Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

. Namie vien sėdėt atsibosta.

o tai vel nedirbi ? kazka praleidau gal  :hmm: 

Man jau baigesi visos proceduros, sake pagal ta ligos koda deja nepriklauso. Nebent po menesio vel is naujo ateiciau su siuntimu, tada galima vel ta pacia programa gauti. na bus matyt, menesis dar daug. Sakiau pora  siaip mokamu masazu pasiimsiu, nes tie tikrai padeda. nors ir toliau kojos melynuoja  :D  :D  vakar  ten atvariau ir tam vyriokui sakau- nu laukiu to  masazo, bet ir bijau :D  :D  :D  bet sake ne as viena tokia jautri, tai  nors tiek gerai  :lol:  :lol: 

nu va - truputi pakomentavau uz savo praleistas dienas  :ax:​ 

Atsakyti
Labas rytas.
Rašiau Mickute kad prastovų gavau savaitę ;)
Geriu kavą, bet lyg dar pasnaust norėčiau, tia va šeimyna išleisiu ir bus matyt, bet kad pagulinesiu dar tai tikrai 😊
Na Mickut tikrai uzsiemus buvai siom dienom smile.gif
Atsakyti
Labukas

Mickut,uzuojauta ir jums 4u.gif

As keliauju darban biggrin.gif Ryte vel skaiciavau,kokia cia ta savaites diena biggrin.gif Oras lygtai neblogas,bent jau kol kas...Planu po darbo irgi jokiu,vnz-eilinis treciadienis biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :) jungiuos su kava, labai jau noriu, tai ramiai atsigersiu ir pasimėgausiu :rolleyes: na nemokėčiau niekaip kavos atsigerti tik tam, kad atsigerti ir paskubomis :rolleyes: man tai savotiškas ritualas, kai turiu daugiau laiko :) 

Trečiadienis įprastas, nieko įdomaus nenusimato, darbas/namai ir tiek. Valgyt yra, tai gaminti nieko nereikės, baiginėsim likučius - liuks :) 

Mickute, užuojauta :huh2: nesmagios žinios. 

Ir aš vakar pagalvojau kur dingusi, kad rytinių postų nėra :hmm:  :rolleyes: 

Atsakyti
As kava geriu ryte pusryciams..Su kokiu sumustiniu,su kiausiniene..As nemoku taip vienos kavos gert biggrin.gif Nebent kur sveciuose besnekant biggrin.gif

Po darbu,greit sriubos praviriau mirksiukas.gif MAzoji grizus,namie is kart bardakas biggrin.gif Atrodo jau puse zaislu i kita kambari isnesem,bet pamazu vel visi i apacia keliauja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas
Pabudome ir kelkimes biggrin.gif

Ka pietums gamint, nebenesa fantazija..
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Labas rytas.
Rašiau Mickute kad prastovų gavau savaitę ;)
Geriu kavą, bet lyg dar pasnaust norėčiau, tia va šeimyna išleisiu ir bus matyt, bet kad pagulinesiu dar tai tikrai 😊
Na Mickut tikrai uzsiemus buvai siom dienom smile.gif

gal ir praleidau, kartais prabegom permeti kas parasyta  :ax: 

Siandien kazkaip pavyko ilgiau pamiegoti, pramerkiau aki- sniegai laksto uz lango , siandien ner kur skubeti, tik  prekes tureciau gauti, bet  tai i namus pristato, gal niekur kojos nekelsiu, ryt reikes per drauge palekti ir prekytes atiduoti . vakar tai su kaimynu vaziavom dar i tas sermenis, islydejomir net iki kapu palydejom ir jau tik tada parlekem namo. vakar diena neblogas oras, tai visai smagu buvo ir lauke pasivaikscioti

Atsakyti

As kava geriu ryte pusryciams..Su kokiu sumustiniu,su kiausiniene..As nemoku taip vienos kavos gert biggrin.gifNebent kur sveciuose besnekant biggrin.gif

Mano rytas prasideda tik nuo juodos kavos puodelio. kazkada valgydavau  kazkokius pusrycius - ir sumustiakai budavo, ir sureliai, ir   varskytes, dabar ipratau ir nenoriu ryte. MB irgi ryte nieko nevalgo prie kavos. Jis i darba eidamas prisikrauna saldainiu, dazniausiai kokiu bambonkiu kisenes arba sausainiu  nesasi tais pakeliais, tai kazkiek uzkemsa iki pietu 

Atsakyti

Ka pietums gamint, nebenesa fantazija..

mes siaip ne taip pabaiginejam likucius nuo savaitgalio- draugelis atnese rukytos zuvies, tai dar sitos maciau biskeli yra, karstam   buvo armonika, bet sita jau pjausciau ir uzvakar meciau i puoda troskinti. reiketu sriubos kazkokios prasivirti ir man  :hmm:​  

Atsakyti
Man pusryciai butini mirksiukas.gif sekantis valgymas tik kokia 15h, neskaitant kokios uzkandeles, obuolio..
Atsakyti

Man pusryciai butini mirksiukas.gifsekantis valgymas tik kokia 15h, neskaitant kokios uzkandeles, obuolio..

nu jo, tai labai jau ilgas tarpas.

Atsakyti

Sveikos :) jau pusdienis pralekė, o man atrodo, kad tik darbus neseniai pradėjau, taip greit lekia tas laikas :rolleyes: va einu kaip tik kavos ramiai atsigerti ir toliau įprasta diena nusimato. Vakare iki parduotuvės reikėtų nulėkti, keletos dalykų reikia, tai manau po darbų nulėksim su SB.

Va kaip visos skirtingai esam įpratusios su maistu, nes aš kaip žinia išvis vėlokai valgau, apie 12, kartais net 14 val. Tinka man taip, įpratau :) 

Buvo ir pas mus pradėję snigūriuoti, tas oras toks žvarbokas laikosi, vėjas yra, tai niekur daugiau ir neplanuoju lįsti. Nebent galvojau iki soliariumo nulėkti, tai bus matyt :) 

Atsakyti