O kiek metu toj pat vietoj ofisas buvo?Kodel nebepratesia sutarties?Jooo,susirast nauja veita,o ir klijentus paskui pripratint...
Apie tris metus kažkur o nebepratęsia, nes viską griaus, remontuos ir kažką darys...
Prasivaiksiojau, iki vienos padruskes trumpam nulekiau, tai gal sakem ketvirtadieni jei geras oras paleksim iki misko bobausiu paieskoti jei atvirai, tai as ju nesu nei rinkus, nei valgius, bet nors po gryna ora pasiganyti. Dar meskinio cesnako maisa prikrove, siryt jos vyrelis buvo i miska nulekes, tai kaip visada ir manes nepamirsta vitaminais aprupinti tada su kita drauge prie Savo susitikom, tai kavos nusipirkom issinesimui, paskui i Deichmana uzsukom, toji 3 poras batu nusipirko rudeni atskridus is Skotijos ir istrigo pas tevus, galvojo vasari parskris kokiam menesiui, bent rubus pasikeis, o gaunasi visai kitaip. tai kad oras atsyla, visko reikia. ir dar mergyte 5 metuku pas ja ir sunu sausi cia LT pasigimde. tai vat ji is manes Avona ima, tai vis susibegam pazylioti. iseidamos is Savo dar po kavos prisigriebem, dar pasivaiksiojom po rajona ir va tik dabar namo parlekiau ir aisku jau krisiu i virtuve toliau
Labukas gan užimtas šiandien pusdienis, nes yra ir darbinės veiklos, ir paieškose esam, tai kažkaip pralekė laikas saulėtas dar šiandien ir pas mus oras, nėra šalta, bet gan vėjuota, tai reikia pasisaugot, nes esu kažkada anksčiau laiko išsiplikšinus ir menkas malonumas buvo, kai kaklą visą "surakino"
O šiaip vakare su drauge žadam susimatyti, labai pasiilgau, tai sakė prie jūros gal nulėksim, pasivaikščiosim/paplepėsim tokie va trečiadienio planai, truputį įprasti, truputį nelabai.
Labas rytelis
Vakar nuvaziavau i baznycia, paskui kapus aplankem, pasiseke ten viena moteriske iki pat namu parveze, tai nors greit namie buvau, dar nulekiau uzsakymo pasiimti, vel su prekemis iki kitos drauges.. toks intensyvus rytas iki pietu buvo. o paskiau ramiai besikuitinedama namie. begsiu biskeli prasivaikscioti kol dar nelyja, bus matyti kokie cia orai. savaitgali butinai noriu ant tevu kapu nuvaziuoti, naslaiciu pasodinti, nes kita savaite bus jau tevuko 4 metines. tai jau paskui galesiu prilekti tik zvakuciu padeginti
Sveikos sugrįžo niūrus ir šaltas oras. Tikrai labai šaltas, labai žvarbus ir šiandien dar diena lietinga, tai jokio malonumo gerai, kad jaukiai ir šiltai sėdžiu darbe, nes ryte kol sulaksčiau visur, tai ir sulyti spėjau ir rankas sušalti
Vakar dar vakaras toks visai fainas buvo, saulėtas ir nors vėjuota, bet su draugute smagiai pasivaikščiojom, prie jūros buvom grynas oras visada labai gerai, tik gaila, kad ne visuomet tenka juo pasimėgauti
Darbuojuos, eisiu kavos ir ketvirtadienis įprastas nusimato. Visiškai nieko įdomaus neplanuoju, va būtų geresnis oras, tai tikrai eičiau ta proga, kad šiandien atsidaro kavinukės lauke kažkur kavos atsigerti bet dar palauksim, skani kava ir pas mus
Labukas
Lyg tai buvau uzejus ryte pasisveikinti buvau biskeli islekus, jau pradejau darbo paieskas, tai ir siandien pokalbyje buvau, dar ir pirmadieni ryte vaziuosiu i kita. na bus matyti . siai dienai planu jokiu, einu ramiai paziuresiu filma koki, paskui vistyte su obuoliais pasausiu i orkaite