Prajuokinai Mickute su savo sapnais 🤣
Kad paciai zvengas ima
Bigbang, sveikatos mazajai Nelabai padejo ta adenoidu operacija, ane? Mano dukra labai sirgdavo, bet po tos op, kaip ranka nueme visus persalimus.
Vat tai musu dukterecios mazajai irgi adenoidus operavo pries metus tubut jau , bet vis tiek vis nors biskeli persala ir serga nu tikekimes paaugs ir isaugs is tu ligu. Ir Jums to paties ko greiciau linkiu
O aš esu šoke. Belekaip susinervinus.
Rytoj turėjo būt mokymai o parašė, kad atšaukia. Mat su buhalterė susisiekė ir pasirodo jos įmonė prastovose. Juokas per ašaras. Mėnesį laiko laukiau kursų 😢
Normaliai. o juk tu ir modeliukus jau susiradai. ir tik siandien suzino, kad prastovose.......
Labas po savaitgalio jis toks visoks, nieko ypatingo neveikėm, bet vistiek dienos kitokios nei šiokiadieniai buvom apsipirkti maisto šeštadienį, vakare pavakarojom romantiškai su vynu/austrėm, taip pat žuvies kepemės, skanų garnyrą pasigaminom o vakar tai tokia labiau tvarkymams ir maisto gaminimui diena skirta. Vakarop tik išlindom į pušyną, į kapines užsukom tuo pačiu mano a.a.senelio aplankyti ir va visas savaitgalis
O jau žmonių pas mus buvo savaitgalį, o jau privažiavusių aikštelės pilnos, visi išsiilgę pajūrio...oi manau klaida buvo atšaukti ribojimus pas mus, oi klaida
Sveikatos linkiu kam reikia
Tai labai labai labai liūdna man
Tikiu, susiplanuoji ir še Tau... bet matyt taip turi būti, nepakeisi situacijos, tai pamėgink požiūrį pakeisti, kas belieka
Eina naaaa...mas kaip šalta, kaip žvarbu iki parduotuvės išlėkiau, galvojau atsipūsiu truputį, ratą apsuksiu, bet kaip dūmiau atgal vos ne bėgom geriau jau šiltai darbe