MB irgi siandien gavo emaila,kad gali registruotis As dar ne Idomu,pas mus raso,koks skiepas Nes tos Zenekos as nenoriu
Kaimynu suo kaukia Siaip jie visi namie buna,suo iprates prie zmoniu,o siandien maciau,kaip visi kazkur isvaziavo,suo liko
pas mus SMS siuncia. seniau buvau gavus SMS, kur klause ar planuoju skiepytis, kai ateis eile. o va te per pora savaiciu ir atejo. jo Astra zeneca. ai nesuku galvos koks skiepas. kas bus tas bus. jei jau nuejau pas dantiste, tai cia man visai dzin
o va anyta vyresnio amziaus, bet jos kazkaip neskiepija draugai musu gi 70. irgi tylu kol kas. cia gal tikrai kai Giega sake,kad jei po operacijos
Labas rytelis
SIryt ankstyva, biskeli reikalu turiu, tai uz valandos jau leksiu, bet vis tiek dar cia su kavyte prisedau
Uk praktiskai visi 60+,na isskyrus kurie atsisake,jau suskiepyti,jau net ir po antra skiepa gave Dabar eile 50+..Bet jau ir ta i pabaiga,jau 40+ pradeda...O su kokiom ilgalaikem ligom,tai jau irgi suskiepino su 60meciais..
As labai noreciau isvengt...Bat va raso,kad nuo geguzes men prasides visokie masiniai renginiai,sporto varzybos ir i juos ileis tik turincius skiepus...Mes rudeni i BAstos koncerta bilietus turim..O ir mini vietines atostogas cia UK uzsisake,maza ka,paskui kabinesis..TAi jauciu teks skiepytis
Is ryto saulyte,bet tik +1...Nu tikrai labai ilgai neatsyla...Tikiuosi bent vasara bus karsta
nezinau kaip cia pas mus su tomis registracijomis- ar cia patiems ar kviecia. bent man jau nereikia sukt galvos kur uzsiregistruoti na visu jau tada teveliai pasiskiepino ?
Siryt islekiau su reikalais, tai toki gera turne padariau atsiduriau prie jachtklubo, tai atsilaisvinus kad ir viena nuvariau pasivaikscioti, paskui per miska grizau iki truliko sustojimo, aisku i Maxima nuvariau, o ten kad jau visko prisipirkau papigiai buciau ir dar prigriebus kazka, bet juk man tai dar su truliku is Petraskiu reikia viska parsivilkti tai del to kazkiek atsiribojau bet vis tiek parsivilkau. Grizau jau po 12, alkanas kaip ciucikas, pavargus, bet uz tai net -1.2 nu visai gerai pasportavau vadinasi . tai kad dabar uzkandu ir tiesiu kojas pailseti pries skiepus. bandysiu peskomis nueiti, ner cia toli iki tu Ledo rumu, paskui MB atvarys tiesiai po darbo pasiimti
Sveikos oi kokia slidi tema tie skiepai aš nesiskiepyčiau, bet teks, nes tikrai po to niekur nei išvykti, nei apsilankyti mano močiutė paskiepyta jau du kartus, gerai jautėsi, jokių šalutinių poveikių, tik ranką skaudėjo.
Labai greitas pusdienis, ryte turėjau SB padėti su darbais, o šiaip įprastas ketvirtadienis, darbuojuos ir tiek. Va kavos einu kaip tik, paskaitysiu kokius pliotkus tuo pačiu
tai vat paskiepyta, jokiu eiliu, kaip vakar rode per zinias kas Vilniuje daresi, tai baisu 1-1.5 h eileje zmones stovejo. o daugiausiai tai senjorai. jie vien susale susirgs bet Kaune viskas tvarkingai, ten tu postu daug, ateina ir iseina zmones. Geriausiai jau kai nuejau ten kur daktare leidzia vaistus, tai aisku dar ant pazistamos pataikiau as tai jos nepazinau, turbut beveik 8 metai nesimatem. o ji is karto- o matyti veidai. net kauke kai nusieme, nu lyg matyta, bet tikrai neprisiminiau. tai vat spejom dar ir paplepeti, tai net nepajutau nei kai idure, nei kai vaistus suleido. Vat sakau duok boboms paplepeti, dzin joms tada viskas MB kaip tik po darbo atvaziavo manes parsivezti. tai dabar ir krizenam visa vakara . a kas man- as nepakaltinama- as ka tik vakcinuota
Mačiau klausėt dėl nagučių. Kursai truko 3 dienas. Planuoju užsiimti nagučiais ne tik sau. Pradžiai bus kaip papildoma veikla savom, mamai, sesem, pasidarysiu pavyzdžių, šiek tiek pasipraktikuosiu prieš siūlant svetimoms
Vakar sesei va padariau, tai mokytoja vienintelį pastebėjimą davė kad vos vos arčiau odelių galėjau nulakuot, o šiaip sakė liuks tai labai smagu dėl to 😊
Mickute,kaip jauties?
As nemazai atveju girdejus,kaip po astros skiepo bloga buna..Viena sm draugei jau antra sav galva skaudet nepraeina,vakar net pas gyd buvo,tyre ar nesusidare kresulys..
Bigbang,va ta raudona jau mano spalva Aisku,meistre geriau mato,bet jei man taip nulakuotum,buciau patenkinta As sau irgi labai arti odeliu nenulakuoju..
VAkar sapnavau,kad kazkur basa einu per visokius akmenukus ir taip skauda padus(buvau kita zodi parasius,bet uzdejo zvaigzdutes )...siandien vel prisapnavau,kad kazkokia koju trauma gavau,kad net operacijos reikia Bet cia UK tik patikrino,pasake,kad jo,reikia,arba nupjaus koja,jei nepasidarysiu,bet pacios op nedare ir tada as sugalvojau i LT nuvaryt O kol susiruosiau ir praejo tas skausmas,ir niekur nebevaziavau
VA kokia pavargus sia savaite,nes tokiu nesamoniu nesapnuoju
Prie nemazo kiekio siuntiniu,dar ir gymas dasidejo Vakar irgi buvau,10 min ant slidziu,25 min ant dvirkos PAmazu ilginu laika
Viena drauge nori eit su manim kartu,bet taip dar ir nenuejo nei karto,nors atseit prisiregistravo...Kuo as labai abejoju
Siandien 120 Ryt draugai planuoja atlekt,oras geras Nesugalvoju ka valgyt daryt-ar zuvi su saslykais kept ant BBQ ar plova NA pasuksiu draugei,paklausiu ko jie labiau nori Jie bute gyvena,tai viskas kas ant lauzo,jiems tinka
Labas rytas
Big Bang saunuole
O as jauciuosi puikiai, kaip niekur niekas, tikrai jokio blogumo, tik ranka skauda , kur idure, bet ir tai kai prisilieciu, va ryte jau nesinorejo ant tos puses miegoti, bet siap tos rankos neskauda. bus matyt toliau nusiemiau pleistriuka, tai net jokio paraudimo.
Siryt leidau sau ilgiau patinginiauti, vakar nemazai atsivaiksciojau. Kaip ir sakiau- nuejau peskomis iki vakcinacijos. tai kad vakar tikria nemazai km padariau tai kad ryte padrybsojau su kava ir savo serialais . dabar jau mastau ka doro nuveikus namie
Sveikos labai užimta diena šiandien, jungiuosi su kava, truputį pailsėsiu ir toliau darbuosiuos
BigBang, maniau, kad ilgiau trunka tokie kursai užtenka poros dienų, kad viską išmoktum?
Mickute, sveikinu su skiepu! jau mandravoti dabar gali
Giega, neblogi sapnai būna prisapnuojam visokių nesamonių ir tikrai nesuprasi kodėl
Dabar skalbenke idarbinta,per nakti isdzius Ryt draugai atvarys,kaip ir padet statyt ta pavesine,bet jauciu daugiau maisysis ir nieko MB nepadarys
Ryt mazoji man lieka,nes abu iseis i darbus..Netoli parke atvaziavusios supynes,tai gal nuleksim ten,kad nesimaisyt namie
Uzsisakiau kvepalus Trecias butelis ju bus DAr turiu lasiuka,taupiau,nes jie buvo dinge is prekybos
https://www.allbeaut...fum-spray-100ml
Dar tokia pudra-perlus,labai jau drauges isgyre ir as uzsimaniau,nors pudrom labai retai dazaus