Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pasiziuriu pro langa - sninga- aha, reiskia Kaledu laukiam, tai vat emiau ir prisikepiau kuciuku ta proga  :wub:​ 

9b8220c8151eaa70a876ad7c1b2eb026778.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 01 balandžio 2021 - 19:22

Labas rytelis

Nesimiega siandien man-  veiklos per akis, tai, kad visokios mintys sukasi ir tiek. tai vat atsikeliau, palaikysiu MB  kompanija prie kavos, iseis i darba , tai as  is karto i virtuve keliausiu , greiciau viska susiruosiu iki vakaro, man ramiau bus, paskui galesiu kojas istiesti   :P​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš vakar labai pavargus grįžau namo, tai turbūt kokia puse 10 užmigau biggrin.gif o po to puse 3 atsikėliau tai 1.5val nėjo užmigt. Jau pakeliui į darba. Lauke lengvas minusiukas buvo tai mašinos šiek tiek apsalusios. Gaila tų gelyciu prie muravos sankryžos, kad nenusaltu 🙏😂 visi matau bijo važiuot, nes turbūt jau padangas vasarines užsidėjo, mes dar ne tai drąsiai lekiam 😂
Vakar vaikas tokia isterija iškėlė parduotuvėj, tai nervas paėmė, ant rankų ir I masina o MB vienas apsipirko. Tai gryzus namo apsikabino, sako atsiprašau mamyte kad taip negražiai elgiausi parduotuvėj. Jau daug vaikas supranta, bet tokia isterija pirma kart ištiko. Visada išeina mums labai gražiai susitart, o va vakar ne... Tai suprantu mamas kitas kurios pasiduoda ir nuperka kažką, nes tu tokia bloga pasijauti, visi į tave žiūri, o tu ir pabart bijai,nes gi busi bloga mama..... Žodžiu pasiguodžiau. Na tikėkimės retai bus tokios isterijos nes kitaip į parduotuvę teks vaiko nesivest visai...
Atsakyti
Labukas

Kas cia per nemiga visoms?As irgi 4 pabudau,i laikrodi paziurejau..Gera valanda varciaus,niekaip uzmigt nebegalejau..JAu net norejau knyga pasiimt biggrin.gif Bet kazkaip uzsnudau..Aisku tuoj pat ir laikrodis nuskambejo biggrin.gif

LAbai gerai padarei,Bigbang,kad isnesei is parduotuves..Kitoj vietoj ir vaikas greiciau nusiramina,ir kiti pirstais nebado..Nors pabandytu kas ka nors man leptelt biggrin.gif biggrin.gif As irgi isterija sukelciau biggrin.gif biggrin.gif
O uzsimane kazko mazoji ar siaip ne nuotaikoj?
Musiske apie du metukus uzisterikuodavo..Dazniausiai kai noredavo miego,bet nenoredavo gult biggrin.gif Yra tokioj sventej prie juros kritus ant asfalto ir negali pakelt biggrin.gif Kol guli ant zemes,tol tik siaip verkia,o kai bandai imt ant ranku-klykia,raitos biggrin.gif Nu tai ka,stovejau salia,kad ant jos niekas neuzliptu,nes zmoniu tai daug buvo ir laukiau,kol apsiramins biggrin.gif Kokia 15-20 min taip stovejau,kol uzmigo ant tos zemes biggrin.gif
Atsakyti

tai ka,stovejau salia,kad ant jos niekas neuzliptu,nes zmoniu tai daug buvo ir laukiau,kol apsiramins biggrin.gifKokia 15-20 min taip stovejau,kol uzmigo ant tos zemes biggrin.gif

Normaliai  . nu bet ka daryti jei isterikuoja  :P 

Tai as ir 4.35 prabudau, dar galvojau uzmigsiu, varciausi, su telefu zaidziau, jau paskui matau, kad tuoj 6 , MB kelsis, ai galvoju keliuosi, nes paskui dar uzmigsiu kelioms valandoms   :D  atvariau i virtuve ir sakau - man kavos kaip visada  :D  :D  :D  dar ir MB nusistebejo, kad tokia ankstyva, nors kartais ir  nemiegu, bet guliu looje, ten telika ziuriu, o cia is karto atsikrausciau i kita kambari  prie kompo  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 04 02, 08:08)
Labukas

Kas cia per nemiga visoms?As irgi 4 pabudau,i laikrodi paziurejau..Gera valanda varciaus,niekaip uzmigt nebegalejau..JAu net norejau knyga pasiimt biggrin.gif Bet kazkaip uzsnudau..Aisku tuoj pat ir laikrodis nuskambejo biggrin.gif

LAbai gerai padarei,Bigbang,kad isnesei is parduotuves..Kitoj vietoj ir vaikas greiciau nusiramina,ir kiti pirstais nebado..Nors pabandytu kas ka nors man leptelt biggrin.gif  biggrin.gif As irgi isterija sukelciau biggrin.gif  biggrin.gif
O uzsimane kazko mazoji ar siaip ne nuotaikoj?
Musiske apie du metukus uzisterikuodavo..Dazniausiai kai noredavo miego,bet nenoredavo gult biggrin.gif Yra tokioj sventej prie juros kritus ant asfalto ir negali pakelt biggrin.gif Kol guli ant zemes,tol tik siaip verkia,o kai bandai imt ant ranku-klykia,raitos biggrin.gif Nu tai ka,stovejau salia,kad ant jos niekas neuzliptu,nes zmoniu tai daug buvo ir laukiau,kol apsiramins biggrin.gif Kokia 15-20 min taip stovejau,kol uzmigo ant tos zemes biggrin.gif

Taip, visų žaislų ir to ir ano. Aš dar algos negavus, nenorėjau išlaidauti. Plius žaislų kalnai namie ir nelabai su kuo žaidžia, turi pagrindinius ir viskas. Ai dar užsakiau jau tokį silikoninį fainą žaisliuką, pas sesę labai žaidė, tai vakar sakau turiu tau žaisliuką ir pan. Nėjo į kalbas. Nu tai neliko kitos išeities. Galėjau nusileist, bet nu kiek galima. Po to va taip ir būna kad nežino žodžio ne.
Eina sau, tikrai kartais vaikams reikia išsirėkti, išsiklykti, o mes dažnai galvojam ką žmonės pasakys, nors realiai nieko jie negali pasakyt. Bet vakar žinokit buvo noras ją truputi papurtyti ir sakyt atsigauk iš tos isterijos. Bet aš paėmiau ant rankų ir besispardančią išsinešiau 😂😂😂
Atsakyti

Kadangi  siandien jau pavasaris uz lango, tai va mano kuciukai  :P  cia mazasis, kuris keliaus pas MB dukra, o didysis   balkone laukia Velyku  :mirksiukas:  

167929046_488873018961079_54364715815514

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 02 balandžio 2021 - 09:16
Skaniai atrodo smile.gif
Kažkaip nesitiki, kad jau penktadienis bigsmile.gif Laukiu pietų, šiandien iš valgyklos užsisakėm lašišą su garintom daržovėm. Bandysim papasnikaut šiandien ax.gif
Atsakyti

Siandienai silkes pamarinavau, dar pasidarysiu su dz. grybais. ir  ruk.eserio turiu, dar likuciu yra. tai kad visa savaite as be mesos, MB tik  vakare pries miega pavarsto saldytuva ir susiranda  rukyto kumpio  :P  nu bet jam fizinis darbas, tai kad  ir reikia stipriau pavalgyti. o tai sake - koks lesimas, toks bus ir ..... knisimas .  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Gerai, kad anksti atsikeliau, kaip ir spejau viska pasidaryti. virtuveje tik apsimeciau viska, kad praeit butu galima, veliau issisveisiu, vis tiek dar reiks terliotis. tik va problema, kad dovana  taip ir stovi siuntu paskirstymo centre  :oh: Suds..... teks be dovanos vaziuoti  :(​  teks kita diena  nuvezti, bet taip norejo pradziuginti mergaite 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 02 balandžio 2021 - 12:18

Sveikos :) pagaliau penktadienis, pagaliau! kažkokia įtempta savaitė, tai visai liuks, kad ilgasis savaitgalis nusimato :rolleyes: nors mums matyt jis nebus ilgasis, vistiek kažkiek darbuojamės kasdien, o MB išvis darbais užsikasęs, jau gaila net... :huh2: vėliausiai grįžta, tai ir kartu nepabūnam, ir šiaip visas išsiderinęs. 

Vakarop dar reikia apsipirkti ko trūksta, tai lėksim iki parduotuvės, o rytoj namų tvarkymas, mini pasiruošimas ir tiek :) vaje tiek seniai turėjom svečių, tikriausiai lapkričio mėn, tai laukiu to jaukaus šeimos pasibuvimo :wub: 

Mickute, kaip šis desertas vadinasi? galvoju ar ne mano močiutė panašų darydavo :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dėl nemigos, tai man nieko nuostabaus, nes amžina problema :huh2: kai retai kartojasi, tai dar dar, vistiek daug veiksnių gali įtakoti. Bet tarkim šią savaitę, tai kosmosas kažkoks. Užmigti normaliai nepavyksta, naktimis pabudinėju ir daryk ką nori...man tiesiog neina 'išjungti' smegenų. Aš visada kažką galvoju, pilna minčių, negaliu atsipalaiduoti :unsure: vargina iš tiesų.

BigBang, oi tokiomis aplinkybėmis tikiu, kad reikia daug kantrybės :4u: o šiaip Tu griežtesnė auklėjime ar vyras? kaip pas kitas vaikystėje būdavo? nes tarkim man vaikystėje mama būdavo griežtesnė, o va paauglystėje tėvukas, kažkaip apsikeitė vaidmenimis :D​ 

Atsakyti

Koriukas. Su medum. kazkas panasaus i skruzdelyna. tik anas lapeliais, o cia tokie teslos rutuliukai irgi aliejuje virti.as ji irgi is vaikystes prisimenu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 02 balandžio 2021 - 13:35