Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Saltiena ispilstyta biggrin.gif Tikiuosi sustings biggrin.gif Daug nedariau,gal nieks ir nevalgys biggrin.gif Be to mazai mesos buvo...TAi is likusio sultinio dar sriuba tokia riebi gavos biggrin.gif
Vyniotinis irgi susuktas,tikiuosi tas irgi gausis biggrin.gif Nes sakau,nedariau jau daug metu biggrin.gif
Kojytes gales MB valgyt,kauliukai - i maisiuka biggrin.gif Dukra pasiims suniui savo biggrin.gif
PAtalai pakeisti,namai sutvarkyti biggrin.gif Isnesiau beveik visus mazosios zaislus i ta jos kambari biggrin.gif Visai pasiteisino,zaidzia ten net viena mirksiukas.gif Bet vis tiek liko dar pora apacioj biggrin.gif biggrin.gif

Vsio,siandien daugiau nieko nebedarysiu biggrin.gif Gris MB,vyno isipilsim ir vakarosim biggrin.gif
Atsakyti

mes ir tik grizom, nulekem pas Mb dukra, sampaniuko isgerem mudvi, pasiruosus, jau lauke musu,ilgai neuztrukom, nes jie dar siandien isvaziuoja pas draugo tevus, tai kelias valandeles pasiplepjom  dovana teks kita savaite atiduoti, dar grisdami prasukom pro kapus, zvakeles padeginom, nes ten jau pakeliui. dabar ramiai   prie TV vakarojam 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

NIekur neskubu, MB jau sulakste i parduotuve, supirko  ko dar man reikejo, dabar jau ismove i TELE2 salona, o as bandysiu keliaut i virtuve ir  kazka pradet veik naudingo  :P​ 

Atsakyti

Labukas

Kiausai nudazyti biggrin.gif baltai misrainei viska is vakaro susipjaustysiu mirksiukas.gif Kas ryt tik majoneza uzmakaluot beliktu mirksiukas.gif
Vyniotinis gavos, mb sake skanus biggrin.gif As ragavau ir iskart i kremzle pataikiau- fui veu biggrin.gif Saltiena apstingo, bet ne visai, tai perviriau, dadejau zalatino biggrin.gif Nu ziuresim kas dabar gausis biggrin.gif Jei ka, su saukstuku isvalgys is indelio biggrin.gif

Dabar iki lietuvines varom ir viskas- jokiu planu biggrin.gif
Atsakyti

Pazistu  kelis zmogeliukas, kurie saltiena pasisildo mikrobangineje ir tada ja jau srebia  :P  :P  :P  :P

Pas mane jau viskas pabaigta, misraines suruostos, nesimuisi sudetos i atskirus indelius, kiausai numarginti, galva isplauta, vsio galim ramiai ilsetis ir laukti  rytojau  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 03 balandžio 2021 - 19:46

Labas rytas

Sveikinu visas su sia nuostabia pavasario svente  :4u:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Priedas  168440572_196124395364887_3018340835069570174_n.jpg   201,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 balandžio 2021 - 08:51
Ir aš sveikinu visas su Šv. Vėlykom! 🐣🐥
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytelis

Tai kaip tos Velykos praejo ?\

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Velykos praėjo, šiandien jau namo važiuosim, rytoj į darbus. Trumpesnė bus savaitė, tik 4 dienos smile.gif
Oi vakar buvo per daug visokių patiekalų, dabar būsiu užvalgius savaitei į priekį biggrin.gif
Atsakyti
Visos matyt dar švenčiate šiandien. Mes užsukom pas mano tėvus, vyras nuvežė masina nuplauti, grys ir namo važiuosim. Va ir bus praėjusios Velykos smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) sveikinu visas su gražia pavasario švente, su šv.Velykomis :4u: 

Mes labai fainiai pasisedėjom pas mus, pasibuvom, nes tikrai buvom išsiilgę kartu pasibuvimo :wub: aišku ir skanėstų visokių, ir gardumų priragavom, tai iki pat dabar dar nieko nevalgiau, tokios lengvesnės dienos norisi :) 

Vakar toks fainas oras pas mus buvo ir nors labai vėjuotas, bet saulėta diena buvo, tai tokiai šventei kaip užsakytas :) o va šiandien dangus su žeme maišosi, tai lyja, tai sninga :unsure: esu darbe, turiu keletą darbų pasidaryti, bet manau ilgai netruksiu, kažkaip trūksta poilsio, tai galbūt vakare pavyks ramiai su knyga ar kokiu filmu patingėti :rolleyes:​ 

Atsakyti