Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Na ji pati uzsimane, tai ar man sunku uzsskyt biggrin.gifSau tai ir tik paziurinejam, bet nieko neperkam.. O uosviai tai gali nuvaryt ir sedet toj Ispanijoj kad ir kelis men biggrin.gif

tai aisku nesunku. :ax:​ Juolab zadejo nuimti ta karantina. bet kai diena, tai naujiena. MB sakau- ramiai taupom pinigelius, jau kai bus  tikrai galima, tada ir varysim. su kaimyneliais jau kaip ir turim planu kur lekti  :mirksiukas: 

Einu prasivaikscioti, biskeli reikaliuku turiu, bet  labai neuztruksiu, nes paskui kurjeris turi siuntini atvezti 

Atsakyti

Labas rytas, kūmutės! Aš užsikasus reikalais, darbais, problemom, tai eina sau - šįryt begerdama kavą susimąsčiau, kad senokai nesirodžiau ir visai pasiilgau jūsų  :4u: Matau ir nemažai visai praleidau..

Pirmiausia Voque užuojauta šeimai jūsų ir TB. Liūdnos nuotaikos. Tikiuosi po truputį visi jaučiatės geriau  :4u: 

giega - klausei dėl mūsų vonios, tai apie 8kv.m. Tamsios plytelės mūsų abiejų akim žiūrint tikrai nesumažino erdvės - ji atrodė gerokai mažesnė, kai buvo visa šviesi, bet apkrauta spintelėm didžiulėm  :) Dabar, nors ir tamsi, bet pakeitus pilnai išplanavimą ir palikus laisvos erdvės nesijaučia kažkokio suspaudimo jausmo ar apkrautumo  :) Labai džiaugiuosi, kad nusprendėm vis tik tamsią visą daryt (lubas tik baltas šiam momentui palikom, bet manau taip ir turėsim), o ne šviesią. Šviesos papildomai visada gali apšvietimu išgaut, o tas tamsumas puikus, kai norisi ramiai sau vonioj pamirkt ar ryte primigęs visas kai eini į dušą ir nesinori ryškios šviesos  :) Aš kuo toliau, tuo labiau įsimyliu tą mūsų vonią užsimerkus prieš visas turimas problemas su ja vis dar (nenoriu disktuot plačiau)  :) Apatinę vonią planuojam šviesią daryt, nes bus ir pigiau manau, ir apačią apskritai darysim šviesią, tai tiesiog tokį gal labiau klasikinį, strandartinį variantą. Bet, vėlgi, laikui atėjus matysim kaip gausis  :) 

mickute - jergus, nu tie žmonės kartais tikrai smegenų nutekėjimo nejaučia.. susuka alkoholis galvas kaip turit būt klausyk  :unsure: Ačiū Die nieko rimčiau nenutiko! Pas mus irgi visad sako parduotuvėj dirbant pvz., kad jeigu plešia - nerizikuok gyvybe, atiduok ko prašo ir kviesk pagalbą. Parduotuvėj viskas drausta, o jei pripjaus žmogų, neduok Die, tai kas tada? O tada jau nieko..

BigBang - kaip ir merginos minėjo, taip ir aš skaičiau ir nesupratau apie kokius kursus kalba ėjo. Liūdna labai, kad viskas taip paskutinę minutę keičiasi, tikrai erzintų ir mane, o ypač kai viskas jau suplanuota, pasiruošta. Iš kitos pusės dabar toks metas, kai turbūt tik internetiniais visokiais kursais gali pasitikėt, nes jie tai tikrai įvyks  :) Tikiuos greitai viską perdėlios į tinkamus laikus ir modeliukai galės tie patys pagelbėt  :4u: 

O šiaip daugiau neturiu ką ir papasakot iš savo pusės. Darbe labai daug veiklos, tikrai labai užimti esam. Einu į ofisą dabar vėl po dvi dienas per savaitę ir dar norėtųsi trečią eit su dabartiniu krūviu. Mokslai irgi spaudžia - vieną atsiskaitymą pridaviau šeštadienį, dabar jau reikės pradėt kitam ruoštis spėriai. Penktadienį turiu paskaitą, tai ir čia atsiskaitymas bus. Žodžiu  :D Bet nebe daug liko šitų metų, kaip nors  :) 

Na ką, papliurpiau, prisidaviau, lekiu dabar darbuotis ir skaityt mokslų straipsnių, multitaskinu kaip priklauso  :rolleyes:  :D Geros dienos visoms  :4u: 

Atsakyti

mickute - jergus, nu tie žmonės kartais tikrai smegenų nutekėjimo nejaučia.. susuka alkoholis galvas kaip turit būt klausyk  :unsure: Ačiū Die nieko rimčiau nenutiko! Pas mus irgi visad sako parduotuvėj dirbant pvz., kad jeigu plešia - nerizikuok gyvybe, atiduok ko prašo ir kviesk pagalbą. Parduotuvėj viskas drausta, o jei pripjaus žmogų, neduok Die, tai kas tada? O tada jau nieko..

vat ka tik valanda su  broliene snekejausi. tai sake  ten nebuvo kada jai net sokineti pries ji, jis is karto su peiliu buvo, kai pasake, kad neduos alaus butelio, tai kai stume ja i kampa, ji net nejuto kada ten su tuo peiliu maza pirsteli perpjove,  dar kelis kartus jai trenke ir i galva, sako - akys baltos, isverstos, imk tu ta buteli tik greiciau, tai jis dar ten  pasimosikavo, tai gerai kad su peiliu pataike i saldytuva ir tas jo peilis luzo, o broliene sako mintyse tik mastau, kad uz saldytuvo  guli ju 2 peiliai, bet ten jau geri peiliai  :blink:  bet  aciu D kad jis ten jau ju nemate, tai tik uz alaus, dar zelionaja marka 0.7, dar cigareciu pakeli ir pro duris.  Tai pradzioj sausgysle susiuvo,  paskui pati pirsteli , dar nyksti 2 kabem sukabino, ranka kazkur nuo peties visa melyna. tai aisku dabar biuletenis, nes 3 pirstai langeteje, o nykstis tik apvyniotas  :blink: 

Atsakyti

Labukas :rolleyes: jungiuosi su kava - šildausi, nes visai nefainas oras šiandien ir ofise kažkaip vėsoka, vėjas matyt iš tos pusės :rolleyes: pusdienis pralekė nejučiomis, atrodo net nebuvo kada užsukti, veiklos yra, tai vėlyvai pastaruoju metu sveikinuosi :) 

Kaip tik skaičiau žinias ir spėju be reikalo, dabar dar viena atmaina viruso, Indijoje :blink: eina na... :hmm:  :blink: 

Almost, ačiū, viskas gerėja po truputį, bus gerai :4u: tos netektys labai liūdina, o ypač, kai neseniai ir MB teta paliko šį pasaulį :huh2: bet gyvenimas tęsiasi, svarbu, kad prisiminimai išliks amžinai. 

Oi kokia Tu užimta, daug veiklos, bet prašom nedingti tiek ilgai, aš jau buvau pagalvojus ir paiešką skelbti norėjau :D 

Mickute, kaip baisu, mane tai labai paveiktų tokia patirtis :huh2: 

Va braškių noriu ir aš, reikės rytoj nusipirkti, nes jau pagalvoju kelintą dieną :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mickute, kaip baisu, mane tai labai paveiktų tokia patirtis :huh2:

tai abi dukros pirmadieni jau parleke is Vilniaus, viena del karantino nuo rudens namie nebuvus, kita kai dar cia Alytuje registruota, tai kartais parvaziuodavo, o dabar abi namie pas mama tupi, tiek kad per atstuma dirba, tai  jokio joms skirtumo. tai ir brolienei smagiau. o tai pati nieko ir negali  daryti. neduok Dieve tokios patirties :(​ 

Atsakyti

Tikrai taip, tekę ir man su vagyste susidurt parduotuvėj dirbant pačioj gyvenimo čia pradžioj. Kaip baisu, iki šiol prisimenu - tą panikos mygtuką spaudžiau gal 10 kartų net nejusdama, kad jau viskas užsifiksavęs jis ir nebereikia spaust. Vagis atėjo su kauke pilnai ant veido be jokių net skylių akims ar burnai, su kažkokiu peiliu ar kuo kišenėj vidury baltos dienos. Parduotuvėj žmonių pilna, žodžiu oj oj buvo.. Nieko jis nepešė, aš tiek klykiau, kad išgąsdinau ir pabėgo, bet streso man pakako iki šios dienos  :unsure: 

Tik dar kai paskaičiau, mickute, kai rašei, kad Lietuvoj savininkai parduotuvių ir patį apkaltintų, kad apvogė - čia rimtai?? Šakės, nu ***** ką šakotis reik prieš tokius nenormalius ir gint prekes? Draudimai tam skirti. Gyvybė ir sveikata brangiau kainuoja už kelis butelius ir cigarečių pačioką, Dievaži  :blink:  :hmm:  :unsure: 

Kalbant apie karantiną, tai pas mus jau ir apie ketvirtą bangą kalba. Kurį laiką aprimusi situacija, mokyklas atidarė, bet va skaičiai labai neaiškūs. Tos PAR atmainos jau pas mus aplink Kalėdas buvo, tai ilgokai keliavo iki Lietuvos  :D Bet kaip visi Airijoj jau nuvargę, visiems jau iki gyvo kaulo įgriso tie karantinai žinokit.. Gi pas mus vos ne pastoviai griežčiausias jis virš metų dabar. Buvo atlaisvinę kelis kartus tiek, kad galėjai susitikt du namų ūkiai ir vasarą galėjai važiuot gal 2-3sav po šalį visą, o per Kalėdas po savo apskritį. Ir viskas, tiek turėjo "laisvės"  :rolleyes: Tai patikėkit, kaip jau visko per daug visiems..

Voque - jooo, veiklos per akis ir per ausis tikrai. Gyvenu dabar kava varoma. Kai pagalvoju, tai galėčiau ne tik visas penkias dienas savaitėj į ofisą eit, bet dar ir savaitgaliais, kad spėt su visais projektais  :blink:  :unsure: 

Nu bet nieko, va kavos papildymą atvežė - vakar užsisakiau Nespresso, šiandien jau gavau. Gyvensiu!  :D  :D​ 

Atsakyti

Tik dar kai paskaičiau, mickute, kai rašei, kad Lietuvoj savininkai parduotuvių ir patį apkaltintų, kad apvogė - čia rimtai?? Šakės, nu ***** ką šakotis reik prieš tokius nenormalius ir gint prekes? Draudimai tam skirti. Gyvybė ir sveikata brangiau kainuoja už kelis butelius ir cigarečių pačioką, Dievaži  :blink:  :hmm:  :unsure:

Nu as taip kategoriskai tai neteigiau, tuo labiau uz visus. bet visokiu juk yra. jokio ten pas juos apsaugos mygtuko net nera, kameros ir tiek ir tai ne visus kampus mato. ir butent  kur broliene i ta kampa uzspaude, ten jau kameros nesiekia

Atsakyti
NA manau,jei tai visiskai sedetum ir nekreiptum demesio i vagystes,tai aisku pyktu savininkai..Bet veltis i mustynes/susistumdymus su neadekvaciais,velgi..Tik zinok,kada tas zmogus bus adekvatus,kada susisuks protelis...

As jau po darbu mirksiukas.gif Bet va kokios nevienodos dienos biggrin.gif Vakar turejau 135 stopus,parveziau tik 1 siuntini atgal biggrin.gif Visi namie buvo mirksiukas.gif Siandien tik 119 ir parveziau 6 siuntinius.Ir vaziuoju per ta pati rajona mirksiukas.gif

Pats karantinas man kaip ir i nauda rolleyes.gif DAuguma namie buna,kol mokyklos nebuvo atsidare ir gatves tustesnes buvo.Bet va kokiu padoriu atostogu tai jau labai pasiilgau...
Atsakyti
Labukas

Nedaug siandien darbelio mirksiukas.gif Reik tik protingai susidet kelia ir noretus anksti pasibaigt biggrin.gif
Viena sena pazistama vis i svecius kviecia, jau kaip praeita pirm planavom, net as uzsilaksciau biggrin.gif Sutarem ateinanciam.. Bet jei kokia 13h baigciau darba, visai neblogai butu siandien susitikt biggrin.gif

Na ziuresim biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Leksiu  i bazes, reikia MB dukrai dovanos gimtadieniui paieskoti. va ka tik su padruske snekejau, ji  varys su vyreliu pasiprekinti, tai kaip  tik ir mane prigriebs, bent nuves, as gal jau ilgiau pasiliksiu po baze pasliauzioti   :D​ 

Atsakyti
Labas rytas. Likau viena namuose, tai reikės tvarkytis kol vaikas darželyje. Oras toks Apsiniaukęs, gal prasigiedrins vakarop. Sesės sūnus va 3 dienas praėjo į darželį ir vėl serga. Primena man praeitus metus, kai sirgo ir sirgo.
Kita savaitę jau ir aš į darbą, kiek galima namie sėdėt 🙈😂 bet vėl 2 savaite padirbsiu ir imsiu 3 dienas atostogų kursams, nebent pasikeis kažkas rolleyes.gif
Atsakyti
Neiseis pas ta drauge nuvaryt, gi mb su masina i darba isvares. O su darbine as nenoriu vazinet biggrin.gif Tiek to, paliksim kaip planavom- pirmadieniui biggrin.gif
Atsakyti