Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Skiepysies?
MB irgi siandien gavo emaila,kad gali registruotis mirksiukas.gif As dar ne biggrin.gif Idomu,pas mus raso,koks skiepas g.gif Nes tos Zenekos as nenoriu ax.gif

Kaimynu suo kaukia biggrin.gif Siaip jie visi namie buna,suo iprates prie zmoniu,o siandien maciau,kaip visi kazkur isvaziavo,suo liko biggrin.gif
Atsakyti

pas mus  SMS siuncia. seniau buvau  gavus SMS, kur  klause ar planuoju skiepytis, kai ateis eile. o va te per pora savaiciu ir atejo. jo Astra zeneca. ai nesuku  galvos koks skiepas. kas bus tas bus. jei jau nuejau pas dantiste, tai cia man visai dzin   :P 

o va anyta vyresnio amziaus, bet jos kazkaip neskiepija  :hmm: draugai musu gi 70. irgi tylu  kol kas. cia gal  tikrai kai Giega sake,kad jei po operacijos  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

SIryt ankstyva, biskeli reikalu turiu, tai uz valandos jau leksiu, bet vis tiek dar cia su kavyte prisedau  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Labukas

QUOTE(mickute7 @ 2021 04 14, 20:07)
anyta vyresnio amziaus, bet jos kazkaip neskiepija  hmm.gif draugai musu gi 70. irgi tylu  kol kas. cia gal  tikrai kai <strong>Giega</strong> sake,kad jei po operacijos  hmm.gif </p>

Uk praktiskai visi 60+,na isskyrus kurie atsisake,jau suskiepyti,jau net ir po antra skiepa gave mirksiukas.gif Dabar eile 50+..Bet jau ir ta i pabaiga,jau 40+ pradeda...O su kokiom ilgalaikem ligom,tai jau irgi suskiepino su 60meciais..

As labai noreciau isvengt...Bat va raso,kad nuo geguzes men prasides visokie masiniai renginiai,sporto varzybos ir i juos ileis tik turincius skiepus...Mes rudeni i BAstos koncerta bilietus turim..O ir mini vietines atostogas cia UK uzsisake,maza ka,paskui kabinesis..TAi jauciu teks skiepytis ax.gif

Is ryto saulyte,bet tik +1...Nu tikrai labai ilgai neatsyla...Tikiuosi bent vasara bus karsta biggrin.gif
Atsakyti

nezinau kaip cia pas mus  su tomis registracijomis- ar cia patiems ar kviecia. bent man jau nereikia sukt galvos kur uzsiregistruoti  :P  na  visu jau tada teveliai pasiskiepino ? 

Siryt islekiau su reikalais, tai toki gera turne padariau  :P  atsiduriau  prie jachtklubo, tai atsilaisvinus  kad ir viena nuvariau pasivaikscioti, paskui per miska grizau  iki truliko  sustojimo, aisku i Maxima nuvariau, o ten kad jau visko prisipirkau papigiai  :P  :P  buciau ir dar prigriebus kazka, bet juk man tai dar su truliku is Petraskiu reikia viska parsivilkti  :D  tai del to kazkiek atsiribojau  :D  bet  vis tiek parsivilkau. Grizau jau po 12, alkanas kaip ciucikas, pavargus, bet uz tai net -1.2  :D  :D  nu visai gerai pasportavau vadinasi . tai kad dabar uzkandu ir tiesiu kojas pailseti pries skiepus. bandysiu peskomis nueiti, ner cia toli iki tu Ledo rumu, paskui MB atvarys tiesiai po darbo pasiimti 

Atsakyti

Sveikos :rolleyes: oi kokia slidi tema tie skiepai :rolleyes: aš nesiskiepyčiau, bet teks, nes tikrai po to niekur nei išvykti, nei apsilankyti :huh2: mano močiutė paskiepyta jau du kartus, gerai jautėsi, jokių šalutinių poveikių, tik ranką skaudėjo. 

Labai greitas pusdienis, ryte turėjau SB padėti su darbais, o šiaip įprastas ketvirtadienis, darbuojuos ir tiek. Va kavos einu kaip tik, paskaitysiu kokius pliotkus tuo pačiu :D​ 

Atsakyti

tai vat paskiepyta, jokiu eiliu, kaip vakar rode per zinias kas Vilniuje daresi, tai baisu  :oh:  1-1.5 h eileje zmones stovejo. o daugiausiai tai senjorai. jie vien  susale susirgs  :oh:  bet Kaune viskas tvarkingai, ten tu postu daug, ateina ir iseina zmones. Geriausiai jau kai nuejau ten kur  daktare leidzia vaistus, tai aisku dar  ant pazistamos pataikiau  :bigsmile:  as tai jos nepazinau, turbut  beveik 8 metai nesimatem. o ji  is karto- o matyti veidai. net kauke kai nusieme, nu lyg matyta, bet tikrai neprisiminiau. tai vat spejom  dar ir paplepeti, tai net nepajutau nei kai idure, nei kai vaistus suleido. Vat sakau duok  boboms  paplepeti, dzin joms tada viskas  :lol:  :lol:  :lol:  MB kaip tik po darbo atvaziavo manes parsivezti. tai dabar ir krizenam  visa vakara .  a kas man- as nepakaltinama- as ka tik vakcinuota  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Labas rytas ☕jungiuosi su kava.

Mačiau klausėt dėl nagučių. Kursai truko 3 dienas. Planuoju užsiimti nagučiais ne tik sau. Pradžiai bus kaip papildoma veikla smile.gif savom, mamai, sesem, pasidarysiu pavyzdžių, šiek tiek pasipraktikuosiu prieš siūlant svetimoms smile.gif

Vakar sesei va padariau, tai mokytoja vienintelį pastebėjimą davė kad vos vos arčiau odelių galėjau nulakuot, o šiaip sakė liuks smile.gif tai labai smagu dėl to 😊
Atsakyti
Labukas

Mickute,kaip jauties? 4u.gif
As nemazai atveju girdejus,kaip po astros skiepo bloga buna..Viena sm draugei jau antra sav galva skaudet nepraeina,vakar net pas gyd buvo,tyre ar nesusidare kresulys..

Bigbang,va ta raudona jau mano spalva biggrin.gif Aisku,meistre geriau mato,bet jei man taip nulakuotum,buciau patenkinta biggrin.gif As sau irgi labai arti odeliu nenulakuoju..

VAkar sapnavau,kad kazkur basa einu per visokius akmenukus ir taip skauda padus(buvau kita zodi parasius,bet uzdejo zvaigzdutes biggrin.gif )...siandien vel prisapnavau,kad kazkokia koju trauma gavau,kad net operacijos reikia biggrin.gif Bet cia UK tik patikrino,pasake,kad jo,reikia,arba nupjaus koja,jei nepasidarysiu,bet pacios op nedare ir tada as sugalvojau i LT nuvaryt biggrin.gif O kol susiruosiau ir praejo tas skausmas,ir niekur nebevaziavau biggrin.gif
VA kokia pavargus sia savaite,nes tokiu nesamoniu nesapnuoju biggrin.gif biggrin.gif
Prie nemazo kiekio siuntiniu,dar ir gymas dasidejo biggrin.gif Vakar irgi buvau,10 min ant slidziu,25 min ant dvirkos mirksiukas.gif PAmazu ilginu laika biggrin.gif
Viena drauge nori eit su manim kartu,bet taip dar ir nenuejo nei karto,nors atseit prisiregistravo...Kuo as labai abejoju biggrin.gif biggrin.gif

Siandien 120 mirksiukas.gif Ryt draugai planuoja atlekt,oras geras mirksiukas.gif Nesugalvoju ka valgyt daryt-ar zuvi su saslykais kept ant BBQ ar plova g.gif NA pasuksiu draugei,paklausiu ko jie labiau nori biggrin.gif Jie bute gyvena,tai viskas kas ant lauzo,jiems tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 16 balandžio 2021 - 08:00

Labas rytas :4u: 

Big Bang saunuole  :mirksiukas: 

O as jauciuosi puikiai, kaip niekur niekas, tikrai jokio blogumo, tik  ranka skauda , kur idure, bet ir tai kai prisilieciu, va ryte jau nesinorejo ant tos puses miegoti, bet siap tos  rankos   neskauda. bus matyt toliau  :P  nusiemiau pleistriuka, tai net jokio paraudimo.

Siryt leidau sau ilgiau patinginiauti, vakar nemazai atsivaiksciojau. Kaip ir sakiau- nuejau peskomis iki vakcinacijos. tai kad vakar tikria nemazai km padariau  :P  tai kad ryte padrybsojau su kava ir savo serialais . dabar jau mastau ka doro nuveikus namie  :hmm:  :P 

Atsakyti

Sveikos :) labai užimta diena šiandien, jungiuosi su kava, truputį pailsėsiu ir toliau darbuosiuos :rolleyes: 

BigBang, maniau, kad ilgiau trunka tokie kursai :hmm: užtenka poros dienų, kad viską išmoktum?

Mickute, sveikinu su skiepu! :4u: jau mandravoti dabar gali :D 

Giega, neblogi sapnai :D būna prisapnuojam visokių nesamonių ir tikrai nesuprasi kodėl :rolleyes:​ 

Atsakyti
Siandien gana anksti darba baigiau mirksiukas.gif Tai uzkandau ir islekiau i sportus biggrin.gif Vel sapnuosis kokios traumos biggrin.gif

Dabar skalbenke idarbinta,per nakti isdzius mirksiukas.gif Ryt draugai atvarys,kaip ir padet statyt ta pavesine,bet jauciu daugiau maisysis ir nieko MB nepadarys biggrin.gif
Ryt mazoji man lieka,nes abu iseis i darbus..Netoli parke atvaziavusios supynes,tai gal nuleksim ten,kad nesimaisyt namie biggrin.gif

Uzsisakiau kvepalus mirksiukas.gif Trecias butelis ju bus biggrin.gif DAr turiu lasiuka,taupiau,nes jie buvo dinge is prekybos mirksiukas.gif
https://www.allbeaut...fum-spray-100ml

Dar tokia pudra-perlus,labai jau drauges isgyre ir as uzsimaniau,nors pudrom labai retai dazaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 16 balandžio 2021 - 19:47