bet vėl 2 savaite padirbsiu ir imsiu 3 dienas atostogų kursams, nebent pasikeis kažkas
Pavyko susitart kita data ? cia jau kitur radai ?
Sveikos šalta šiandien, pavasari kur tuuuu? tikrai neskuba jis su šiluma, su fainu oru, nes aš tai dar su šiltais drabužiais vaikštau kaip priklauso, nesinori tikrai "plikšintis"
Arbatinuosi dabar, vėliau kava lauks ir įprastai diena toliau lėks, nieko ypatingo kaip visada greit tas laikas lekia, įsisuku į rutiną ir va tuoj vėl savaitgalis
Almost, eina sau kaip baisu. Man net skaitant šiurpai eina niekam nelinkėčiau tokių patirčių.
tai vat prasimaliau per baze daugiau nei pora valandu pramoniniai sandeliai, kur nera maisto tai visai uzdaryti, o maistas dirba, daug tu parduotuveliu, kur turi atskirus iejimus nuo rampos, tie visi traukinukai dirba, tai kad zmoniu netruksta. tai kol pasizioplinejau, dar pas pazistama uzejau , kur prekiauja, su ta pasiplepejom, aisku i Mere dar uzsukau, na sio bei to ir krepsiai pilni. tai jau grizau namo, tik prameciau viska, arbatos pasidariau, gruzinisku puriu prisipirkau, uzvalgiau ir istiesiau kojas prie TV. nieko daugiau negaminau, dar visokiu likuciu yra, dar kazko bazeje kramtomo prisipirkau, vsio ramus vakaras
Labas rytelis
Siandien jau pas mus irgi silta bus, zada +13 as jau sia savaite issitraukiau plonesne striuke .Garderoba laikas keisti, dzinsai per dideli buvau ana diena turgelyje, tai sake kita savaite kaip tik bus nauja partija, va tada jau leksiu kazka pirkti
Tai aš sakau, kuris užaugom be guzų? nepažįstu nei vieno
Kepu blynus dukrai. Pakviečiau mamą ant pietų atvažiuot, sakau tėtis po to pasiimtų, jam čia pakeliui. Tai sakė pagalvos ir duos žinot. Sakau kugelį žadu kept, gal susigundys
tikrai visi guzu turejom
as tai susigundyciau ant kugelio gal sekmadieni ir pati issikepsiu. o tai jau MB mesu nenori, net nezinau ka cia daryti siandien tai kepeneliu issitraukiau, sitas tai megsta