Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Aga,keistai siandien nei vienos,tik Vogue..
As daug darbo turejau..Vakar 192,siandien 155..TAi net ryte pries darba nelabai laiko plepet buvo,reikejo viska susirinkt,susikraut biggrin.gif
Bet jau namie..Sakyciau-ilsiuosi,bet reik dar valgyt padaryt biggrin.gif

As kas savaite dienose susimaisau biggrin.gif Man irgi vidury susimaiso dienos biggrin.gif Vakar MB klausiau-kokia diena biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Kur Mickutė, kur Almost? :hmm:​ pasirodykit, damos! 

tai vat jau ir galvojau, kad pasigesit. vakar dar bandziau jungtis, kazko strigo SM, tai ir numojau ranka, nes vakar po darbo MB mama parsiveze, tai reikejo ir patalyne pakeisti ir kazka valgyt pasidaryti, vakara praleidom plepedamos prie arbatos ir saldumynu, o tai dar turiu likuciu nuo Velyku., Pavargo ta mociute su tomis proanukemis, as jai antradieni paskambinau, o toji verkia net. Nu tai sakau varykit pas mus- cia atskiras kambarys, telikas, gali kad ir per nakti ziureti. o ten  kambaryje neturi teliko, mergaites savo filmukus ziuri, tai ji ne visada net savo serialus gali paziureti, tai nors daktara vakarais ziuri  :P   vaikai susipesa, mama rekia ant ju, tai ten normaliai triuksmas, tai vat vel kazkiek pas mus pagyvens. o pries tai diena su drauge kalbejau is UK, na kur Giega mate, tai jos draugui IV stadijos gerkles vezys  :(  tai zinokit taip numuse nuotaika, nenorejau net prie kompo eiti  :(  :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 balandžio 2021 - 07:43
Labukas

Mickute,drauges draugui 4u.gif 4u.gif Baisu..O tai nejuto jokiu simptomu,kad is kart IV stadija?

Sunku tie senukam su mazais vaikais biggrin.gif Vakar uosviene irgi mazaja ziurejo,du kart man skambino,ko ana nori biggrin.gif DAbar mazoji per youtube labai ziuri apie gyva chameka,jam ten visokios kliutys sudarytos,eina jis biggrin.gif Nu idomiai nufilmuota,tai tai ir patinka biggrin.gif O sako mazoji-noriu chomek,as net nevisada suprantu,tai ka sakyt apie promociute biggrin.gif Kaip tik tuo metu,kol bandem per telefa issiaiskint,ko ten ta mazoji nori,atejo siuntinys,kaip tik mazajai biggrin.gif Magnetiniai rutuliukai tokie,tai pamirso savo chomek,turejo uzsiemima biggrin.gif
Po kiek laiko vel skambina-noriu spongebobo biggrin.gif BAba vel nesupranta ko biggrin.gif biggrin.gif Multikas-Kempiniukas trumpakelnis biggrin.gif Vel aiskinu koki kanala ijungt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2021 04 09, 07:38)
su drauge kalbejau is UK, na kur Giega mate, tai jos draugui IV stadijos gerkles vezys  verysad.gif  tai zinokit taip numuse nuotaika, nenorejau net prie kompo eiti  verysad.gif  verysad.gif</p>

vajej, sveikatos jam ir šeimai stiprybės 4u.gif

QUOTE(giega @ 2021 04 09, 08:07)
Labukas

Mickute,drauges draugui 4u.gif  4u.gif Baisu..O tai nejuto jokiu simptomu,kad is kart IV stadija?
Sunku tie senukam su mazais vaikais biggrin.gif Vakar uosviene irgi mazaja ziurejo,du kart man skambino,ko ana nori biggrin.gif DAbar mazoji per youtube labai ziuri apie gyva chameka,jam ten visokios kliutys sudarytos,eina jis biggrin.gif Nu idomiai nufilmuota,tai tai ir patinka biggrin.gif O sako mazoji-noriu chomek,as net nevisada suprantu,tai ka sakyt apie promociute biggrin.gif Kaip tik tuo metu,kol bandem per telefa issiaiskint,ko ten ta mazoji nori,atejo siuntinys,kaip tik mazajai biggrin.gif Magnetiniai rutuliukai tokie,tai pamirso savo chomek,turejo uzsiemima biggrin.gif
Po kiek laiko vel skambina-noriu spongebobo biggrin.gif BAba vel nesupranta ko biggrin.gif  biggrin.gif Multikas-Kempiniukas trumpakelnis biggrin.gif Vel aiskinu koki kanala ijungt biggrin.gif

Oi pritariu, kartais kol išsiaiškini ką sako unsure.gif Mes tėvai suprantam, bet pvz mano mama tai angliškai nesupranta, tai kai pradeda Elena ką nors pasako tai mama tik akimis mirksi biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :) na ir vėjuota pas mus, na ir šalta. Bet žmonių spėju bus vistiek daug, verslininkai trina rankomis, viešbučiuose rezervacijų daug, bet aš kažkaip pesimistiškai žiūriu dėl atlaisvinimų į pajūrį. Bet iš kitos pusės, tai suprantu ir verslininkus, ir žmones, nes tikrai jau gyvenimo normalaus nebeturim :B  :hmm: 

Mickute, vaje nekokios žinios...kokios prognozės? gydymas dabar laukia? :huh2: 

Penktadienis - darbadienis. Einu kavos, nes šiandien atrodo ir miego trūksta, ir šiaip kažko ūpo nėra, bet praeis :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labukas

Mickute,drauges draugui 4u.gif4u.gifBaisu..O tai nejuto jokiu simptomu,kad is kart IV stadija?

Jau kiek metu  labai kosedavo, aisku ir rukydavo kaip kaminas.  kaip ir dauguma vyru neskuba pas daktarus. NIeko gero jam  jau dabar . kazkaip gaila, kai jau suprantu, kad man neteks jo daugiau pamatyti  :( 

O promociutei   siemet kaip  ir 83 jau bus 

Atsakyti
Mano uosvienei -79,laksto kaip bitute biggrin.gif

Uzkiso vaikas kazkur savo Kempiniuka-turi ji visus tuos herojus,ju namus..JAu viska perziureta,nerandam..Aisku namie jis,nes niekur nesinesa,bet nerandam..O reik gi dabar biggrin.gif

KA tik paskaiciau,kad karalienes vyras mire...
Atsakyti
Mickut tikrai liūdna 4u.gif
Maciau ir aš apie karalienės vyrą , gražu amžių pragyveno, be poros mėnesių 100...

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Kava isgerta, o kol kas dar mastom ka cia doro nuveikus. na kad kiausiniu dar pamarginsiu Atvelykiui, tai tikrai  zinau  :P​ 

Atsakyti
LAbukas

Kylam ir mes pamazu biggrin.gif MB laukia,turi atvezt visokias lentas,balkius,toliau statys pavesine mirksiukas.gif O mes su drauge leksim iki tos urmines maistines mirksiukas.gif Dar namus sutvarkyt..Vnz,siandien tokia buitine diena bus biggrin.gif
Atsakyti

O mes varom pas MB dukra, gi reikia dovana pristatyti. va ir mociute gales anuke pasveikinti

Atsakyti

Sveikos :) su švente, su Atvelykiu :4u: 

Mes kiaušinių nemarginom, o ir vėlyviesiems pusryčiams kiaušinių nenoriu, tai salotų pasidariau :rolleyes: niekur neskubam sekmadienį, tai tik dabar sėsim vėlyvųjų pusryčių. Man tai įprasta, bet MB įpratęs anksčiau valgyt :) 

Vėliau planuojam su dviračiais, bet bus matyt, galbūt taip prasieisim, nes man po sporto kojas skauda kažkaip :hmm: 

Vakar tokia rami diena, truputį namie veiklos, truputį su reikalais, vakare žuvies kepemės pora rūšių, vyno paskanavom ir tiek :rolleyes: Savaitgalis ypatingai greit pralekia kaip visuomet :) 

Atsakyti