Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u:  

Vel ziema uz lango   :P  vakar kiek diena snigo, tai istirpdavo is karto. nakti buvau atsikelus- kazkaip sviesu uz lango, ryte MB isvare masiniuko atsikasineti  :D  

Mickute, kokio maždaug ieškai darbelio? kaip apskritai dabar situacija su darbais, kai tokia situacija? :mirksiukas:​ 

Kaip ir socialinio darbuotojo padejejo darbo, cia kur kursus rudeni baigiau, nors kazkada teko  dirbti toki darba. aisku neatmetu ir kitu variantu, visus skelbimus perziuriu 

Atsakyti

LAbukas

NA ka,nauja savaite prasideda biggrin.gif MAn dar laisvadienis,bet juk amziais reikalu kalnas biggrin.gif Eisiu i gyma is ryto,paskui susitvarkyt namus reikia,nes po visu sveciu /darbininku-bardakas biggrin.gif O jei dar papasakosiu,kad vakar visa keptuve karstu spirguciu apverciau biggrin.gif KAip ir galejau sulaikyt ta keptuve,nu bet atsokau kuo toliau,kad neapsiplikint..Tai suvalem tuos riebalus,bet vis tiek ir spinteles liko apibegusios ir ..

DAbar kita istorija papasakosiu biggrin.gif Gi perkam baldus i saliona biggrin.gif VAkar dar aplekem kelias parduotuves ir vis del to nusprendem imt ta pati pirma varianta,kuris krito i akis..LAbai gera kaina,kaip uz odinius baldus+ amzina garantina visiems porolonams,spyruoklem,remui mirksiukas.gif TAi va,atrodo issimatavos namus,savo senas sofas,nuvarom uzsisakinet ir vel linksta sirdis prie kampo( pas mus dabar 3viete ir 2viete sofos) biggrin.gif Nu matuojam,lygtai telpa i namus-ta patrauksim,ana biggrin.gif Sakom-davai dar griztam dar karta namu pasimatuot..O pardavejai gi irgi-bijo,o vdrug nebegrisim,pradeda pushint-sitai kainai garantija tik siandienai..ryt gali kita kaina but,bla bla bla biggrin.gif sako imokekit depozita ir viskas bus OK,tada garantuotai liks sita kaina biggrin.gif Nu OK,susimokam 300£,griztam namo ir kaaaaa-netelpa tas kampas biggrin.gif TA prasme kaip ir telpa,nu bet tada vien baldai namie-sofa prie sofos biggrin.gif TAi siandien vel vaziuosiu i ta parduotuve,keisiu uzsakyma i 3viete ir 2viete sofas biggrin.gif
Atsakyti

Giega nenuobodziai gyvenat. del  tu spirgiuku tai bala nemate tu spinteliu, nei geriau paciai apsiplikyti  :oh: 

Atsakyti
TAi va ir sokau i sali,kai maciau,kad keptuve krenta,o ne griebiau gaudyt,nes be ligonines vargiai apsiejus buciau..Gerai,kad dar lasinuku turejau,o tai kugelis but buves be spirgu biggrin.gif

Iki gymo beveik viska ir susitvarkiau biggrin.gif Atrode tik baisiai,nei is tikro buvo biggrin.gif + gera pagalbininka turiu-robotuka mirksiukas.gif TAi ir issiurbe,ir dabar plauna mirksiukas.gif Neidealiai,kampu nepasiekia,bet vizualus vaizdas geras biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :rolleyes: aš tokių istorijų neturiu pasakoti kaip Giega, bet vaje tikrai gerai, kad pati nenusiplykei :huh2: 

O aš šeštadienį su nauju peiliu taip įsipjoviau į pirštą, kad vaje vaje, odos gabalas nukrito net :unsure: ir kraują kol sustabdėm, net silpna paliko :B bet gyvensiu, viskas ok :D 

Pirmadienis darbingas, daug veiklos, tai pasirodau ir einu didelį puodą kavos pasidaryti :) 

Oras tragedija. Ir sulijau šiandien, ir susnigau, ir vėjas žandus nupūtė, ir šalta - vienu žodžiu :D kažin sulauksim pavasario ar vasaros iškart? :hmm:​ 

Atsakyti

:B bet gyvensiu, viskas ok :D

Oras tragedija. Ir sulijau šiandien, ir susnigau, ir vėjas žandus nupūtė, ir šalta - vienu žodžiu :D kažin sulauksim pavasario ar vasaros iškart? :hmm:​ 

iki vestuviu uzgis  :mirksiukas: 

orelis   ir pas mus toks pats sud....inas atsiprasant- ryte  buvau isejus, tai snigo, pasiemiau lietsargi, grizau- kaip ir nutirpo, bet saltoka, tai saulute, tai vel  sniegelio  tokio slapio drebtelna. labai gerai ir namie  per toki ora tvarkytis. nu tikekimes, kad greiciau atsils . nors kol kas nieko gero nepranesa- gal ten artimiausiu  laiku ir atsils iki + 13, bet ir lietu  praktiskai kasdien rodo

Atsakyti
LAbukas

Vogue,kaip pirstas?
VA irgi visokiu atrakciju namie-naujas peilis,iskart traumos biggrin.gif

Ryte +3,diena +16..Ryte su pirstinem,po pietu nusirengineji biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Man uztenka, kai tik MB isgalanda peilius ir yra  :P  :D  :D​ 

Atsakyti

Na aštrus peiliai ir sveiki pirštai - tai nesuderinama :D visada tenka nukentėti :D

Atsakyti

Na aštrus peiliai ir sveiki pirštai - tai nesuderinama :D visada tenka nukentėti :D

Labukas   :mirksiukas:​  Naujoke ?

Atsakyti

Labukas :rolleyes: vėl šalta, vėl vejuota, eina peklon - atsibodo :D esu šiandien burbeklis, nes ir miego trūksta, ir šiaip kažkokia išsiderinusi šįryt :rolleyes: popiet užtat lekiu į kirpyklą, tai tikiuos nuotaika pakils po pasigražinimo :) 

Giega, atrodo, kad tik pirštas, kad nieko baisaus, bet va šiandien nusiemiau visus pleistrus, tai negražiai atrodo tas įsipjovimas ir skauda, nes užkliūnu visur :rolleyes: bet gija - liuks! 

Atsakyti

Ryte +3,diena +16..Ryte su pirstinem,po pietu nusirengineji biggrin.gif

Ryte +2, vakare +6 :D  :D  :D  :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 27 balandžio 2021 - 09:21