas imanoma. Per daug istoriju is artimos aplinkos tarpo prisiklausiau apie sergancius tiek jaunus, tiek vyresnio amziaus zmones. Nenoriu nei uz ka as nezinot, kaip pasibaigtu sitas virusas mano imunitetui, aciu  :rolleyes: Asmeniskai nematau jokio vyriausybiu spaudimo skiepytis ir man daznai norisi paklausti zmoniu, kuriems abejones kelia skiepai, sudetys ir pan., ar abejoniu visokie antibiotikai su savo poveikiu ir sudetim, pasaliniais reiskiniais, nekelia  :)​ 

Atsakyti

Greit permeciau dar akim paskutines aktualijas, tai paklausinesiu  :) 

Voque - o naujas ofisiukas tam paciam miestely bus ar vietoj planuojat?

giega - girdejau UK dabar siek tiek pradejo jau laisvint ir nebutinas keliones, planuojat lekt kazkur greitu metu?

mickute - kaip Tau tas darbas einasi?

BigBang - o nuo kada planuoji pradet salone su nagais dirbt? 

Atsakyti

Apskritai dabar diskutuoti apie tuos skiepus labai rizikinga kaip ir apie kokią politiką, nes nuomonės tikrai visų skirtingos ir tai normalu :rolleyes: aš turiu savo nuomonę ir jos niekam nebruku, bet vaje kiti kaip pamišę nepriima, turi savo nusistatymus ir pabandyk tik pasakyti kažką :rolleyes: 

Dėl ofiso, tai norim likti savam mieste, tikiuosi taip ir bus, nesinorėtų kitur :)​ 

Atsakyti

Apskritai dabar diskutuoti apie tuos skiepus labai rizikinga kaip ir apie kokią politiką, nes nuomonės tikrai visų skirtingos ir tai normalu :rolleyes: aš turiu savo nuomonę ir jos niekam nebruku, bet vaje kiti kaip pamišę nepriima, turi savo nusistatymus ir pabandyk tik pasakyti kažką :rolleyes:

Dėl ofiso, tai norim likti savam mieste, tikiuosi taip ir bus, nesinorėtų kitur :)​ 

Oj, visad labai sunku diskutuoti su zmonem, kurie negali isgirsti kitu nuomones bet kokiais klausimais (priimt jos nebutina, bet isklausyt ir apsvarstyt manau bet kuriuo klausimu bet kuria nuomone butu visai naudinga visiems  :rolleyes: ). Suprantu tikrai ir teigiamiai, ir neigiamai nusiteikusius ir tuos per viduri nezinancius, ka galvot ir kaip elgtis  :) 

Labai patogu aisku, kai viskas salia  :)​ 

Atsakyti
Almost,o galima bute balkone kept BBQ?
PAs mus kai kur galima,bet tikrai ne visur..
IS kamado pelenus irgi isemt reikia biggrin.gif biggrin.gif
MAn kazkaip tas pats,kokia barbekine..Skanu tam kamade,bet sau tikrai gailiu tiek pinigu biggrin.gif MB irgi nelabai svaigsta del kamado..Jis rado kazkokia naujoviska barbekine,kur ir rukint galima..ten dedasi kazkokios granules..Vnz,as ir labai nesigilinu,nes irgi 800£ moket nezadu biggrin.gif

Almost,o kokia tvarka pas jus skiepina?
Siaip as biski pries tuos skiepus..Sakai-antibiotikai...Jie israsti,isbandyti jau senu senovej..O cia taukst per metus ir yra vakcina..O kur bandymai..Ar nebus po kiek laiko dar blogiau nuo tu skiepu,nei persirgus korona...

QUOTE(Almost. @ 2021 05 11, 14:18)
</p><p></p><p><strong>giega</strong> - girdejau UK dabar siek tiek pradejo jau laisvint ir nebutinas keliones, planuojat lekt kazkur greitu metu?

Birzelios 14-18 vaziuojam cia vietoj UK i toki Cornwala.Nuo musu apie 5-6h vaziavimo..Busim karavanuose mirksiukas.gif va tokiuose biggrin.gif
https://www.hoseason...HgVvWnUw1PBydJs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 11 gegužės 2021 - 17:15

Almost,o galima bute balkone kept BBQ?
PAs mus kai kur galima,bet tikrai ne visur..
IS kamado pelenus irgi isemt reikia
MAn kazkaip tas pats,kokia barbekine..Skanu tam kamade,bet sau tikrai gailiu tiek pinigu. MB irgi nelabai svaigsta del kamado..Jis rado kazkokia naujoviska barbekine,kur ir rukint galima..ten dedasi kazkokios granules..Vnz,as ir labai nesigilinu,nes irgi 800£ moket nezadu

Almost,o kokia tvarka pas jus skiepina?
Siaip as biski pries tuos skiepus..Sakai-antibiotikai...Jie israsti,isbandyti jau senu senovej..O cia taukst per metus ir yra vakcina..O kur bandymai..Ar nebus po kiek laiko dar blogiau nuo tu skiepu,nei persirgus korona...

Birzelios 14-18 vaziuojam cia vietoj UK i toki Cornwala.Nuo musu apie 5-6h vaziavimo..Busim karavanuose. va tokiuose
https://www.hoseason...HgVvWnUw1PBydJs

Galima  :) Skersai isilgai analizavau nuostatas ir leidimus visus apacioj sukabintus - nei zodziu neuzsiminta apie BBQ balkonuose ir beveik visi, kas butuose gyvena (cia musu namu valdoj ju nera daug) turi vienokias ar kitokias kepsnines  :) Mes kai virsutiniam aukste gyvenam, balkonas metalinis, kaimynu aplink balkona neturim, niekam i apacia nebyra, tai is viso jokios problemos  :) Pirkom Minimo (Picnic mazokas pasirode, kitokiu net nesvarstytume del dydzio), tai taip - nepigu, bet ilgam toks daiktas. Kai paziuri, tai pvz. musu dabartine Bodum kepsnine pilna kaina 120eur kainuoja. Nezinau as, kas ja uz tiek pirktu, mes su akcija uz 60eur nusipirkom ir va jau trecius ar ketvirtus metus gyva. Tai manau Kamado tikrai ilgiau gyvens  :D 

Siuo metu grieztai pagal amziaus eile eina, dabar leidzia registruotis 50 - 59m asmenims, siandien 52m.+ gali registruotis sistemoj. Man atrodo kita sav prades jau skiepyt. Skiepijimo tvarka pas mus keite jau berods 25 kartus ir turbut dar ne pabaiga, vis siulymu atsiranda ar islenda galu (kas sistema apeit bando per pazistamus, va JJ vakcinas pradejo leist ir pan.). Palei plana mano amziaus grupe gales registruotis liepa - rugpjuti  :) 

Gerai, bet ar Tu pvz. zinai ir 100% isitikinus esi, kad kiekviena karta pirkdama antibiotikus gauni ta pati leidima su tais paciais ingredientais ir aktyviom dalim? Ar manai, kad jie nera nuolat tobulinami? Paziurek ta pati Neurofen ar Ibuprofen gi pakankamai daznai perleidzia, patobulina, isleidzia su kokia kitokia veiksniaja dalim ir pan.  :rolleyes: 

Fainai  :wub: As noreciau kazkur nulekt, kad jau pradejo leist po sali vazinet, bet kol kas iki birzelio vidurio galim lekt tik dienai be nakvynes (nieks nedirba nakvynei dar iki tol). Sakiau reikes vis tiek palekt kazkur butinai, aplinka pakeist, prasiblaskyt  :) 

Atsakyti
Cia tik mano nuomone,nesigincinu biggrin.gif biggrin.gif Tik manau,kad cia biski sunkesnes formos gripas..Nuo gripo as nesiskiepinu..Situo nepriverstinai pirverte biggrin.gif Nieko,isgyvensiu,bet tikrai nemanau,kad sis skiepas ten kazkaip labai jau mane apsaugos..Juk kiek jau visokiu atmainu,kuriu tas skiepas neveikia..
O visokius antibus,nurofenus ir panasiai,tik atnaujina,padidina kazkokia veiksminga dali,bet nesukuria visiskai nuo 0..
As medicinos nebaigus,tau moksliskai negaliu paaiskint biggrin.gif MAno drauge cia UK gydytoja dirba..Tai va,keliais zodziais jos paaiskinimas..Yra skiepai,kur tau suleidzia tos gyvos ligos kazkokia mikro dalele ir taip gaunas imunitetas..Yra susintetinti...O situ nuo koronos-visiskai naujas formatas..

O ko cia pas jus Airijoj taip viska uztempe?Jau net ir LT jaunesnius skiepina...

Nuo ateinancio pirmadienio pas mus jau vietoj 2m sumazinama iki 1m biggrin.gif TAip pat jau bus galima ir restoranu viduj sedet(dabar tik lauke),keliones i uzsieni leidziamos,tik i zalias salis(yra sarasai,ISpanija nepateko dar...) su skiepais nebereik karantinuotis,bet testus isvykstant ir grizus vis dar reikia..
TAi va,kai nuims ir tuos testus,tai leksim kur nors toliau ir mes biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

Pas mus man atrodo jau nuo  +45 skiepyja, nes vakar MB  buvo pas seimos daktare, tai kazka jinai jam  sake del uzsiregistravimo.

puikus oras, vakar jau diena su trumpomis  rankovemis laksciau, dar va rytai saltoki

Atsakyti
LAbukas

Ir pas mus rytai vesoki,diena pagaliau silta ir pas mus biggrin.gif +17 siandien mirksiukas.gif
Bet likusiai savaitej vel lietu rodo...NA reik biski palaistyt,nes jau net pievos ruduoja,kaip kad vidury vasaros buna...
Atsakyti

Cia tik mano nuomone,nesigincinu. Tik manau,kad cia biski sunkesnes formos gripas..Nuo gripo as nesiskiepinu..Situo nepriverstinai pirverte. Nieko,isgyvensiu,bet tikrai nemanau,kad sis skiepas ten kazkaip labai jau mane apsaugos..Juk kiek jau visokiu atmainu,kuriu tas skiepas neveikia..

O ko cia pas jus Airijoj taip viska uztempe?Jau net ir LT jaunesnius skiepina...

Tai nesiginciju ir as, tiesiog diskutuoju  :) Va, matai cia pvz. mano nuomone ir skiriasi - as nemanau, kad tai sunkesnes formos gripas ziurint i ligos eiga (kaip prasideda, kad gali but be simptomu, bet vis tiek plisti, kokie padariniai gali but tiek jauniems, tiek vyresniems zmonems ir t.t.). Ir kodel Tu manai, kad nepriverstinai priverte? Kai zmones sako, kad bus lengviau keliaut ar pramogaut - cia yra galimybe tiesiog, bet nevercia niekas del to skiepytis  :) Gal poziuris toks, kad vercia, bet is esmes neprivalai skiepytis. Galesi keliaut vis tiek, taciau bus papildomu visokiu niuansu. Galimybes neateme niekas  :) 

Nezinau, ne valdzioj as, tai negaliu pasakyt  :) Tiesiog toki plana sudare, juo dabar ir remiasi. Siandien va ziniose ryte pranese, kad planuoja patvirtint vakcina 12 - 15m. amziaus paaugliams ir tikslas butu juos suskiepyt iki rugsejo. Nu tai sekmes visiems tiems 20 - 40m amziaus zmones tada, kurie buvo solidarus ir nuo pradziu sedejo namie, ribojo savo laisves, keite gyvenimus, kad apsaugotu kitus. Tiek buvo solidarus virs metu laiko - pabus gi dar!  :rolleyes:  :D 

Labas rytas!

Neblogai ismiegojau visai, buvom ir ryto rata prasieje, kol oras buvo geras dar. Kibsiu dabar tiek i ofiso, tiek i mokslu darbus - vakar turejau susitikima su mokslo grupe padiskutuot apie sita artimiausia rasto darba, pasidalint ikvepimais. Siryt dar su kolega pasnekejau, pagelbejo siek tiek su informacija, tai jau pilna minciu kaip cia ka parasyt galima  :) Reik tik daug kavos, uzkandziu ir pasiraitot rankoves  :D 

Vakare leksiu apsipirkt siek tiek rubu. Sia savaite nuo pirmadienio parduotuves kai kurios galejo paleist apsipirkima su isankstinem rezervacijom, tai leksiu siandien visokiausiu kojiniu, apatiniu, dzemperiu pirkt - pramoga nu! Ribotas laikas, zmogui vizitui 1val skiria, tai 45min pirktis ir kaip skaiciuoja 15min spet susimoket. Nu vis sis tas  :) 

Daugiau nieko neturiu idomaus papasakot, einu darbuotis. Geros dienos visoms! :4u: 

Atsakyti

Labukas :) na pasidžiaugiam dar šiltu ir saulėtu oru šiandien, nes kiek žiūrėjau, tai nuo rytojaus nelabai kokius praneša :rolleyes: aplaksčiau visur kur reikėjo, einu dabar ramiai kavos atsigerti ir darbuotis, įprastai viskas :) 

Dar į skiepų temą, tai tikrai atrodo ir taip galvoji, ir kitaip, bet ir mano nuomonė tokia, kad viskas taip nauja, taip šviežia. Va todėl ir nenoras yra, ir baimė netgi sakyčiau :rolleyes: o ir išties tų atmainų dabar visokių nuo kurių šis skiepas neapsaugos. Na, bet visi turim savo pasirinkimus, savo nuomones ir tai svarbiausia :rolleyes: 

Atsakyti