Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Prajuokinai Mickute su savo sapnais 🤣

Kad paciai zvengas ima  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Pridaviau savo darbine masina servisui. Ka ten darys, kai ji elektrine ir jokiu tepalu nereik jai keist biggrin.gif Vienas jau dare, tai sake tik vandens i bakeli ipyle ir baterija patikrino biggrin.gif
Dabar vel riedu viesu transportu namo biggrin.gif

Bigbang, sveikatos mazajai 4u.gif Nelabai padejo ta adenoidu operacija, ane? Mano dukra labai sirgdavo, bet po tos op, kaip ranka nueme visus persalimus.
Atsakyti

Bigbang, sveikatos mazajai 4u.gifNelabai padejo ta adenoidu operacija, ane? Mano dukra labai sirgdavo, bet po tos op, kaip ranka nueme visus persalimus.

Vat tai musu dukterecios mazajai irgi adenoidus operavo pries metus tubut jau , bet vis tiek vis  nors biskeli  persala ir serga  :(  nu tikekimes paaugs ir isaugs is tu ligu. Ir Jums  to paties ko greiciau linkiu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 03 22, 11:39)
Pridaviau savo darbine masina servisui. Ka ten darys, kai ji elektrine ir jokiu tepalu nereik jai keist biggrin.gif Vienas jau dare, tai sake tik vandens i bakeli ipyle ir baterija patikrino biggrin.gif
Dabar vel riedu viesu transportu namo biggrin.gif

Bigbang, sveikatos mazajai 4u.gif Nelabai padejo ta adenoidu operacija, ane? Mano dukra labai sirgdavo, bet po tos op, kaip ranka nueme visus persalimus.

Tai kad padėjo. Nuo rugsėjo pirma kartą. Ir taip, nera labai baisiai. Jokios temperatūros, sloga nėra labai didelė. Pakosti. Taip tai anskciau non stop. 1savaite darželyje 1 namie. Nebus kad išvis ne irgs vaikas.

O aš esu šoke. Belekaip susinervinus.
Rytoj turėjo būt mokymai o parašė, kad atšaukia. Mat su buhalterė susisiekė ir pasirodo jos įmonė prastovose. Juokas per ašaras. Mėnesį laiko laukiau kursų 😢
Atsakyti

O aš esu šoke. Belekaip susinervinus.
Rytoj turėjo būt mokymai o parašė, kad atšaukia. Mat su buhalterė susisiekė ir pasirodo jos įmonė prastovose. Juokas per ašaras. Mėnesį laiko laukiau kursų 😢

Normaliai. o juk tu ir modeliukus jau susiradai. ir tik siandien  suzino, kad prastovose.......

Atsakyti

Labas po savaitgalio :) jis toks visoks, nieko ypatingo neveikėm, bet vistiek dienos kitokios nei šiokiadieniai :rolleyes: buvom apsipirkti maisto šeštadienį, vakare  pavakarojom romantiškai su vynu/austrėm, taip pat žuvies kepemės, skanų garnyrą pasigaminom :rolleyes: o vakar tai tokia labiau tvarkymams ir maisto gaminimui diena skirta. Vakarop tik išlindom į pušyną, į kapines užsukom tuo pačiu mano a.a.senelio aplankyti ir va visas savaitgalis :rolleyes: 

O jau žmonių pas mus buvo savaitgalį, o jau privažiavusių :blink: aikštelės pilnos, visi išsiilgę pajūrio...oi manau klaida buvo atšaukti ribojimus pas mus, oi klaida :hmm:  :huh2: 

Sveikatos linkiu kam reikia :4u:​ 

Atsakyti

Mickute, neblogi sapnai :D šoktum ar dainuotum kažin? :D 

BigBang, nepamenu ar rašei apie kursus, bet supratau, kad pradėsi mokintis? ilgai truks? aišku nefaina, kad ne pagal planą viskas :unsure:​ 

Atsakyti

Mickute, neblogi sapnai :D šoktum ar dainuotum kažin? :D

Dainuociau, nes  juk minejau, kad nervavausi, kad angliskai dainuot nemoku  :D  :D  :D lietuviskai tai prasisukciau   :P  reikes akiu tusa kiseneje visada nesiotis  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 kovo 2021 - 14:42

Dainuociau, nes  juk minejau, kad nervavausi, kad angliskai dainuot nemoku  :D  :D  :D lietuviskai tai prasisukciau   :P  reikes akiu tusa kiseneje visada nesiotis  :D  :D  :D  :D​ 

:D  :D  :D​ 

Atsakyti
Jau reik pasiimt masina.Atvarau i autiko sustojoma, matau kaip tik atvaziuoja, o sustojomas uzdarytas.. Dar pamoju, bet vairuotojas sako sorry ir vaziuoja.. Kitas kaaip ir netoli sustojimas, bet juk neaplensiu autiko biggrin.gif Ir staiga tas autikas pastringa, kita masina jam blokuoja kelia. Nu galvoju pabegsiu, sustojime zmoniu yra, kol sulips, tureciau spet.. Bet vairuotojas pasigailejo manes ir sustojo dar nedabegus biggrin.gif
O tai kito autiko buciau kokia 10 min laukis...
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 03 22, 14:22)
<p><strong>Mickute</strong>, neblogi sapnai biggrin.gif šoktum ar dainuotum kažin? biggrin.gif </p><p><strong>BigBang</strong>, nepamenu ar rašei apie kursus, bet supratau, kad pradėsi mokintis? ilgai truks? aišku nefaina, kad ne pagal planą viskas unsure.gif​ </p>

Ne nebuvau minejus. Nenorėjau labai daug rėkti ta tema, sako svajonės tyla mėgsta. Tada viešai su šita mintim įlindau, nes reikėjo modeliuku man ir va tai tau.... Toks vaizdas kad kažkas uzkeike... Sausio mėnesį jau nusprendžiau kad noriu kursų, mėnesį laiko laukiau datos ir paskutinę dieną parašo kad negalės pravest. 2 dienų buvau pasirinkus. Dabar ieškosiu kitur.... Bet tiesiog atostogos darbe, modeliukai surasti ir viskas suderinta. Tai labai labai labai liūdna man verysad.gif
Atsakyti

Tai labai labai labai liūdna man verysad.gif

Tikiu, susiplanuoji ir še Tau... :huh2: bet matyt taip turi būti, nepakeisi situacijos, tai pamėgink požiūrį pakeisti, kas belieka :4u: 

Eina naaaa...mas kaip šalta, kaip žvarbu :huh2: iki parduotuvės išlėkiau, galvojau atsipūsiu truputį, ratą apsuksiu, bet kaip dūmiau atgal vos ne bėgom :D geriau jau šiltai darbe :B​ 

Atsakyti