Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kaip savaitgaliaujat?

MAn siandien isuko implanta..TAi 4h negalejau valgyt...Va dabar siaip taip uzlesiojau...Zandas sutines,vaistai nebeveikia,jau maust pradeda,bet dar nesinori vaistu gert...

Siaip visa diena ir gulineju ant sofos..

Darysiu basturma mirksiukas.gif JAu islaikiau mesa druskoj,dabar nuplauta,paslegta mirksiukas.gif Ryt reiks pakabint dziuvimui biggrin.gif
Darau pagal sita recepta.
https://www.youtube....mUEBjXQ...ть!
Atsakyti

DIena super, lauke pasiganiau, grizau, tai atrode norejosi tik krist i lova,  bet dar biskeli sveciu turejom, bet jau pries valanda isejo, bet tingiu siandien daugiau issiplesti, einu paguleti, ryt parasysiu, FB nuotrauku ikeliau, tai matosi ka nuveikiau 

Atsakyti

Labas rytelis

SIryt pries 4 prabudau- kazko sviesu- o gi vel ziema uz lango balta balta kur dairais  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Mes irgi kaip i darba atsikelem biggrin.gif Atrodo ir zaliuzes uzsukau ir uzuolaidos tamsios,bet vis tiek ta sviesa pazadina biggrin.gif
PAs mus tai vel grazus oras-tikras pavasaris mirksiukas.gif
Siandien varysim iki vienos pardes uzsakymo atsiimt,paskui i maistines mirksiukas.gif Dar valgyt kazka padaryt mirksiukas.gif Ryt irgi uzimta diena-savo darbine masina technikinei nuvaryt,paskui vel pas dantistus mirksiukas.gif Kitoj pusej taisys,tai is vis valgyt negalesiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

MAn siandien isuko implanta..

Darysiu basturma mirksiukas.gifJAu islaikiau mesa druskoj,dabar nuplauta,paslegta mirksiukas.gifRyt reiks pakabint dziuvimui biggrin.gif
Darau pagal sita recepta.
https://www.youtube....mUEBjXQ...ть!

Kaip siandien tavo dantukas ? siaip labai skaudejo kai suko ta implanta ? ilgai uztruko ?

Basturma skanu  :clap: 

Vakar 10 isvaziavau is namu, uzsukau biskeli  i parduotuves pakeliui, tada ant kapu, ten zemes sujudinau,pagriebiau,  zvakes padeginau ir i  Panerio poilsiaviete numyniau.  nespejau iki pavesines daeiti, jau brolis skambina, aha, sakau, jau geniai danese, kad as cia  :lol:  ten pas ji  laukuose dirba viena zmogeliukas, tai nuziurejo, kad kazkas  atvaziavo ir i teritorija isibrove   :ax:  tai vat biskeli snektelejom, brolis sako gal zuvies nori ? jei palauktum, nes jis dar namie, atvaziuotu. aisku palauksiu, juk visa ziema namie atsedejus, tai  tokia atgaiva  buvo is namu islekti. Jau vien vairuodama dziaugiausi, o tai paskutini kart tik gruodzio 28 d  pati vairavau  :B  oras superinis, saulute, nors arciau Neries tai vejas, kaip ir saltokas, bet gristi atgal link pavesines, ten jau gerai. tai pasivaiksciojau, prisirinkau- berzu, pukuotukes, alyvos ir slyvos saku. AIsku brolis tik po valandos atvaziavo. bet as juk niekur neskubu  :P  tai mes tryse, nes jis atsiveze savo kaukazo avigane, pasivaiksciojom dar ten  apejom valdas pasiplepedami, tai  beveik valanda, vsio , sakau duok zuvi,  vaziuosiu namo, nes jau valgyt noriu   :D  :D  :D  tai aisku tiesiai pas padruske atmyniau, su ja zuvim pasidalinau, dar kava pavaisino, kol kava gerem, ji savo zuvi issivale ir tuo paciu ir man isvale  :P nu ale ir pasiseke. va ka reiskia  dalintis. tai kad tik 3 valanda namo grizau. biskeli sriubos uzvalgiau, jau atsipalaidavau ir tik tada pajutau nuovargi, atrode, kad va griuciau ant sofkes, tai dar ko gero ir uzmigciau kokiai valandelei. Juk tiek laiko grynam ore  prabuvau. ir tikrai pamankstinau koja  :P  bet nespejau, pas MB draugelis atejo,  tai    pasilikau pasedeti su vyrais kelias valandas. vakare jau turbut kokia 22 atsijungiau, dar ziurejau filma, bet jauciu akys konkreciai merkiasi. Uz tai siryt nuo 4 gyva  :oh: ir filmus paziurejau, 7 Mb kavos padare, uz valandos as jau  blynu pusryciams pakepiau. taip ir trinames namie, paskui pietums kepsiu zuvi orkaiteje, bulviu koses prigaminsiu puoda, darau daugiau, is likusioss galesiu silkiniu kukuliu kita diena pasidaryti . o kai siryt pamaciau sniega uz lango- tai taip apsidziaugiau jog vakar man pasiseke su oru  :wub:  tikrai siandien  jau nebutu taip smagu  vaikscioti ten po laukus.

Atsakyti
Gana neblogai tas dantis..Jo kaip ri neskauda,galva skauda...VAistu nuo skausmo geriu+ antibai 5d

Viso apie 40min uztruko..UZdenge veida biggrin.gif Siaip del sterilumo,bet gerai ir man-nieko nemaciau,ka ima biggrin.gif Jau kai i kabineta iejau,maciau parikiuota eile visokiu irankiu,tai net neziurejau i ta puse biggrin.gif
KAdangi nuskausminami veike,tai praktiskai nejauciau nieko biggrin.gif Vis pasakydavo-dabar jausi vibracija,dabar tempima..Bet skaudet pradejo i pabaiga,kai vaistai atsileidinejo..Man ilgai nelaiko jie biggrin.gif Tai dar daleido,susiuvo ir viskas biggrin.gif Uz savaites eisiu siulus istraukt,uz 2-3 men jau turetu uzdet pati danti..

Apsimetem namus biggrin.gif Koks geras daiktas tas robotukas-va dabar antram aukste grindis plauna biggrin.gif Tik mazoji ji gano,tai pripeduoja is naujo biggrin.gif Na bet dulkes vistiek suvalytos biggrin.gif

Einu kreveciu iskept prie salotu mirksiukas.gif Cia bus priespieciams biggrin.gif PAskui leksim iki parduotuviu..O ka pietums g.gif Visai kokiu cepelinu noreciau :hm:Bet nezinau ar uzsiimsiu biggrin.gif
Atsakyti

As ir visada uzsimerkiu pas dantiste   :P  visai nenoriu  ten tu irankiu matyti. a baisiai brongus tas implantas ?

MB ejo iki parduotuves, tai kebabu pripirko, tai jau net nezinau ar siandien   tilps mums ta zuvis  :hmm:  jauciu paliksiu rytdienai, nieko jai neatsitiks, paprieskoniuota, balkone gali stoveti ramiai

Atsakyti
1000 jau susimokejau, dar kokie 400-500.
Lt pigiau butu, bet jei daskaiciuoji bilietus, nedarbo dienas- panasiai gautus rolleyes.gif

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:

1000 jau susimokejau, dar kokie 400-500.
Lt pigiau butu, bet jei daskaiciuoji bilietus, nedarbo dienas- panasiai gautus rolleyes.gif

tai dabar  is viso- dar  uz skiepus susimokesi, dar pas jus grizus juk saviizoliacija priklauso ? tai kad tos nedarbo dienos......

Grazus rytas saulute uz lango. Anyta jau laukia savo anukes, pakuojasi daiktus, vel leks ten pagyventi - proanukes reikia priziureti, mazoji 4.5 metu  daznai serga, tai negali  vienu mergu namie palikti, nes vyrelis kas kelios savaites isvaziuoja i vokiecius dirbti, o   pati dukterecia gal tik pries menesi  naujam darbe pradejo dirbti, nu tai nesedesi vien ant biulieteniu.

o vat MB skambino, sake uz menesio ju darboviete kraustosi i naujas patalpas, o jos uz Garliavos  :oh:  cia jau nelabai gerai, toloka mums nuo namu  :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 kovo 2021 - 09:24

LAbukas

MAne siandien puse 6 pazadino biggrin.gif Veziau MB iki darbo,kad man masina liktu biggrin.gif Dabar tuoj vesiu savo darbine technikinei mirksiukas.gif Dar pas dantiste vakarop biggrin.gif Vnz,uzsiemus siandien biggrin.gif

Mickute,o susitvarko mociute su proanukem?
Atsakyti

LAbukas

MAne siandien puse 6 pazadino biggrin.gifVeziau MB iki darbo,kad man masina liktu biggrin.gifDabar tuoj vesiu savo darbine technikinei mirksiukas.gifDar pas dantiste vakarop biggrin.gifVnz,uzsiemus siandien biggrin.gif

Mickute,o susitvarko mociute su proanukem?

Susitvarko, didenei  jau 12, ta  is namu mokosi, tai uzsidaro savo kambaryje tada, tai  mazoji  tada su  promociute draugauja, viskas ten gerai, kol motinos nera ir tas vaikas ramesnis, jos ten randa ka pazaisti. 

Vakar ziurejau  Burbula  :lol:  nu ir nakti sapnuoju, kad mane pakviecia i ta Burbula dalyvauti, na kaip tie veliau prisijungiantys dalyviai. as ant pagreicio ieskausi  rubu, kraunuosi daiktus i tase, zinau kad ten jau vaziuoju, kazkokioje mokykloje isikure, varau su taksi , kad nepaveluoti,  aisku labai nervuojuos. ten dar daugiau tu nauju dalyviu.  ir as galvoju - nu ir ka as cia tokia sena veiksiu ? angliskai dainuot tai nemoku  :lol:  ir  vis mastau kaip nusiplauti. ir labiausiai susidiorginu, kai matau, kad per skubejima daug ko nepasiemiau, o svarbiausiai  akiu tuso  neturiu  :oh:  tai kaip  as cia dabar su visais  gyvensiu nesidazius, juk neprasynesiu kasdien is kitu . ir zinokit pabegu is to Burbulo  :lol:  :lol:  :lol:  :fool:  :mega_shok:  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Atsakyti
Labas smile.gif
Miega mažoji iki pietų. Neleidau į darželį šiandien. Pakosino ji man visa savaitgali. Tai reik kad ryt ir poryt išbūti darželyje, nes man kursai abi dienas (manikiūro). Tai draugausim šiandien. Einu kavos kaistis.
Neziurjau savaitgali nei vienos laidos, tai šiandien bandysiu įsijungti.
Prajuokinai Mickute su savo sapnais 🤣
Atsakyti