Labas rytas, kūmutės! Aš užsikasus reikalais, darbais, problemom, tai eina sau - šįryt begerdama kavą susimąsčiau, kad senokai nesirodžiau ir visai pasiilgau jūsų Matau ir nemažai visai praleidau..
Pirmiausia Voque užuojauta šeimai jūsų ir TB. Liūdnos nuotaikos. Tikiuosi po truputį visi jaučiatės geriau
giega - klausei dėl mūsų vonios, tai apie 8kv.m. Tamsios plytelės mūsų abiejų akim žiūrint tikrai nesumažino erdvės - ji atrodė gerokai mažesnė, kai buvo visa šviesi, bet apkrauta spintelėm didžiulėm Dabar, nors ir tamsi, bet pakeitus pilnai išplanavimą ir palikus laisvos erdvės nesijaučia kažkokio suspaudimo jausmo ar apkrautumo Labai džiaugiuosi, kad nusprendėm vis tik tamsią visą daryt (lubas tik baltas šiam momentui palikom, bet manau taip ir turėsim), o ne šviesią. Šviesos papildomai visada gali apšvietimu išgaut, o tas tamsumas puikus, kai norisi ramiai sau vonioj pamirkt ar ryte primigęs visas kai eini į dušą ir nesinori ryškios šviesos Aš kuo toliau, tuo labiau įsimyliu tą mūsų vonią užsimerkus prieš visas turimas problemas su ja vis dar (nenoriu disktuot plačiau) Apatinę vonią planuojam šviesią daryt, nes bus ir pigiau manau, ir apačią apskritai darysim šviesią, tai tiesiog tokį gal labiau klasikinį, strandartinį variantą. Bet, vėlgi, laikui atėjus matysim kaip gausis
mickute - jergus, nu tie žmonės kartais tikrai smegenų nutekėjimo nejaučia.. susuka alkoholis galvas kaip turit būt klausyk Ačiū Die nieko rimčiau nenutiko! Pas mus irgi visad sako parduotuvėj dirbant pvz., kad jeigu plešia - nerizikuok gyvybe, atiduok ko prašo ir kviesk pagalbą. Parduotuvėj viskas drausta, o jei pripjaus žmogų, neduok Die, tai kas tada? O tada jau nieko..
BigBang - kaip ir merginos minėjo, taip ir aš skaičiau ir nesupratau apie kokius kursus kalba ėjo. Liūdna labai, kad viskas taip paskutinę minutę keičiasi, tikrai erzintų ir mane, o ypač kai viskas jau suplanuota, pasiruošta. Iš kitos pusės dabar toks metas, kai turbūt tik internetiniais visokiais kursais gali pasitikėt, nes jie tai tikrai įvyks Tikiuos greitai viską perdėlios į tinkamus laikus ir modeliukai galės tie patys pagelbėt
O šiaip daugiau neturiu ką ir papasakot iš savo pusės. Darbe labai daug veiklos, tikrai labai užimti esam. Einu į ofisą dabar vėl po dvi dienas per savaitę ir dar norėtųsi trečią eit su dabartiniu krūviu. Mokslai irgi spaudžia - vieną atsiskaitymą pridaviau šeštadienį, dabar jau reikės pradėt kitam ruoštis spėriai. Penktadienį turiu paskaitą, tai ir čia atsiskaitymas bus. Žodžiu Bet nebe daug liko šitų metų, kaip nors
Na ką, papliurpiau, prisidaviau, lekiu dabar darbuotis ir skaityt mokslų straipsnių, multitaskinu kaip priklauso Geros dienos visoms