NA ka,namus sutvarkiau,grindis issiurbiau,robota plaut paleidau Sriuba isvirta,laukiu kol praves ir judesiu as link gydytoju..Grizus gal masinas nuplausiu
Oras +19 Varysiu trumpom rankovem
NA ka,namus sutvarkiau,grindis issiurbiau,robota plaut paleidau Sriuba isvirta,laukiu kol praves ir judesiu as link gydytoju..Grizus gal masinas nuplausiu
O pas mus lija, tai fainai tau. Savaitgali zada minuso truputi
Sriuba isvirta
Kokią virei?
Aš tai su šaliku ir žiemine striuke jutiminė visi 2 laipsniai
Megiamiausia-burokeliu su galkutem ir pupelem
Ryt poryt net 22 bus GAila,kad Velykoms vel tik 12-13...
Ryt poryt net 22 bus
nu faina Jums!
O pas mus lija, tai fainai tau. Savaitgali zada minuso truputi
nu jo , pas mus lietutis. dar ryte isejau is namu, lyg ir nelyjo. paskui jau visai isibegejo. ilgai neuztrukau jau siandien, grisdama Humanas pasiaubiau, turgeli Kalnieciu apsukau , pasiemiau siuntini ir grizau jau 13 valanda. Prisipirkau kepamu koldunu, tai va uz valandos jau eisiu kepti.
Big Bang man ten taip grazu tie krokai kur Muravos sankryzoje zydi
Aš tai su šaliku ir žiemine striuke jutiminė visi 2 laipsniai
jau jau nuo praeitos savaites i plonesne striuke isokau o prie jos puikiai Giegos salikelis tinka
O aš tai pajutau laikrodžio sukimą. Man per trumpa diena buvo vakar
tai kad kaip tik diena pailgejo, vakaras ilgas, sviesu nepajutau ir as sikart to persukimo. dar siryt buvau uzsistacius anksti zadintuva, nes pabijojau kad MB nepramiegotu, bet prabudau, girdziu jau MB kava darosi, tai nuspaudziau zadintuva ir ant kito sono dar as valandelei
Dar neziurejau vakarykscio Burbulo, norejau veliau atsisukti vakar, bet kazkodel neleido, tai numojau ranka ir kazka kita ziurejau. reiks kuria diena perziureti. as viska praktiskai ziuriu veliau, kad tos reklamos nesimaisytu
Pazadejo per Velyku ilgaji savaitgali daug ka padaryt...Nu ziuresim.
Nu jau per Velykas dirbti turekit sazines
tai kad kaip tik diena pailgejo, vakaras ilgas, sviesu
Vakaras šviesesnis, bet juk laikrodžius į priekį sukom, tai vakar trumpesnė diena
Big Bang kaip ten su tai ivaziavimais i Kauna ? tarkim as pas tave galiu atvaziuoti ? man is tikruju sestadieni i Domeikava reiktu trumpam nulekti MB dukros gimtadienis, tai tik ryte nuvaziuot pasveikinti ir atiduoti dovanas noretumeme
Vakaras šviesesnis, bet juk laikrodžius į priekį sukom, tai vakar trumpesnė diena
tai sita zinau, bet mes kai anksti atsikeliam, tai ir nepasijuto. o vakare sviesu- vel gi- dar nesinori i lovas dribti. va kai sutemsta, tai atrodo diena baigesi ir nieko nesinori daryti
tai sita zinau, bet mes kai anksti atsikeliam, tai ir nepasijuto. o vakare sviesu- vel gi- dar nesinori i lovas dribti. va kai sutemsta, tai atrodo diena baigesi ir nieko nesinori daryti
Man tai išvis vakar atvirkštinė reakcija, nes atsibudau anksčiausiai, daug nuveikiau, tai kažkaip irgi nepasijuto