Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Na sakyciau visai nebloga diena buvau, nulekiau pradzioje pas kita padruske, tiksliau jos vyreli, nes ji  tik vakar pasigimde 3 leliuka  :wub:  tai aisku dar ligonineje, turejau ten prekes atiduoti, dar siaip lauktuviu idejau, tada neskubedama pro parde prasukau, vat kaip tik  sito raudono juros eserio pasiemiau, tada jau nupedinau pas kita padruske, , kur ir MB. ai pasigailejau vyru, o tai ziuriu cepkai sprangus jiems  :P  , gerai sakau, parvarysiu ta  priekaba  :D  siaip visad  atsikalbinedavau, kad nevaziavus su priekaba. tarp kitko gatves jauciasi pratustejusios. tai vat dar pasedejau, cepaka ikirtau, paskui dar drauge kauliuku isvirus pavaisino, dar ir namo idejo parsinesti cepaku, tai kad ryt kugelio tikrai nekepsiu  :ax:  tai 3 tik isvaziavom, nes choziainas tik tada grizo ir galejom grazinti. tai vat  pridavem, tada tiesiai i LIDL, ten biskeli apsipirkom neskubedami, jau isvaziavom i Pramones pr, MB sumaste, kad jam dar i Senukus reikia, ok, sukam atgal. nu tai Seniuose daugiau  gal kaip valanda praslampinejom- tai MB kazko prisirinko, tai man svirksto reikejo konditerinio, o jau kai pradejom telikus ziurineti, o kai jau priejom prie telefu  :oh:  :lol:  vienu zodziu  kazkaip mes ten linksmai sugebejom tuos telefus apziurineti, konsultantai uzsieme, kazkur pro sona lekia, o mes ten  radom ka veikti prie tu telefonu  :lol:  :lol:  :lol:   nu vienu zodziu tik 18 h namie buvom. atrodo kazko neveikiau, bet jauciausi pavargus, tai biskeli uzkandau ir isijungiau savo serialus, dabar MAMA ziuriu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 27 kovo 2021 - 21:16
Susitikt su artimaisiais negalima, isvaziuot is vienos savivaldybes i kita-negalima,sporto sales uzdarytos, restoranai uzdaryti, o MAMA apdovanojjmus surengt-galima blink.gif Ir nesvarbu kad ner ziurovu, kad visus dalyvius tikrino.. Bet bet..
Atsakyti

Labas rytelis

Su Verbu sekmadieniu visas  :wub:  :wub:  :wub:

166340403_986504655214934_23174032818871

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 28 kovo 2021 - 09:54

Susitikt su artimaisiais negalima, isvaziuot is vienos savivaldybes i kita-negalima,sporto sales uzdarytos, restoranai uzdaryti, o MAMA apdovanojjmus surengt-galima blink.gifIr nesvarbu kad ner ziurovu, kad visus dalyvius tikrino.. Bet bet..

Siandien visas internetas mirga apie sita rengini. is tikruju, cia pas artima negali nuvaziuoti, o cia  prasom.  

Nu ka - Verbu sekmadienio sulaukem  :wub:  Uz savaites jau ir kiausus marginsim  :P  atrodo ir pas mus pavasaris isibegeja , nakti dar palyjo neblogai, tai greiciau augmenija suzaliuos  :)  nezinau ka cia siandien nuveikus, maisto yra, nieko gaminti nereikia.  uz tai Velykoms suku galva ka skanaus pasigmainti  :hmm:  greiciausiai eisim iki draugu, vis ne vieni namie sedesim. o cia per tuos gimtadienius tiek visko atsivalge, kad jau net nezinau, reikia list i interneta ir pasidairineti  :P bent   jau su saldumynais tai viskas aisku  :D​ 

Atsakyti

Labuks :) su Verbų sekmadieniu! gražaus Velyko laukimo :4u: 

Šis rytas labai ankstyvas, man atvirkščiai persukimas laiko suveikė, aš jau 10 po pušyną vaikščiojau ir grynu oru kvėpavau :wub: MB pasiliko namų tvarkyti, o mane išgynė pabūti su savimi, nes reikia kartais ir šitaip :) po to aišku vėlyvi pusryčiai, o dabar galvojam, kad vėl lįsim į gryną orą, nes oras pasitaisė, saulė išlindo, o rytas tai nelabai koks buvo :B 

Vakar tai buvom maisto apsipirkti, vakare taip pat apdovanojimus žiūrėjom, tai tikrai keista situacija, vieniems yra ribojimai, kitiems nėra :huh2: 

Žuvies vakar valgėm, MB pagamino savo firminį žuvies/midijų troškinį su kokosų pienu, tai oi gardu buvo labai :rolleyes: bet ir šiandien neatsisakyčiau, o ypač keptos ant laužo :rolleyes:  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:  

Vakar taip ramiai ir pratupejau namie, uz tai siandien dar leksiu i paskutini  masaza. Ir visai savaitei susiplanavau veiklos  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jau lauke tikrai jaučiasi, kad pavasaris ateina. Prie muravos (Mickute žinos) sankryžos tai jau gėlynės žydi ir mėlynos ir geltonos ir baltos wub.gif Kažkaip net smagu.
Savaitgalį važiavom pas sesę, tai ten iki nakties sedėjom, bendravom. Sesės 8 mėn dukrytę pagaliau pamačiau ir galėjau pažaist ir paniurkyt wub.gif Vakar jau grįštant pas anytą užsukom, tai sveikatos nelabai buvo, nereikėjpo pietų daryt, prikepus kepsnių buvo. O vakare gerklę pradėjo skaudėt, savijauta keista, tai gėriau pieną karštą su medum. Šį rytą atsikėliau vis dar su keista savijauta, bet temperatūros nėra, tiek kad silpnumas jaučiasi kažkoks. Darbe sedžiu, nėra darbo, tai laukiu kol duos ką nors paveikt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vakar Burbulą žiūrėjau, tai nors ir gražus man Mios balsas, bet kaip asmenybė nu Dieve padėk, iš kur tas toks savęs aukštinimas blink.gif Bet smagiai susižiūrėjo, Radži juokingas kaip visada biggrin.gif
Pilnatis tai labai vaikus veikia. Mano dukra šiandien tai vajej vajej kokia pikta buvo, dar vyras taip griežtai su ja, tai tai isterija užėjo, kol nuraminau, sakiau jam kad kai ji tokios nuotaikos geriau jau su ja gražiuoju, nes po to dar blogiau bus. Na bet tikiuosi daržely pabus tai nurims ax.gif
Tiek va iš manęs. Per giega dabar žuvies užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

Vakar kazkaip visiskai nepajutau to laiko sukiojimo biggrin.gif O siandien,kad vel liktu masina man,vel veziau MB i darba biggrin.gif PAbudau su jo laikrodzio skambejimu,bet sakau-pakelk mane,jau kai reiks vaziuot biggrin.gif Aisku,tada vos atsikeliau biggrin.gif biggrin.gif TAi grizus vel i lova ikritau ir dar iki puses 9 gerai numigau biggrin.gif

Pradejo kieme statyt pavesine.Sestad MB prikase duobiu,kur reiks kuolus imurint...Bet va vakar nieko rimto kieme nebepadare...Draugelis,kuris pades statyt ta pavesine uzbaliavojo ir neatejo biggrin.gif O MB vienas pabijojo neteisingai aukscius numatuot...O as aisku rekiau,kad isrause kiema ir liks dabar neribotam laikui biggrin.gif biggrin.gif Pazadejo per Velyku ilgaji savaitgali daug ka padaryt...Nu ziuresim.

Siandien 10h vesiu mazajai testo darytis,be jo nepriima i darzeli,nes buvo isvykus i uzsieni..13h as pas dantiste,istrauks siulus.Paskui zadejau pas drauge su mazaja nulekt..Drauge irgi turi panasaus amziaus anuke,kuri irgi 3 kalbom sneka biggrin.gif Lietuviu,anglu ir portugalu biggrin.gif
Nuo siandien UK gali susitikt du namu ukiai biggrin.gif Bet taip pat nuo siandien isigalioja draudimas be pateisinamos priezasties kur nors skrist,bauda 5000 biggrin.gif

,,Burbulo" senas serijas su prasukimais ana sav perziurejau biggrin.gif Tiesiogiai neziureciau,bet kai yra galimybe prasisukt,tai visai nieko biggrin.gif Vakar isijungem jau tik pabaiga..Tai kokia diena irgi atsisuksiu ir su prasukimais paziuresiu biggrin.gif
Patinka man dabar,kai gali atsisukt senas laidas biggrin.gif Tai daznai specialiai neziuriu tiesiogiai,kad paskui reklamas prasukciau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) jokio pavasario nesijaučia pas mus, nes pila nuo pačio ryto, oras labai vėjuotas, labai drėgnas ir tos šilumos dar nerasta :rolleyes: na, bet laukiam laukiam tų šiltesnių dienų, jau tuoj balandis, tai norėtųsi tikro pavasario :) 

Vakar dar išlindom pasivakščioti, tai tokia gan aktyvi diena buvo, vakare nieko nebesinorėjo, bet sugalvojom užuolaidas išsiskalbti, o vienam iš kambarių jos taip keistai užsikabina, tai privargo MB :rolleyes: kažkaip jau seniau reikėjo, bet vis atidėliojam tokius darbus,čia taip pat kaip ir langų valymą :B  :D kol prisiruošiam :ax:​ 

Pirmadienis įprastas, darbingas, lekiu kavos tuoj ir tiek žinių. Lengvos sau dienos linkiu ir Jums :4u:  :mirksiukas: 

Atsakyti
O aš tai pajutau laikrodžio sukimą. Man per trumpa diena buvo vakar biggrin.gif Bet šiaip visada man vasaros laikas labiau patinka nei žiemos, tai jau galima sakyti pripratau biggrin.gif
Oi kaip įsivaizduoju sunervino tave dėl kiemo, as irgi buciau rekus biggrin.gif Bet reikia sako vyrais tiketi biggrin.gif
Jetus man kokia nesamone tokius mazulius kankint su tuo testu unsure.gif Mano Elenai 2 kart yra dare, bet del operaciju, tai kazkaip jau cia butina, bet del darzelio tai eina sau... vargsiuke 4u.gif
Aha as irgi megstu reklamas prasukt, tai praeita kart taip ir buvo, pirmadieni ziurejau. Bet dabar kai as darbe tai netureciau kada ziuret, todel vakar ziurejau tiesiogiai ax.gif
Atsakyti
Daugiau rekimo,nei baisumo del to testo biggrin.gif LT zinau,kad gyd daro,giliai kisa..O cia patiems dave ta pagaliuka,pasimakaluok pats biggrin.gif Aisku priziuri,bet pacios padet neateina..UZ tai ir vaziavau si karta su jomis,nes praeita karta marti viena nesusitvarke..TAi dabar laikiau rankas galva,kol marti ikiso ta pagaliuka...

Einu sriuba isvirsiu,namus aptvarkysiu.Gerai butu masinas nuplaut...13h man pas gyd biggrin.gif biggrin.gif Irgi reksiu,kaip mazoji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 03 29, 12:12)
Daugiau rekimo,nei baisumo del to testo biggrin.gif LT zinau,kad gyd daro,giliai kisa..O cia patiems dave ta pagaliuka,pasimakaluok pats biggrin.gif Aisku priziuri,bet pacios padet neateina..UZ tai ir vaziavau si karta su jomis,nes praeita karta marti viena nesusitvarke..TAi dabar laikiau rankas galva,kol marti ikiso ta pagaliuka...
Einu sriuba isvirsiu,namus aptvarkysiu.Gerai butu masinas nuplaut...13h man pas gyd biggrin.gif  biggrin.gif Irgi reksiu,kaip mazoji biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tai aip cia taip, juk covid testas is nosiarykles turi but paimtas unsure.gif idomiai kaip. Mums pietus,tai eisiu varskytes valgyti biggrin.gif
Atsakyti