Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(*Voque* @ 2021 05 10, 16:50)
<p>Aš nesiskiepyčiau, bet reikės vistiek, bus lengviau dėl kelionių ir šiaip daugiau galimybių...bet nenoriu iki negaliu unsure.gif​ </p>

Tai va kad spaudžia į kampą čia visus su tom vakcinacijom. Po to dar gal padarys mokamus ir kukuosi vasara norėdamas kažkur pajudet.... Tai va ir gaunasi priverstinis šiek tiek tas skiepijimas... Vyras mano tai irgi nelabai nori, dar galvojam.
Atsakyti

po darbu, jau ir po vakarienes, kazkaip visai gerai ir greitai diena prabego, valgyt visko vakar prisigaminau kelioms dienoms, net ir barsciu su skilandziu turiu, tai kad galiu ramiai ir pailseti  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2021 05 10, 17:40)
<p>po darbu, jau ir po vakarienes, kazkaip visai gerai ir greitai diena prabego, valgyt visko vakar prisigaminau kelioms dienoms, net ir barsciu su skilandziu turiu, tai kad galiu ramiai ir pailseti  tongue.gif​ </p>

Aš tai nemėgstu gamint... Nu kažkaip netraukia manęs tie puodų reikalai nors tu ką doh.gif tai va šeima valgys koldūnus šiandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 05 10, 16:33)
Tai va kad spaudžia į kampą čia visus su tom vakcinacijom. Po to dar gal padarys mokamus ir kukuosi vasara norėdamas kažkur pajudet.... Tai va ir gaunasi priverstinis šiek tiek tas skiepijimas... Vyras mano tai irgi nelabai nori, dar galvojam.
[right][snapback]72826973[/snapback][/right]

Va lygiai taip pat galvojam.. Padarys mokamus ir be skiepu niekur isvaziuot negalima bus.. Tik del sito ir skiepinames.. Po 1 jau gavom, antras tik liepos gale.. Jei tie skkepai nebus labai reikalingi iki to laiko,antro gal ir nebenueisim biggrin.gif

Atsakyti

Aš tai nemėgstu gamint... Nu kažkaip netraukia manęs tie puodų reikalai nors tu ką doh.giftai va šeima valgys koldūnus šiandien biggrin.gif

MB  neziuri i pirktiniu koldunus  :P nors as tai megstu juos. tai sekmadieni gi turejua  laiko vat  ir primarmaliavau pilnus puodus  :D  :D​  dabar Avono uzsakyma ramiai pasidariau, nes vakar per tuos vazinejimus jau kaip ir nespejau 

Atsakyti
Oi, as ir labai noreciau kad kas valgyt uz mane gamintu biggrin.gif Deje mb taip ir neismoko. Jei jau visai tingiu gamint ar laiko nera, tai ir visai koldunai sueina arba uzsisakom ka i namus biggrin.gif

Atsakyti

Oi, as ir labai noreciau kad kas valgyt uz mane gamintu biggrin.gifDeje mb taip ir neismoko. Jei jau visai tingiu gamint ar laiko nera, tai ir visai koldunai sueina arba uzsisakom ka i namus biggrin.gif

:D  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Tai va kad spaudžia į kampą čia visus su tom vakcinacijom. Po to dar gal padarys mokamus 

Sakot ir mokamus gali padaryti ?  :hmm:  nes MB irgi neskuba. Anyta tada lyg sutiko, bet as dabar uzsiemus ir ji tyli neklausia. 

Atsakyti

bet lyg ir gal reikėtų, saugiau jaučiaus su nagais dirbdama. Nors aišku aš su kauke ir su pirštinėm bet vistiek. 

NU jo, kai darbas su zmonemis. o jums nereikalauja skiepytis ar testuotis ? nes mano kirpeja tai laksto testuotis kiek zinau. ketvirtadieni vel uzsirasiau testui  :B 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(mickute7 @ 2021 05 11, 04:04)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72826973" data-time="1620660798"><div><p>Tai va kad spaudžia į kampą čia visus su tom vakcinacijom. Po to dar gal padarys mokamus </p></div></blockquote><p></p><p>Sakot ir mokamus gali padaryti ?  hmm.gif  nes MB irgi neskuba. Anyta tada lyg sutiko, bet as dabar uzsiemus ir ji tyli neklausia. </p>
[right][snapback]72827223[/snapback][/right]

Nu gi visko gali but..Juk kazkaip pinigus tai reiks susigrazint...
PAs mus snekejo,kad kai gauni pakvietima skiepytis,gali oficialiai atsisakyt,bet jei ignoruosi ta kveitima,tai gali gaut bauda..Tik neaisku,kiek laiko gali ignoruot,nes datu tai jokiu nera biggrin.gif
Vnz,mes 1x pasiskiepijom,bet tikrai ne del sveikatu,o tik is reikalo biggrin.gif

Siandien jau net rankos nelabai skauda,tik palietus..Vakar dar keliant ranka biski tempe..
Atsakyti

Laba diena! Sauletas grazus rytas  :wub: Atsikeliau anksti siandien, bet nezinau, kas cia su tais zadintuvais pasidare - prisimenu, kad tikrai vakar issijungiau 5.30 ir pakeiciau i 6val zadintuva. Ale kad dejo kriokt 5.30, tai eina svilpt  :blink:  :D  :D Nu bet nieko, isejau pasivaiksciot, jau dabar kaip pietu metas jauciasi uztad, o dar nei darbas dorai nespejo prasidet  :D Trukinesiu vakare turbut kaip ner kas veikt..

Ka cia papasakojus jums dabar? Nieko idomaus nevyksta, is tiesu. Savaitgali nieko daug nenuveikem. Siek tiek pasitvarkem, siek tiek prie mokslu pasedejau, pasivazinejom su reikalais po miesta. Vakar i ofisa ejau, siandien is namu dirbu. Veiklos nemazai siaip, tik spek suktis. Sestadieniu eisiu plauku ir nagu tvarkytis pagaliau, visai dienai uzrase drauge  :wub: Dar reikes vakarais ir savaitgali prie mokslu prisest nemenkai, tik 2sav liko iki darbo pridavimo, o parasius ne kazka esu  :unsure:  :D Nu tai sekmes man, kaip sakoma! Siandien turesim susitikima vakare su mokslu grupele ideju, ikvepimu pasisemt, tai gal apims mane rasliavu nuotaika ir kaip desiu rasto!  :D  :D 

Ai, va keliausi siandien tai ne siaip sau, o kad online shoppinga pasidaryt  :D  :D  :D Tetis nupirko mums Kamado Bono kepsnine, kaip tik su nuolaida Maximoj paleido. Tai zinau, kad jis visad skambina ar siuncia fotke patvirtinimui pirkinio, teko keltis anksti  :unsure:  :D 

Nezinau daugiau, ka papasakot dar, tai nu standartiskai tradiciskai - skanios kavos visoms ir puikios dienos!  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :rolleyes: saulėta ir graži diena, tai džiaugsmo per akis, nors ir sėdžiu ofise :rolleyes: bet va tikrai atrodo ir nuotaika kita, ir nusiteikimas, ir net kava skaniau geriasi :D nors mėgstu aš ir tą lietų, tą melanholišką nuotaiką, bet niūrus oras tikrai per ilgai jau užsitęsęs buvo, tai pasiilgusi buvau saulėtų dienų :rolleyes: tik vėjas pas mus labai stiprus, tikrai toks gūsingas, vietomis taip papučia, kad uch vaikeliuk :D 

Dėl gaminimų, tai vyriokas mano taip pat nelabai draugauja su gaminimu, nes nelabai mėgsta, bet turi savo keletą firminių patiekalų, tai man šventė būna, kai gamina :rolleyes: 

Nedaug laiko liko, kai turim įsikelti iš šio ofiso, minėjau, kad sutarties nebepratęsia, tai jau "einam" link to, kad kažkurį laiką turėsim iš namų darbuotis, kad ir kaip to nenorim. Pasirinkimo nėra labai daug, o ir kainos tokios ohoho. Dabar stato kaip tik komercinio tipo pastatą viena įmonė ir, jei kaina nepasikeis, jei viskas gerai, tai žadam ten keliauti po 2 - 3 mėn. Na bus matyt, nes jau bijau kažką planuoti :rolleyes: Bus sunku namuose priprasti, nes esu taip dirbusi ir man nepatiko. Nemokėjau atskirti namų veiklos nuo darbinės, dabar reikės kažkaip susidėlioti viską rimčiau :) MB išvis bus sunku, bet kažkaip teks, o kaip kitaip. Gerai, kad kambarių namuose daug :D 

Atsakyti