Tyluma/ramuma aš va pasigražinau, pasideginau ir toliau darbuojuos greit diena lekia, va ir vakaras jau, tai noriu tiesiog grįžus skaniai pavakarieniauti ir manau skaitysiu arba pažiūrėsiu kažką
As nusnaudziau pusvalanduka kiemely Bet vakareja ir vesoka daros...
LAukiu kol DPD atves man siuntini UZsisakiau kaldra,nes sena jau tokia panesiota,dvi pagalves,nezinau ar pasiliksim,nes MB vis neitinka Ir patalynes komplekta Turi tuoj tuoj atvezt
Papildyta:
Tik parasiau ir atveze
Namie kuiciuosi, o dabar vakaras, tai su MB sukrite prie TV
Patalyne grazi,kaldra,kaip kaldra Tokia pacia turiu,tik cia nauja PAgalve sau pasiliksiu,man patiko,o kaip MB,nezinau Jis jau tiek perbande pagalviu ir nei viena neitinka,o senoji jau irgi gerokai panesiota
Labas rytelis
Buvau cia keliuose vel pokalbiuose del darbo. lyg kaip ir sulaukiau vakar pasiulymo, tai dabr truksta dar ten visokiu higienos, pirmos pagalbos pazymejimu, bet viskas dabar kaip ir nuotoliniu budu tvarkoma, tai kad ikritus dabar studijuoju tas paskaitas, nes kai atlieki testa, tik tada jau gali gauti pazymejima. tai vat reikia spet visus popierius ki penktadienio susitvarkyti, tai galeciau jau pirmadieni dirbti. o darbas kaip ir sakiau socialinio darbuotojo padejeja, kol kas pati smulkmenu dar nezinau, tai nieko ir nesiplesiu
Mickut,sekmes viska greiciau susitvarkyt
Pagalve MB neitiko Dar bande miegot,bet greit ismete ir savo sena pasieme MAn visai tiko,as gerai issimiegojau,bet jauciu grazinsiu ir as Gera ta mano ir senoji pagalve,o dabar bus skirtingos abi
Mes megstam tas memory pagalves,tai jos kaip ir nesusinesioja Bet uz tai ir issirinkt kad butu neperkieta,neperminksta ir labai sunku
Beje,kaldra irgi liepe sena grazint,man per karsta su sita nauja buvo O jos tokio pat storumo,na tais togais,jei ziuret Bet sena jau tokia sukritus,o sita nauja Bet ir langas uzdarytas buvo,matyt del to karsta jam ir buvo O as su kojinem miegojau ir visai nekarsta man
Giega, o ziemai gal tiktu koldra. o tai ka pas jus salta , kad su kojinemis miegi ? numirciau o del pagalviu, jei neblogos, tai kartais ir sveciams tokios tinka reiktu ir man kokia koldra atsinaujinti, bet mes tai po skirtingomis miegam- vienam salta, kitai per karsta
Labas rytas, kumutes!! Pasiilgot? As irgi
Atostogavom su vyru. Jis nuo vakar pradejo nauja darba, o as grizau i savo sena gera Nuo balandzio 16d. "ilsejomes", tai jau prisiilsejom pilnus pilvus. Siaip nieko idomaus labai nenuveikem - ka cia nuveiksi, kai karantinas vis dar pilnu pajegumu. Kol kas tik leidzia po savo savivaldybe keliaut ir kadangi statybos gali testis toliau, tai kai kurios statybiniu ir namu prekiu parduotuves atsidare. Galejom siek tiek smulkmenu nusipirkt remontams ir namams siaip, kas dziugina
Siaip daugiau ka - puse namu issigriovem, nes turejom uzsisake ta skipa vadinama - dideliu atlieku konteineri ar kaip cia pavadint dabar teisingai lietuviskai Tai ieinama spinta visa issilupom lauk (sienas, grindis, ismetem baldu is ten siek tiek), kito kambario imontuojama spinta irgi lupom lauk, balkone visokio slamsto ismetem lauk. Zodziu tvarkomes po truputi, judam Vyras ieinamoj spintoj darbavosi (apsisiltino, susuko sienas gipsu, pamate, kad vamzdis, kuri tvarke kompanija namu prieziuros, vel leidzia, tai laukiam, kol ta sutvarkys), as prie mokslu nemazai sedejau. Realiai ilsejausi tik penktadieni - pirmadieni. Sekmadienio popiete sugalvojau, kad noriu prasitest dar dienai atostogas, tai va pirmadieni bimbinejau. Oras puikus buvo, tikra vasarele - tuo ir megavomes Plaukiojau, deginausi, grilinau, zodziu beleka dariau nesukdama galvos.
Nuo vakar jau i darbu pekla grizau, reikes ir i mokslus atgal isijaust, nes rasto darba sekanti pristatyt iki geguzes 23d. reikia. Liko dar dvi paskaitos sitam semestre, lyg du rasto darbai ir bus pirmi studiju metai baigti Paskui jau "tik" magistrinis liks
Daugiau kaip ir neturiu labai ka pasakot zinokit, gyvenam va ir tiek ziniu. Laukiam pranesimo is valdzios del tolimesnio karantino laisvinimo - rytoj lyg turi but, tai ziuresim, ka cia dar palaisvins Nieko daug nesitikim, bet gal jau pranes datas, kada pagaliau kirpyklos, grozio salonai atsidaro, kada kitos parduotuves bent jau su prekiu atsiemimu atsidaro ir pan.
Zodziu tokios tokeles is mano puses, eisiu veliau darbus apsidirbus paskaityt, kas pas jus nutiko per savaite
Grazaus treciadienio visoms!
Almost kur jau cia paplaukioti spejai ? Puiku, tiek darbu spejot su TB nuveikti . kas per naujas TB darbas ?
Biskeli saulute islindo, tai lekiu praisvaikscioti, MB vakarienei karbonadu primusiau, bulves nuskustos , tai turiu laiko ir pazylioti, nes dar ir padruskei reikia prekes tuo paciu uznesti.
Visus testus issilaikiau, pazymejimus turiu, tik penktadieni pas seimos daktare reikes nulekti medicinine susitvarkyti ir vsio vaziuoju pasidarysti darbo sutarties
Almost kur jau cia paplaukioti spejai ? Puiku, tiek darbu spejot su TB nuveikti . kas per naujas TB darbas ?
Biskeli saulute islindo, tai lekiu praisvaikscioti, MB vakarienei karbonadu primusiau, bulves nuskustos , tai turiu laiko ir pazylioti, nes dar ir padruskei reikia prekes tuo paciu uznesti.
Visus testus issilaikiau, pazymejimus turiu, tik penktadieni pas seimos daktare reikes nulekti medicinine susitvarkyti ir vsio vaziuoju pasidarysti darbo sutarties
As su plauklente netoli namu plaukioju juroj. Kol kas tik ilankoj tokioj uzdaresnej, kai iprasiu ir jau uztikrintai ant lentos jausiuos - kelsiuos i atviresne vieta siek tiek, kur dar arciau namu Man kadangi nuo buto duru iki juros apie 450m, tai zinai pasirinkimo salimais nemazai, kur mokytis plaukt MB tai programuos ir toliau, tiesiog kitoj imonej Sita jau zenkliai didesne ir tarptautine labai. Gavo pabut viena diena bedarbiu, nes pradejo tik nuo antradienio naujam darbe, o senam baige ana penktadieni
As nusipirkus kalakutienos mesos karbonadines esu, tai jauciu gaminsiu karbonadus siandien ir as. Simta metu nevalgem taip keptos mesos Dar kokios bulviu koses skaniai prie sono butu, grybu padazo. Uch, alkana jauciuos jau
Saunumelis! Greit viska cia susiplanavai, susitvarkei klausyk
As su plauklente netoli namu plaukioju juroj. Kol kas tik ilankoj tokioj uzdaresnej, kai iprasiu ir jau uztikrintai ant lentos jausiuos - kelsiuos i atviresne vieta siek tiek, kur dar arciau namu Man kadangi nuo buto duru iki juros apie 450m, tai zinai pasirinkimo salimais nemazai, kur mokytis plaukt
As nusipirkus kalakutienos mesos k arbonadines esu, tai jauciu gaminsiu karbonadus siandien ir as. Simta metu nevalgem taip keptos mesos Dar kokios bulviu koses skaniai prie sono butu, grybu padazo. Uch, alkana jauciuos jau
Saunumelis! Greit viska cia susiplanavai, susitvarkei klausyk
Kur jau cia neisnaudoti tokios progos, kai jura cia pat
Kazkaip visai greitai susiradau darbeli, taip rimtai ieskotis tik po Atvelykio ir pradejau. koja pasveiko, tai galima jau ir lakstyti ir net keli pasiulymai, tai vieniems jau vakar atsakiau. na nezinau kur geriau. bus matyti. svarbu jau is namu. o tai zinokit jau ir su anyta sedet namie va kaip sakiau islekiau pasivaikscioti, ejau iki didesnes parduotuves, nes zvakiu kapams norejau nusipirkti, nes musu parduotuveje jau neradau. dar po drabuziu parduotuve pazioplinejau, isejau is parduotuves, o ten juk Katpedele salia, tai is karto ir nuvariau lauke pasedeti pries saulute nesalta, pasiemiau saltos kavos su braskemis. Nu lafa paskui jau pradesiu dirbti, nebus kada, reikia naudotis proga. tai vat pasedejau valandele, su broliene paplepejom, kai as sakau ausu uz duru nera bent anyta nesiklauso ir grizau sau neskubedama. tuoj va eisiu valgyt gaminti, nes MB uz valandeles gris
179636605_878788339378078_2608611450213522560_n.jpg 208,22KB 0 Parsiųsta kartų