Pasiziuriu pro langa - sninga- aha, reiskia Kaledu laukiam, tai vat emiau ir prisikepiau kuciuku ta proga
Labas rytelis
Nesimiega siandien man- veiklos per akis, tai, kad visokios mintys sukasi ir tiek. tai vat atsikeliau, palaikysiu MB kompanija prie kavos, iseis i darba , tai as is karto i virtuve keliausiu , greiciau viska susiruosiu iki vakaro, man ramiau bus, paskui galesiu kojas istiesti
tai ka,stovejau salia,kad ant jos niekas neuzliptu,nes zmoniu tai daug buvo ir laukiau,kol apsiramins Kokia 15-20 min taip stovejau,kol uzmigo ant tos zemes
Normaliai . nu bet ka daryti jei isterikuoja
Tai as ir 4.35 prabudau, dar galvojau uzmigsiu, varciausi, su telefu zaidziau, jau paskui matau, kad tuoj 6 , MB kelsis, ai galvoju keliuosi, nes paskui dar uzmigsiu kelioms valandoms atvariau i virtuve ir sakau - man kavos kaip visada dar ir MB nusistebejo, kad tokia ankstyva, nors kartais ir nemiegu, bet guliu looje, ten telika ziuriu, o cia is karto atsikrausciau i kita kambari prie kompo
Siandienai silkes pamarinavau, dar pasidarysiu su dz. grybais. ir ruk.eserio turiu, dar likuciu yra. tai kad visa savaite as be mesos, MB tik vakare pries miega pavarsto saldytuva ir susiranda rukyto kumpio nu bet jam fizinis darbas, tai kad ir reikia stipriau pavalgyti. o tai sake - koks lesimas, toks bus ir ..... knisimas .
Gerai, kad anksti atsikeliau, kaip ir spejau viska pasidaryti. virtuveje tik apsimeciau viska, kad praeit butu galima, veliau issisveisiu, vis tiek dar reiks terliotis. tik va problema, kad dovana taip ir stovi siuntu paskirstymo centre Suds..... teks be dovanos vaziuoti teks kita diena nuvezti, bet taip norejo pradziuginti mergaite
Sveikos pagaliau penktadienis, pagaliau! kažkokia įtempta savaitė, tai visai liuks, kad ilgasis savaitgalis nusimato nors mums matyt jis nebus ilgasis, vistiek kažkiek darbuojamės kasdien, o MB išvis darbais užsikasęs, jau gaila net... vėliausiai grįžta, tai ir kartu nepabūnam, ir šiaip visas išsiderinęs.
Vakarop dar reikia apsipirkti ko trūksta, tai lėksim iki parduotuvės, o rytoj namų tvarkymas, mini pasiruošimas ir tiek vaje tiek seniai turėjom svečių, tikriausiai lapkričio mėn, tai laukiu to jaukaus šeimos pasibuvimo
Mickute, kaip šis desertas vadinasi? galvoju ar ne mano močiutė panašų darydavo
Dėl nemigos, tai man nieko nuostabaus, nes amžina problema kai retai kartojasi, tai dar dar, vistiek daug veiksnių gali įtakoti. Bet tarkim šią savaitę, tai kosmosas kažkoks. Užmigti normaliai nepavyksta, naktimis pabudinėju ir daryk ką nori...man tiesiog neina 'išjungti' smegenų. Aš visada kažką galvoju, pilna minčių, negaliu atsipalaiduoti vargina iš tiesų.
BigBang, oi tokiomis aplinkybėmis tikiu, kad reikia daug kantrybės o šiaip Tu griežtesnė auklėjime ar vyras? kaip pas kitas vaikystėje būdavo? nes tarkim man vaikystėje mama būdavo griežtesnė, o va paauglystėje tėvukas, kažkaip apsikeitė vaidmenimis