PAskui isvarem paieskot baldu i ta pavesine,o nusipirkom i saliona Tiek,kad jau ir MB sutinka,kad reiktu atsisviezint sienas pries statant naujus baldus O kadangi jie tik vasaros vidury atvaziuot,tai..Dar gali daug kartu viskas pasikeist
MB irgi pasvaigsta kapitaliskai vonioje remontus daryt, veliau reiktu ir virtuve visa keisti, bet dar kazkaip sakau biskeli neskubam, pinigeliu reikia pasitaupyti, ne viskas is karto. as greiciau noriu kampa ar kokia nauja sofa i saliona pagaliau nusipirkti
Partempe MB puse arbuzo eina namas koks pirmam kartui apsivalgymas net jau skyscio varanciu vaistu nereiks nors man tai ramiai, o va anyta pora gabaliuku sukirto ir is karto i WC as palaukiau valandele ir dar porcija prisipjausciau. tuoj pati busiu kaip tas arbuzas ai dzin, cia gi vandenelis. bet kad jau labai skanu
Kur jau cia neisnaudoti tokios progos, kai jura cia pat
dar po drabuziu parduotuve pazioplinejau, isejau is parduotuves, o ten juk Katpedele salia, tai is karto ir nuvariau lauke pasedeti pries saulute nesalta, pasiemiau saltos kavos su braskemis. Nu lafa
Tai va sakau paciu laiku gavau ta plauklente gimtadienio dovanai nuo vyro. Vis dabar kalbinu, kad ir jis nusipirktu, kai mato, kad tikrai daznai naudoju - buna kartais ir darbo diena vakare tiesiog po darbu nulekiu prasiplaukt valandele Bet dviese smagiau, saugiau butu vis tiek
Jau kaip pavydziu, ne tas zodis.. Nenormaliai pasiilgau kaviniu, issinesimui vis tiek ne tas efektas, nors imam mes issinesimui daznai tikrai, dazniausiai bent karta per sav
Oho kokiais remontai Almost uzsieme. Mes gal GAl uzsiimsim kambariu. Nes planuoji vienaip,o amziais gaunas kitaip. Pvz as norejau vonia remontuot,o atvare draugelis ir ikalbejo statyt ta pavesine,sako -as tau padesiu,nu ir ka,jau 3 savaitgalius stato,pabaigos nematyt..O kadangi ir pinigu daugiau suejo,tai...
Oj tai mes cia norim labai daug ka keist, remontuot, pagal save pasidaryt, bet kai uzsisakem ta skipa, tai MB norejo bent jau isgriaut viska vienu kartu ir issimest, kad paskui greitu metu vel nereiketu uzsakinet. Vis tiek nepigu *****, o ir parkinge vieta uzima, tai zinai
Aisku, pas mus irgi kaip sakai - atrodo greiciau pavyks susisukt, bet iseina kaip visada. Ieinama spinta jau vyras galvojo pasidarys per tas dvi atostogu savaites (jis ilgiau atostogavo, nes senam darbe baige viska greiciau, nei planuota), bet va dar net neipusejo darbu is viso ten. Sakiau gal birzeli jau ir turesiu as ta spinta savo
Partempe MB puse arbuzo eina namas koks pirmam kartui apsivalgymas net jau skyscio varanciu vaistu nereiks nors man tai ramiai, o va anyta pora gabaliuku sukirto ir is karto i WC as palaukiau valandele ir dar porcija prisipjausciau. tuoj pti busiu kaip tas arbuzas ai dzin, cia gi vandenelis. bet kad jau labai skanu
Kaip skanu, kaip noreciau arbuzo Reiks siandien uzmest aki, nes leksim kelias smulkmenas nusipirkt dar pamirstas. Bet vakarienei picadienis pas mus, jau nesulaukiu!
Kaip skanu, kaip noreciau arbuzo Reiks siandien uzmest aki, nes leksim kelias smulkmenas nusipirkt dar pamirstas. Bet vakarienei picadienis pas mus, jau nesulaukiu!
jau karbonadai nuplauke ?
jau karbonadai nuplauke ?
Nu! Pietums dariau jautiena su morkom ir grikiais, o paskui ismete pranesima, kad vietine picerija spec. pasiulyma treciadieniais daro - pica, bulvytes ir gerimas uz 10eur, kai siaip vien pica 15eur kainuoja Pirmadieni kai atostogavau, tai pamirsau visai, kad siandien treciadienis - ot ir nebus karbonadu
Labukas oi šiandien net nepasisveikinau, nes nelabai prie pc buvau, buvom su reikalais išlėkę, tai va dabar ramiai prisėdau, viską perskaičiau
Mickute, bet tikrai kaip greit susiradai vadinasi, kas tikrai nori, kas ieško - tas ir randa! sveikinu su permainomis
Giega, taip juokingai susiskaitė apie tas kaldras ir pagalves tai netinka, tai nebereikia beje, ir aš ta, kur kartais miega su kojnėmis
Almost, pagaliau pasirodei, liuks oi pas Jus dabar yra reikalų su tais remontais aš įsivaizduoju. Ypač, jei daug ką keisti norit pagal save daug dar planuose pakeitimų?
Oras pagaliau saulėtas šiandien ir nors vėjuota, bet visai kitaip, nes ta niūruma jau pabodusi buvo dar galvoju siūlyt SB kažkur eiti vėliau ratą apsukt, bet neaišku kiek darbuosis ir spėju ilsėtis norės, nes po bėgiojimo dar šiandien.
Vakar po darbu pakritau pasnaust,tai 1,5h numigau KAzkaip nekaip jauciausi..Lygtai kaulus lauze,lygtai sirgt norejos,o tempos aisku ne laso..Vaistu isgeriau ir nakciai savu iprastu laiku nuejau miegot UZ tai siandien pries 6 jau gyva buvau
LAikas bega ne dienom,o...Jau tuoj geguzis O juk tik ka naujus sventem...
As irgi sunkiai issitempiu SB pasivaiksciot...Grizta velai,kol nusiprausia,kol pavalgo,biski kazka tv paziuri ir ziurek,jau vel miegot reikia...
Labas rytas
Mickute, bet tikrai kaip greit susiradai vadinasi, kas tikrai nori, kas ieško - tas ir randa! sveikinu su permainomis
As saviskio net netempiu, labai reti atvejai, nes kai visa diena jis prstovi ant koju darbe, tai jam ne iki pasivaiksciojimu, jis jau geriau isties kojas prie teliko
Siandien krapstausi namie, reikia dar prasiskalbti, rubus pasitvarkyti, paskui jau po darbo gal tingesiu baigiasi mano katino dienos. nors is tikruju jau nenoriu namie sedeti.kai gris MB po darbu, nuleksim ant kapu zvakiu dar padeginti
Almost, pagaliau pasirodei, liuks oi pas Jus dabar yra reikalų su tais remontais aš įsivaizduoju. Ypač, jei daug ką keisti norit pagal save daug dar planuose pakeitimų?
Nu taip trumpai tariant - visi pakeitimai planuose! Norim viska keist, pagal save pasidaryt. Nuo grindu iki lubu ir viskas tarpe Bet viska po truputi ir pasidarysim. MB toks nekantrus, noretu kuo greiciau viska zinai, bet nu yra kaip yra - tam reikia ir finansu, ir laiko, ir siaip kad ir grindis keist visur vienu kartu gi neiseina, keiciant grindis noretume ir virtuve pasikeist. Zodziu viskas susideda Neturim kazkokiu terminu, iki kada pasidaryt viska, bet nu norisi kuo greiciau aisku, kad megautis visais namais, visais kampais
LAikas bega ne dienom,o...Jau tuoj geguzis. O juk tik ka naujus sventem...
As kaip tik sakiau ta pati draugei ir vyrui - jau tuoj trecdalis metu prabego Kaip, kur??? Kazkokia pekla.
Labas rytas!
Esu ofise siandien. Planavau motoroleriu vaziuot, bet nepatikrinom vakar, tai nepavyko - issikrove akumuliatorius, nepavyko uzvest, tai MB nuveze i darba, namo teks traukiniu grizt. Ai, ner bedos, bet siaip nesmagu, kai planai sugriuvo taip tikrai jau paskutine akimirka
Darbe veiklos nemazai, siaip dar visokiu naujienu cia vis iskyla, tai zodziu darbuojuos ir tiek.
Kas liecia pasivaiksciojimus - as jau beveik ipratinau vyra eit rytais kartu pries darba, kai abu is namu dirbam. Atsikeliu 6.20 ryte, nusiprausiu ir jau einu greitai kokias 20-25min ratuka standartini prasieit. Tai ir jis pradejo jungtis, nu ir visai liuks prapucia galva, pravedina ryte abudu
Labukas norėjau rašyti, va ir savaitgalis, tai pati ir skubinu tą laiką nejausdama
Galva mano labai sunki šiandien, kažkaip nuo vakar vakaro jau mausti pradėjo, toks lyg ir pykinimas - nesuprasi kaltinsiu pilnatį, taip bus geriausia nu kažką reikia kaltinti juk.
Dėl pasivaikščiojimų, tai MB pas mane labai aktyvus, tik va laiko paroje trūksta, o ir darbų iki kaklo ir aukščiau plius vėl plaukiojimo sezonas su vandenlentėmis prasideda, tai jau dabar dreba kaip nori pradėti
Einu toliau darbuotis, einu kavos ir linkiu visoms gražios bei lengvos dienos
As kaip tik sakiau ta pati draugei ir vyrui - jau tuoj trecdalis metu prabego Kaip, kur??? Kazkokia pekla.
o pgalvok, kad uz 4 menesiu jau ruduo
Mes pasivazinejom iki kapu, aisku dar pro parduotuves prasukau ir jau namie, sotus po vakarienes, ramiai vakarojam
Sveciams turiu pagalviu, tai grazinsiu
Papildyta:
Su tais pasivaiksciojimais, dar ir nuo darbo pobudzio labai priklauso.. Kai atsedi ofise visa diet, tai noris pajudet.. o kai visa diena pralakstai.. Tai ca- begu toliau Po darbo tik uzkandau, vista sumarinavau ir islekiau i sportus. Dabar greit issimaudau ir vaziuosiu mazosios pasiimt . Reik iki 18, o visi veliau grizta.. Tada dar i TKMaxx- mb striuke uzsisake, jau atveze, tuo paciu grazinsim pagalves. dar galvojau sau pasilikt, pora naktu bandziau miegot. kaip ir nieko, bet pasiemiau savo sena- daug mielesne
Sveciams turiu pagalviu, tai grazinsiu