Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Nu i nosyte kisi,bet nebutina iki smegenu sugrust...Reik ikist kiet ten tos vatos,koks 1 cm..

NA ka,namus sutvarkiau,grindis issiurbiau,robota plaut paleidau biggrin.gif Sriuba isvirta,laukiu kol praves ir judesiu as link gydytoju..Grizus gal masinas nuplausiu mirksiukas.gif

Oras wub.gif wub.gif wub.gif +19 wub.gif Varysiu trumpom rankovem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 03 29, 13:04)
Nu i nosyte kisi,bet nebutina iki smegenu sugrust...Reik ikist kiet ten tos vatos,koks 1 cm..

NA ka,namus sutvarkiau,grindis issiurbiau,robota plaut paleidau biggrin.gif Sriuba isvirta,laukiu kol praves ir judesiu as link gydytoju..Grizus gal masinas nuplausiu mirksiukas.gif

Oras wub.gif  wub.gif  wub.gif +19 wub.gif Varysiu trumpom rankovem biggrin.gif

O pas mus lija, tai fainai tau. Savaitgali zada minuso truputi blink.gif
Atsakyti

Sriuba isvirta

Oras wub.gifwub.gifwub.gif+19 wub.gifVarysiu trumpom rankovem biggrin.gif

Kokią virei? :mirksiukas: 

Aš tai su šaliku ir žiemine striuke :D  :D  :D jutiminė visi 2 laipsniai :B​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 03 29, 12:17)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kokią virei? mirksiukas.gif </p><p>Aš tai su šaliku ir žiemine striuke biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif jutiminė visi 2 laipsniai cool.gif​ </p>

Megiamiausia-burokeliu su galkutem ir pupelem biggrin.gif

Ryt poryt net 22 bus bigsmile.gif wub.gif GAila,kad Velykoms vel tik 12-13...
Atsakyti

Ryt poryt net 22 bus

:bigsmile:  :bigsmile:  :B​ nu faina Jums!

Atsakyti

O pas mus lija, tai fainai tau. Savaitgali zada minuso truputi blink.gif

nu jo , pas mus lietutis. dar ryte isejau  is namu, lyg ir nelyjo. paskui jau visai isibegejo.  ilgai neuztrukau jau siandien, grisdama Humanas pasiaubiau, turgeli Kalnieciu apsukau , pasiemiau siuntini ir grizau jau 13 valanda. Prisipirkau kepamu koldunu, tai va uz valandos jau eisiu kepti.

Big Bang  man ten taip grazu   tie krokai kur Muravos sankryzoje zydi  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Aš tai su šaliku ir žiemine striuke :D  :D  :D jutiminė visi 2 laipsniai :B​ 

jau jau nuo praeitos savaites i plonesne striuke isokau  :P  o prie jos puikiai Giegos salikelis tinka  :mirksiukas: 

Atsakyti

O aš tai pajutau laikrodžio sukimą. Man per trumpa diena buvo vakar biggrin.gif

tai kad kaip tik diena pailgejo, vakaras ilgas, sviesu  :ax: nepajutau ir as sikart to persukimo. dar siryt buvau uzsistacius anksti zadintuva, nes  pabijojau kad MB nepramiegotu, bet prabudau, girdziu jau MB kava darosi, tai nuspaudziau zadintuva ir ant kito sono dar as valandelei  :P 

Dar neziurejau vakarykscio Burbulo, norejau veliau atsisukti vakar, bet kazkodel neleido, tai numojau ranka ir kazka kita ziurejau. reiks kuria diena perziureti. as  viska praktiskai ziuriu veliau, kad tos reklamos nesimaisytu 

Pazadejo per Velyku ilgaji savaitgali daug ka padaryt...Nu ziuresim.

Nu jau per Velykas dirbti  :hmm:  turekit sazines  :P  :D​ 

Atsakyti

tai kad kaip tik diena pailgejo, vakaras ilgas, sviesu  :ax: 

Vakaras šviesesnis, bet juk laikrodžius į priekį sukom, tai vakar trumpesnė diena :rolleyes:​ 

Atsakyti

Big Bang kaip ten su tai ivaziavimais i Kauna ? tarkim as pas tave galiu atvaziuoti ? man is tikruju sestadieni i Domeikava reiktu trumpam nulekti  :hmm:  MB dukros gimtadienis, tai tik ryte nuvaziuot pasveikinti ir atiduoti dovanas noretumeme  :B 

Atsakyti

Vakaras šviesesnis, bet juk laikrodžius į priekį sukom, tai vakar trumpesnė diena :rolleyes:​ 

tai sita zinau, bet  mes kai anksti atsikeliam, tai ir nepasijuto. o vakare sviesu- vel gi- dar nesinori i lovas dribti. va kai sutemsta, tai atrodo diena baigesi ir nieko nesinori daryti  :P​ 

Atsakyti

tai sita zinau, bet  mes kai anksti atsikeliam, tai ir nepasijuto. o vakare sviesu- vel gi- dar nesinori i lovas dribti. va kai sutemsta, tai atrodo diena baigesi ir nieko nesinori daryti  :P​ 

Man tai išvis vakar atvirkštinė reakcija, nes atsibudau anksčiausiai, daug nuveikiau, tai kažkaip irgi nepasijuto :rolleyes:​ 

Atsakyti