Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Dėl telefonų, tai aš Iphone ištikima ir nors mano jau senukas, reikėtų atsinaujinti, bet puikiai veikia, o madų kažkokių nesivaikau, tai pokolkas nekeisiu. Bet, kai sugalvosiu, tai tikrai žinau, kad vėl imsiu Iphone :rolleyes: 

Atsakyti

Mb pussesere  kaip ir  nuo pirmadienio apsirgo,  ale Korona darbe pasigavo. vakar vyrui infarkras, isveze i reanimacija, kiek zinau vis dar be samones, tai puseserei jau  matomai nervai neatlaike, sirdis pradejo baladotis, tai siandien ja pacia i ligonine isveze su greitaja, tai dabar po lasalinem guli.... eina sau kaip baisu kai pagalvoji. anytai  daugiau bijau ka sakyti, o tai susinervuos, paskui sita nakti nemiegos, dar spaudimas paklis  :(  :oh: 

Atsakyti

Labas rytelis

ALe ir prilyjo gerai, plaukia pievos kieme, dar ir dabar toliau lyja 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(mickute7 @ 2021 05 02, 18:46)
<p>Mb pussesere  kaip ir  nuo pirmadienio apsirgo,  ale Korona darbe pasigavo. vakar vyrui infarkras, isveze i reanimacija, kiek zinau vis dar be samones, tai puseserei jau  matomai nervai neatlaike, sirdis pradejo baladotis, tai siandien ja pacia i ligonine isveze su greitaja

Baisu...Ir net nezinia nuo ko greibtis..Ypac del tos koronos..siaip leistu but prie zmogaus,bent aplankyt,tai ir lengviau butu...

QUOTE(mickute7 @ 2021 05 03, 05:27)
<p>Labas rytelis</p><p></p><p>ALe ir prilyjo gerai, plaukia pievos kieme, dar ir dabar toliau lyja </p>

PAs mus ir lietus zada...Visa savaite...LAbai bjauru per lietu dirbt...
Siandien pas mus bank holiday-nedarbo diena-svenciam pavasari biggrin.gif PAskui sekantis bus vasaros sutikuves-geguzes 31d biggrin.gif Bet visi namiskiai isejo i darbus,tik mes su mazaja likom biggrin.gif
Kol ta ziuri multikus,einu patalus pakeisiu,tada robota pajungiu,kad dulkes susiurbtu biggrin.gif Pietums zemaiciu blynus kepsiu,nes liko daug saslyku,reik sunaudot biggrin.gif
Papildyta:
Mickut,kaip pirma darbo diena? biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) gegužės mėnuo, o oras kaip žiemą ir neperdedu :hmm:  :D šalta, vėjuota, žvarbu :unsure: 

Mickute, eina sau, kaip baisu...oi baisu tos ligos, išties esam laimingi kol sveiki, nes nežinia kada patį ar artimą gali užklupti :huh2: 

Mano pirmadienis įprastas, darbuojuos, veiklos yra, tai greit pralėks diena manau :)​ kavos einu tuoj pasidaryti, nes negėriau dar, tai noriu labai. 

Atsakyti

Fu kas per oras :oh:  ir lyja ir sninga , visur balos, jau praeit negali,  botu reiktu  :ax: 

o del puskes vyro labai gaila, tokia abudu nuostabus zmones, jam vasari tik 60 suejo, pries  pora metu buvo insulta turejes,  bet kazkiek atgriebe, aisku pasekmiu  liko, bet  nieko baisaus. o dabar  kai daktarai sake nebent stebuklas ivyktu. kol greitoji atvaziavo, tai jau buvo ir klinikine mirtis istiko, aisku su visais elektro sokais atgaivino, nors  jis taip ir be samones, tiek kad kvepuot pradejo. bet sake kazkiek ir smegenu apmire  :unsure:  nu vienu zodziu nieko gero....

Pirma diena visai gerai, nes daugiau laiko ofise praleidau, o tai visokios pareigybes, saugos ir panasiai lia lia lia persiskaityti reikejo, kol viska dar isaiskina,  va gavau savaites grafika bus toliau matyti. Pas viena siandien buvau, rytoj daugiau susitiksiu

Atsakyti

Labas rytelis

Na bent jau lyt nustojo. Siryt ankstyva. gauvau savaites grafika, tai kartais tenka biskeli ir anksciau islekti is namu, kartais galesiu ir neskubeti, priklauso   kur teks lekti,ar toli man nuo namu,  vakar net diena buvau parlekus namio pavalgyti

Atsakyti
Labukas

Mickute, o tu kazkokius senelius namie lankai?

Pas mus vetra didziausia, perplese man supynes uzdangala, tai nuemem viska, kad nesulytu.. Mb dar vakare ejo prikalt pavesines stogo, ten tokia spec plevele uzkslta, bet tiek vejas draske, tai jad nenunestu..

Siandien nedirbu. Vakar pas mus oficiali nedarbo diena, tai siaman kaip kad pirmad butu biggrin.gif Sia sav tik 2d dirbsiu, nes ketv irgi pasiemiau laisva, reikalu turiu.
Atsakyti

Sveikos :)

aha, Mickute, ir man smalsu koks darbo pobūdis, jei ne paslaptis :mirksiukas: Ir labai nekokios naujienos dėl giminaičio, baisu...išprotėti galima žmonai ir patiems artimiausiems, kai žinai, kad niekuo negali pagelbėti, o tik laukti... :huh2: 

Mano antradienis įprastas, viskas tas pats, nieko įdomaus, tik kažkaip nuo vakar nelabai gerai jaučiuosi. Spaudimas nukritęs arba kažas kito, nes toks nemalonus silpnumas/pykinimas :huh2: praeis manau, taip galbūt kažkas įtakoja.

Atsakyti
Vogue 4u.gif

Nusikeliau siuvimo masina,galvojau susiusiu ta perplesta uzdangala..KAzkaip laidas lengvai atsitrenke i grindis ir issiskete man pedalas,iskrito spyruokle..Ir niekaip neiseina jos idet atgal...Taip kad siuvimas atsideda,gal MB sugebes pataisyt..jei ne g.gif reik paziuret,gal buna kur nors atskirai pirkt tu laidu g.gif bet mano siuvimo masina tokia g.gif nepopuliari...KAzkada UK buvo tokia kavinuke/parduotuve Tchibo.Kavine kaip kavine,bet salia vis pardavonedavo koius daiktus,ir tie daiktai kas sav vis keisdavos mirksiukas.gif TAip karta ir buvo tos siuvimo masinos uz labai gera kaina mirksiukas.gif O kai man tik pataisyt rubus reikia,tai labai dziaugiausi mirksiukas.gif
DAbar tos parduotuves jau senai nebera...Aisku jau ir garantijos pasibaigusios,juk pirkta ta masina pries kokia 15m biggrin.gif
Atsakyti

O aš prisipažinsiu nemokėčiau su siuvimo mašina jaučiu nieko susiūti :B  :rolleyes: mokykloje būdavo darbelių pamokos ir nuo to karto man atrodo nesu siuvusi su siuvimo mašina, nors namie turėdavom :) 

Atsakyti
NA kazkokio imantraus rubo nepasiuciau,bet paprasta sijona suraukt,kokias kelnes patrumpint-laisvai biggrin.gif Uzuolaidas esu pasisiuvus mirksiukas.gif Nors ka ten siut-krastus palenkt tik ir viskas biggrin.gif VAikystes visoms lelems rubus siudavau biggrin.gif MAn labiau patiko procesas-rubu siuvimas,nei kad zaist su lelem biggrin.gif

Vnz viskas genda biggrin.gif TAs padalas issiskete,nezinau,kaip ta spyruokle atgal idet..Ir robotas kazko garsiai dirbt pradejo..Ryskiai kazka apiln seetukus apsivyniaves biggrin.gif KAi baigs siurbt,reik issiardyt,paziuret.
Atsakyti