Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas

Atsakyti

LAbukas

Kokios visos tylios..Grizkit Bigbang ir Almost mirksiukas.gif O tai mes tik tryse belikom biggrin.gif + Mickute i darba jau iseina,tai ir nelabai rasinet laiko tures biggrin.gif

Saule is ryto sviecia,vejas lygtai aprimes..Bet po pietu maciau lietu rodo..Gerai but spet darba pasibaigt iki to laiko..O darbo nemazai..155..Tie visokie bank holidejai ismaiso dienas biggrin.gif Per jas ne visos furos vaziuoja,paskui kita diena dvigubai sulekia...Nors tiek gerai,kad jokiu laikiniu neturiu-valioooo biggrin.gif
Ryt nedirbsiu,biski reikalu turiu ..Penktad vel dirbsiu-oi kokia trumpa si savaite biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kokios geros naujienos Mickute dėl darbo wub.gif
Gaila giminaičių tavo, stiprybės ir sveikatos jiems 4u.gif
Aš kažkaip nerandu laiko atbėgti cia, tai ten tai ten vis. Dabar va dirbu. Ačiū už sveikinimus mamos dienos proga wub.gif
Visoms linkėjimai smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) aha, visai čia taps ramu, kai Mickutė dirbt pradėjo :rolleyes: grįžkit tik greičiau, nes ir taip mūsų vos kelios čia :) 

Aš šiąnakt beveik visai miego, tik po 3 užmigau...košmaras kažkoks. Nieko negalėjau padaryti, galva vėl pilna minčių, neina atsipalaiduoti, būna man taip kartais :huh2: na šiandien tikiuosi pavyks užmigti normaliai ir svarbiausia laiku, nes pati jaučiu, kad ir savijauta ne pati geriausia :huh2: 

Einu kavos pasidaryti ir darbuosiuos toliau, įprastas trečiadienis (spėkit ar nenorėjau rašyti ketvirtadienis) :D​ 

Atsakyti

Aš kažkaip nerandu laiko atbėgti cia, tai ten tai ten vis. Dabar va dirbu. 

Kas šiaip geresnio? naujesnio? :mirksiukas: 

Almost, nenervuok Tu manęs :D ateini čia :D  :4u:​ 

Atsakyti

Labas!

Nenervuoju, nenervuoju - nu neturiu ka pasakot atrodo visai gi  :D Darbai, mokslai, namai ir tiek ziniu. Savaitgali ilga turejom, pirmadienis buvo laisvas. Buvom susitike su draugais pajury siek tiek pasivaiksciot, kavos atsigert, sestadieni sventem online wifi drauges gimtadieni Zoome su protmusiais. Valgem skaniai, vazinejom mocu, plaukiojau ir tiek ziniu. Dabar reikes kibt rimtai i mokslus, turiu ta atsiskaityma parasyt, o dar beveik nieko nepradejau. Rytoj gausiu informacija ir per savaitgali tikiuos jau pavyks sukurpt kazka plius minus  :) 

Orai kvaili - cia saule plieskia, cia krusa deda, nu ka zinau  :D  :D Nieko daugiau idomaus. Nieko neperku (nors va sugalvojom i paremontuota balkona grili pasikeist, tai medzioju Kamado Bono geresne kaina  :) ), visko noriu, tai tiek  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Labas!

Nenervuoju, nenervuoju - nu neturiu ka pasakot atrodo visai gi  :D 

Oooo prisišaukiau :D va ir turi ką papasakot, visada turi, kad ir minimaliai :4u: 

kaip ten situacija pas Jus su covid'u? kaip pats karantinas? nelabai domiuosi/skaitau, tai smalsu :hmm:​ 

Atsakyti

Pas mus tai cia su oru   :oh: kiekviena diena palyti turi, kiemai cia aplinkui tai plaukia. vis dar  namie sildo. vel gausim saskaitas uz sildyma dar birzelio menesi.

Jo, dirbu, maziau jau man ci alaiko lieka, nors va kartais ir diena speju namo uzlekti- ir siandien valanda buvau, tai arbatos pasidariau,  biskeli uzvalgiau ir valanda istiesus kojas dar  filma spejau paziureti  :ax:  prie kompo tingejau nagus kisti. vakar grizus balandelius dariau, kol pasigaminau, pavalgiau, tai vel norisi pailseti, dar su MB paplepeti, kazkaip greitai tas vakaras prabega, per metus laiko buvau ipratus prie kitokio rezimo

Atsakyti

Oooo prisišaukiau :D va ir turi ką papasakot, visada turi, kad ir minimaliai :4u:

kaip ten situacija pas Jus su covid'u? kaip pats karantinas? nelabai domiuosi/skaitau, tai smalsu :hmm:​ 

As tai dabar va kas 10 dienu turiu testuotis. vakar kaip tik lekiau pirma karta, tai biskeli turejau proga anksciau is darbo pasiplauti, MB   po darbo tiesiai nuveze. ale jau kai kystelejo nosin  :oh: tai net atsokau, grizau i masina bumbedama, kad ten 2 kazkokios atsiprasant py,,,,,,,,,os  pagaliais po snargliu pavesine makaluojasi  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti
Almost tai visada-neturiu ka pasakot,o postas ilgiausias biggrin.gif

Su paskutiniu stopu pradejo lyt,spejau prasisukt biggrin.gif O dabar irgi toks debesis uzejo,kad net tamsu namie..UZ pusvalandzio planuoju i sportus,bet jei taip pils,reiks mazaja parvezt is darzelio..Tolokai jis,tai suslaps visiskai jei peskom eis..
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 05 05, 12:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72824483" data-time="1620203873"><div><p>Aš kažkaip nerandu laiko atbėgti cia, tai ten tai ten vis. Dabar va dirbu. </p></div></blockquote><p>Kas šiaip geresnio? naujesnio? mirksiukas.gif </p><p><strong>Almost</strong>, nenervuok Tu manęs biggrin.gif ateini čia biggrin.gif  4u.gif​ </p>

Gerai viskas, pradėsiu savaitgaliais salone dirbt su nagais wub.gif dabar tik reikia klienciu rast biggrin.gif bet tikiuosi prasimusiu smile.gif o daugiau tai viskas tas pats smile.gif atsibodo tos kaukės darbe visa diena, tie ribojimai, visi nuo jų pavargę... Dabar dar ta pasą sugalvojo, kažkaip atrodo man neteisinga kitų atžvilgiu, spaudžia žmones vakcinuotis...
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Man ir tos kaukes atsibodo, atrodo net viena ausi jau spaudzia,  tai tik islipu is autiko , is karto  nusiimu, bet darbe  turiu  deveti.

pradėsiu savaitgaliais salone dirbt su nagais wub.gifdabar tik reikia klienciu rast biggrin.gifbet tikiuosi prasimusiu smile.gif

o tai kazkur salone net dirbsi ? ten vietoje prie namu ? nes kazkaip pagalvojau, kad lyg mazoka namie vietos  klientes priiminet  :hmm:  neturesi laisvu dienu 

Atsakyti