Astra mes gavom. Ta phizeri sunkoka pas mus gaut, nors.. Jei kokios sveikatos problemos, gyd siuncia butent jam.. Bet kol dar nevare ant tos Astros, tai as tos saldytos vakcinos dar labiau bijojau
tai vat ir neaisku katra cia baisesne ta vakcina. kazkam nuo vienos blogai, kazkam nuo kitos. Kaip patys dabar jauciates ? kiekvienas organizmas savaip juk reaguoja
Cia pries pora dienu klausiu:
-ka veikei darzely?
-Zaislau
Uzsisakem kinieciu, skaniai pavalgem
Mano masinos kroviklis gerai veikia 1d.. Siandien vel atsijungineja kas minute..
Labas rytelis
Giega, kaip siandien jauciates ?
<p> </p>
<p><strong>Giega</strong>, kaip siandien jauciates ?</p>
<p> </p>
<p> </p>
Labukas
Mb tai kaip ir nieko, sake biski kaulus lauzo, biski galva skauda, o man tai daug blogiau.. Ir tempos 37,8 ir saltis purto, ranka skauda.. Bet vaistu prigeriau, gal bus geriau..
Labukas
Mb tai kaip ir nieko, sake biski kaulus lauzo, biski galva skauda, o man tai daug blogiau.. Ir tempos 37,8 ir saltis purto, ranka skauda.. Bet vaistu prigeriau, gal bus geriau..
Nu tikekimes pavyks greit numusti temperatura. visiems skirtingai
iki pietu tryniasui po namus, tai kazka gaminau, plaukus nusidaziau, jau buvo kazkur 15 h, MB sako netingi pasivazineti ? nu davai varom.oras neblogas. Sumastem palekti paziureti iki Piliuonos , kur musu kaimyneliai nama statosi, nes ir siandien buvo isvaziave dirbti, stoga patys pradejo daryti. tai sakau pakeliui uzsuksim MB sese kapa aplanktyti jau ta proga. ale sakau ten toliau uz Ziegzdriu mano kolege is buvusio darbo gyvena, o jos siandien gimtadienis, nu tai Maximoje roziu prigriebiau ir uzlekem valandelei kazkur 1.5 prabuvom ir isvarem, nesinori ir jiems trukdyti, juk ryt pirmadienis, ji dar sumustiniu rytdienai kolektyvui i darba turi pasidaryti :-D visiems i darbus, ne i baliu atvarem, va tik siaip staigmena norejau padaryti. mums turbut keliu dienu butu jau mazai atsisneketi reiks kada vasara su nakvyne atlekti ;-) dar nuvaziavom iki Piliuonos, bet jau kaimyneliu neradom, bet kai zinom kur ju namas, tai siaip apziurejom ir jau po 19 h namie buvom. dar biskeli prie puodu virtuveje pasisukinejau, vsio, savaitgalio darbai baigti, nieko daug cia nepridirbau, pailsejau, gerai , va kad islekem nors kiek pasivazineti.
Labas rytelis
RYtas +9 ir grazus, zada jau visai silta diena, laikas rubus kitus traukti
Giega kaip savijauta ?
Siandien jau gerai JAu ri vakar vakare visai gerai buvo,nors tempa 37 laikes visa diena..
VAkar atvare draugai padaryt mums valgyt Paella Viska atsiveze,tik mano krevetes buvo l`uke silta,net +21,tai aisku kieme ir sedejom..IS pradziu kazkaip keistai jauciaus,lygtai galva skauda,lygtai salta,lygtai karsta...Ikalbejo isgert vyno-as gi negaliu jo atsisakyt Ir kaip ranka nueme visus negalavimus
Siandien man dar laisva,MB i darba isejo.Veliau eisiu i sportus,paskui maistines,paskui maisto gaminimas Ir dar reikia nuplaut tokias lentas,kuriom dengs ta musu triobele,nes paskui jau sunku,nepatogu bus prieit...
Pora sav nieko prie tos triobeles nedare..Praeita savaitgali pralijo,si -po skiepu buvom,nelabai norejos tokiais darbais uzsiiminet..
Spintoj as mazai keiciu rubu..PAs mane viskas kabo ant pakabu,tai ar siltesni,ar plonesni-viskas toj pat spintoj..VA batus tai pakeiciu sezonais,nes visi netelpa TAi jau pries koki menesi zieminius nunesus i palepe,o visas basankes jau atsinesus Dar paltas likes neuznestas i palepe,bet jau reiktu ir ji supakuot i spec maisa ir isnest,nes vargu ar jau uzsidesiu iki rudens
Labukas po savaitgalio pagaliau šilta ir saulėta diena, labai liuks, atrodo ir nuotaika kita nors kiek mačiau neilgam, nes nuo savaitės vidurio vėl atvėsimas, vėl lietus, tai dabar reikia džiaugtis
Vakar toks greitas sekmadienis, veiklos visokios po truputį buvo. Ir namuose tvarkinėjomės, ir vaikščiojimo daug buvo, ir poilsio truputį labai daug žmonių pas mus, grynai kaip vasarą, kai kur ir prie kavinukių jau eilės, visi išsiilgę
Giega, liuks, kad geriau jautiesi va kaip visiems skirtingai. Draugas mūsų šeštadienį skiepijosi, tai jam tik rankos skausmas stiprus buvo, vos silpnumas, bet visumoje viskas gerai
Darbuojuos, įprastas pirmadienis, bet tokiu oru neina išsedėti reikės vakarop apsukti kažkur ratą arba su dviračiu prasilėkti
Oras puikus, tai ta proga langus iavaliau, patalyne pasikeičiau, isskalbiau. Pati šiandien kažkaip keistai tingiu daugiau ką daryt. Grys šeima koldūnų isvirsiu 🤣 visai šalti barščių norėčiau, bet ryt pas sese lėksiu, tai ji planuoja ryt juos daryt 🤣tai kam man čia vargintis 🤣
Pradėjau mastyt ar skiepytis kai prasidės masinė vakcinacija ar ne. Kažkaip lyg ir nesergu, lyg ir nereikia, bet lyg ir gal reikėtų, saugiau jaučiaus su nagais dirbdama. Nors aišku aš su kauke ir su pirštinėm bet vistiek. Žodžiu turiu laiko dar mėnesį pagalvot 🤣
Aš nesiskiepyčiau, bet reikės vistiek, bus lengviau dėl kelionių ir šiaip daugiau galimybių...bet nenoriu iki negaliu