Aga,keistai siandien nei vienos,tik Vogue..
As daug darbo turejau..Vakar 192,siandien 155..TAi net ryte pries darba nelabai laiko plepet buvo,reikejo viska susirinkt,susikraut
Bet jau namie..Sakyciau-ilsiuosi,bet reik dar valgyt padaryt
As kas savaite dienose susimaisau Man irgi vidury susimaiso dienos Vakar MB klausiau-kokia diena
Labas rytelis
Kur Mickutė, kur Almost? pasirodykit, damos!
tai vat jau ir galvojau, kad pasigesit. vakar dar bandziau jungtis, kazko strigo SM, tai ir numojau ranka, nes vakar po darbo MB mama parsiveze, tai reikejo ir patalyne pakeisti ir kazka valgyt pasidaryti, vakara praleidom plepedamos prie arbatos ir saldumynu, o tai dar turiu likuciu nuo Velyku., Pavargo ta mociute su tomis proanukemis, as jai antradieni paskambinau, o toji verkia net. Nu tai sakau varykit pas mus- cia atskiras kambarys, telikas, gali kad ir per nakti ziureti. o ten kambaryje neturi teliko, mergaites savo filmukus ziuri, tai ji ne visada net savo serialus gali paziureti, tai nors daktara vakarais ziuri vaikai susipesa, mama rekia ant ju, tai ten normaliai triuksmas, tai vat vel kazkiek pas mus pagyvens. o pries tai diena su drauge kalbejau is UK, na kur Giega mate, tai jos draugui IV stadijos gerkles vezys tai zinokit taip numuse nuotaika, nenorejau net prie kompo eiti
Mickute,drauges draugui Baisu..O tai nejuto jokiu simptomu,kad is kart IV stadija?
Sunku tie senukam su mazais vaikais Vakar uosviene irgi mazaja ziurejo,du kart man skambino,ko ana nori DAbar mazoji per youtube labai ziuri apie gyva chameka,jam ten visokios kliutys sudarytos,eina jis Nu idomiai nufilmuota,tai tai ir patinka O sako mazoji-noriu chomek,as net nevisada suprantu,tai ka sakyt apie promociute Kaip tik tuo metu,kol bandem per telefa issiaiskint,ko ten ta mazoji nori,atejo siuntinys,kaip tik mazajai Magnetiniai rutuliukai tokie,tai pamirso savo chomek,turejo uzsiemima
Po kiek laiko vel skambina-noriu spongebobo BAba vel nesupranta ko Multikas-Kempiniukas trumpakelnis Vel aiskinu koki kanala ijungt
vajej, sveikatos jam ir šeimai stiprybės
Mickute,drauges draugui Baisu..O tai nejuto jokiu simptomu,kad is kart IV stadija?
Sunku tie senukam su mazais vaikais Vakar uosviene irgi mazaja ziurejo,du kart man skambino,ko ana nori DAbar mazoji per youtube labai ziuri apie gyva chameka,jam ten visokios kliutys sudarytos,eina jis Nu idomiai nufilmuota,tai tai ir patinka O sako mazoji-noriu chomek,as net nevisada suprantu,tai ka sakyt apie promociute Kaip tik tuo metu,kol bandem per telefa issiaiskint,ko ten ta mazoji nori,atejo siuntinys,kaip tik mazajai Magnetiniai rutuliukai tokie,tai pamirso savo chomek,turejo uzsiemima
Po kiek laiko vel skambina-noriu spongebobo BAba vel nesupranta ko Multikas-Kempiniukas trumpakelnis Vel aiskinu koki kanala ijungt
Oi pritariu, kartais kol išsiaiškini ką sako Mes tėvai suprantam, bet pvz mano mama tai angliškai nesupranta, tai kai pradeda Elena ką nors pasako tai mama tik akimis mirksi
Labukas na ir vėjuota pas mus, na ir šalta. Bet žmonių spėju bus vistiek daug, verslininkai trina rankomis, viešbučiuose rezervacijų daug, bet aš kažkaip pesimistiškai žiūriu dėl atlaisvinimų į pajūrį. Bet iš kitos pusės, tai suprantu ir verslininkus, ir žmones, nes tikrai jau gyvenimo normalaus nebeturim
Mickute, vaje nekokios žinios...kokios prognozės? gydymas dabar laukia?
Penktadienis - darbadienis. Einu kavos, nes šiandien atrodo ir miego trūksta, ir šiaip kažko ūpo nėra, bet praeis
Labukas
Jau kiek metu labai kosedavo, aisku ir rukydavo kaip kaminas. kaip ir dauguma vyru neskuba pas daktarus. NIeko gero jam jau dabar . kazkaip gaila, kai jau suprantu, kad man neteks jo daugiau pamatyti
O promociutei siemet kaip ir 83 jau bus
Uzkiso vaikas kazkur savo Kempiniuka-turi ji visus tuos herojus,ju namus..JAu viska perziureta,nerandam..Aisku namie jis,nes niekur nesinesa,bet nerandam..O reik gi dabar
KA tik paskaiciau,kad karalienes vyras mire...
Maciau ir aš apie karalienės vyrą , gražu amžių pragyveno, be poros mėnesių 100...
Labas rytelis
Kava isgerta, o kol kas dar mastom ka cia doro nuveikus. na kad kiausiniu dar pamarginsiu Atvelykiui, tai tikrai zinau
Kylam ir mes pamazu MB laukia,turi atvezt visokias lentas,balkius,toliau statys pavesine O mes su drauge leksim iki tos urmines maistines Dar namus sutvarkyt..Vnz,siandien tokia buitine diena bus
O mes varom pas MB dukra, gi reikia dovana pristatyti. va ir mociute gales anuke pasveikinti
Sveikos su švente, su Atvelykiu
Mes kiaušinių nemarginom, o ir vėlyviesiems pusryčiams kiaušinių nenoriu, tai salotų pasidariau niekur neskubam sekmadienį, tai tik dabar sėsim vėlyvųjų pusryčių. Man tai įprasta, bet MB įpratęs anksčiau valgyt
Vėliau planuojam su dviračiais, bet bus matyt, galbūt taip prasieisim, nes man po sporto kojas skauda kažkaip
Vakar tokia rami diena, truputį namie veiklos, truputį su reikalais, vakare žuvies kepemės pora rūšių, vyno paskanavom ir tiek Savaitgalis ypatingai greit pralekia kaip visuomet