Labas rytelis
siandien nors issimiegojau aisku tai is vakaro ilgai bludinau. siandien jau lauke salciau apsiniauke, bet reiks iki parduotuves nulekti - lietiniu darysiu, tai varskes nusipirkti reikia
Sveikos ir pas mus šiandien jau vėsiau, vėl tik 6 šilumos, tokia nemaloni drėgmė jaučiasi
Eisiu tuoj kavos ir nieko įdomaus neturiu ką papasakoti, viskas tas pats ir įprastai vakar vakarojau su knyga, baigiau vieną skaityti, tai pradėsiu šiandien kitą, jei ūpo bus reikėtų vėl kažkur pasižiūrėti akcijų ir papildyti atsargas, nes mokėti po 16-18Eu, tai truputį brangoka
pas mus net biskeli lyg ir lynoja. prasivaiksciojau, reikejo i vaistine nulekti, nes internetu buvau uzsisakius, tai ejau pasiimt uzsakymo, tuo paciu ir iki Savo dar nuejau. na tai aisku jau grizau visko prisipirkus. o sakiau varskes einu braskes po 2 eur, tai kila pasiemiau, prie lietiniu liuks bus
Uogų ir man reikėtų nusipirkti, kaip tik subaigiau vakar, o man namuose turi būti visada daug vaisių arba uogų vaje, kaip aš laukiu to meto, kai bus daug gėrybių pas MB tėvus, kai galėsim kimšti pilnais žandais ir tą tikrąjį skonį pajust nes dabar tai tikrai ne visur pirktos braškės turi tą skonį, kitos išvis kietos kažkokios
Labukas
As siandien ankstyva, tai ir neuzmigau MB isejus, eilini karta dar patinginiavau su kava ir savo serialais, po 8 jau ismoviau i parde, vakarienei kepsiu saslyku, tai vat uzsimaniau dar kartu kokia cukinija pasikepti, pomidoriuku, tai ir iki turgelio nuejau pasivaikscioti, nors nera labai silta, bet kazkaip neskubejau namo, dar apsukau grisdama rajono kampa uzuot tiesiai esusi namo. kadangi grizus dar buvo anksti man valgyt, tai biskeli balkone pasitvarkiau, nors kazkiek, nes dar siaip per salta, tiek kai stiklintas vis tiek silciau. dabar jau sedau pusryciauti. ar pietauti ai koks skirtumas
dar kazkokias naujienas prabegomis perziuriu telefe, bet siaip daugiau jei noriu kazka paskaitineti, tai tada jau sedu prie kompo. knyga dar galiu saules sviesoje ir be akiniu paskaityti, o dar i telefa blizginti man jau akiu gaila darosi
Sveikos na kada atšils bent truputį orai, kada? balandžio vidurys, bet šalta, man tikrai šalta dar ta dregmė pas mus jaučiasi, nemalonu tikrai. Savaitgalį truputį lyg žada šilumos, saulėtos dienos nusimato, tai būtų liuks visai
Giega, esu galvojusi, bet nesusigundžiau ir džiaugiuosi man knyga yra knyga, tai geriau mažiau turėsiu, bet tikrų. O ir visą dieną prasėdžiu prie pc, tai kažkaip ir užtenka prie ekrano praleisto laiko
Vėl norėjau rašyti, va ir ketvirtadienis nu kodėl man šitaip visada, pačiai juokas ima ir būtent trečiadieniais visada peršoku
Einu kavos, toliau dirbti ir daugiau jokių planų. Vakarienės gaminti nereikia, visko yra, tai va galėsiu skaityti vakare arba kažką gal pažiūrėti šiandien, gal MB anksčiau grįš