Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(giega @ 2021 03 15, 17:08)
Kazkur reklama maciau to ,,Burbulo",bet pacios laidos-ne..Abejoju ar ziuresiu,nes as is vis nepernesu lietuvisku laidu biggrin.gif Nu tokios jos man pigios,dirbtines...As ziuriu per rusiska-TNT kanala-sokius-nerealus wub.gif Dar ir muzikine laida nauja prasidejo-Muzikine intuicija vadinas,irgi labai faina laida wub.gif
Kauke per rusiska kanala anksciau ziuredavau,o va per lietuviska kanala tos kaukes negalejau ziuret biggrin.gif Kaipir sok su zvaigzde ir net to pacio X faktoriaus biggrin.gif Dar jei atlikejai visai neblogai pasirodo,tai i ziuri komentarus nei ziuret,nei klausyt biggrin.gif
Vnz,lietuvisku kanalu as beveik niekad nejungiu biggrin.gif

Na ir džiugu kad randi kas patinka. Visiems skirtingai. Yra žmoniu kuriems TV pagalba yra liuks laida biggrin.gif

Va jau ir vakaras beveik, eina sau kaip greit praėjo, o tvarkyt dar yra ką. Lindau šiandien į tokias vietas kur kasdien neprieinu. Stalčius, vaiko žaislus. Dar reikia spintos lentynas ypač vaiko sutvarkyt. O rytoj galvoju būtų gerai gėles persodint, nes yra pora numirusių, pora per mažuose vazonuose. Tai va žiūrėsiu, ką su jom daryt. Langus gal pavyks jei nelis išsivalyti smile.gif dar laiko turiu iki Velykų smile.gif
Atsakyti
Mes siandien planavom palepe tvarkyt,bet uzlipom ir nusprendem nepradeti biggrin.gif Ten daug daiktu,kuriuos noreciau isvezt i bagaziniu turgu,o jie nedirba siuo metu..TAi perdet is vienos vietos i kita...Tiek to,kai prades dirbt tie turgus,tada ir sutvarkysim ir isvesim viska biggrin.gif
UZ tai sutvarkem viena kambariuka..Buvom paverte i pussandeli biggrin.gif Lyginimo lenta,skalbiniu dziovykle,siuo metu nereikalingi daiktai..TAi metem nereikalinga spintele lauk,dar pora i palepe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu tos geros,reikalingos,lai ten guli biggrin.gif Ir sunesiau puse mazosios zaislu is saliono i ta kambari..Visu dar nenunesiau,nes vis tiek viena nenori/nemoka zaist...Bet pamazu pamazu kraustysim mazaja i atskira kambari biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Eisiu gert antra puodelį kavos. Tada jau reikės eit pasitbalryti spintas, nes vakar taip ir nepriėjau. Šį rytą mažoji be nuotaikos, su ašarom išėjo iš namų. Na bet nieko, ir mums būna tokių dienų. Pabus su vaikais, atsigaus smile.gif
Oras apniukęs, bet reikės vėliau iki paštomato nulėkt, gal dar šiaip apsukt ratuką, pasivaikščiot. Namie vien sėdėt atsibosta.
Geros visoms dienos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos :) įprasta diena, darbuojuos, visokios durnos mintys lenda, ūpo nerasta, labai nekokia diena :huh2: tai kažkaip nesinori ir čia perteikti tos savo neigiamos emocijos :huh2: bet būna visko, reikia visko, rytoj bus geriau :) 

Lietingas pas mus oras, taip staiga pasikeitė, nes lyg ir saulė norėjo lįsti, bet dabar jau spėju tikrai nesulauksim :B​ 

Atsakyti
Pas mus buvo pagerėjes stipriai oras, tai išėjau net pasivaikščiot. Spintoj vaiko lentyna sutvarkiau, eisiu valgyt daryt. Bet taip apsiniauke dabar, miegas ima 🙈
Atsakyti

Ir aš buvau rato apsukti, oras pasitaisė, bet vakarėjant atvėso ir taip ilgiau pasivaikščiojus nėra dar labai malonu :rolleyes: lėksiu tuoj namo, vakarienei troškinys su baravykais/kokosų pienu/pupelėm :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 03 16, 18:38)
<p>Ir aš buvau rato apsukti, oras pasitaisė, bet vakarėjant atvėso ir taip ilgiau pasivaikščiojus nėra dar labai malonu rolleyes.gif lėksiu tuoj namo, vakarienei troškinys su baravykais/kokosų pienu/pupelėm rolleyes.gif​ </p>

Skamba visai skaniai smile.gif

Kur Mickute dingus? Rytais ateidavo, kibs vėl kompą kaimynui davė? biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Kur Mickute dingus? Rytais ateidavo, kibs vėl kompą kaimynui davė? biggrin.gif

Kompas kai iskeliavo sestadieni i kita kambari, tai ten ir liko kelioms dienoms pagyventi, neturejau kada ir prisesti, vat kad ji dar parsinesti reikia  :D  :D  o sveciu 3 dienas turejau, tai vat vieni tada, sekmadieni Mb dukra su savo draugu, pirmadieni dar kaimyne trumpam uzbego, kazkaip  uz tai  seniau  patikdavo visus kartu sukviesti ir rami galva. o vakar is ryto variau i poliklinika- visos proceduros ir masazas, tai beveik po 3 valandu tik namo grizau, kadangi jau kai numaige kojyte, tai norejau tik istiesti  lovoje, o dar ir laidotuves turim- pazistamas mire, tai vakar MB grizo is darbo, tai dar su kitais rajoniniais, nes jis irgi cia sekanciam name gyvena, vaziavom i sermenis, tai vakare grizau jau kazkaip ne iki kompo, siryt MB isleidau i darba, tai va su kava is karto ir cia atskubejau. nes kol kas namie, per pietus  su kaimynu dar  nuleksim i laidotuves, gal i  kapus ir nevaziuosim, bent islydesim is sales. eisiu paskaitineti ka daugiau gero cia prirasinejot. svarbu prisiregistravau is pacio ryto, kol dar paieskos per Interpola nepaskelbet  :P​ 

Atsakyti

Dabar norint is UK isvaziuot,turi buti pakankamai svari priezastis..Tokios-aplankyt tevu,atostogu netinka..Ji vaziavo tikrai su reikalu..

to draugo vaikai su seimomis Norveguose gyvena , o kadangi visai uzdare sienas, tai net i laidotuves neleido skristi  :B​ 

Atsakyti

Sveikos :) oi liūdnas šis rytas, labai liūdnas...šiąnakt mirė MB senelis, tai bandom kažkaip nusiraminti ir lėksim vakarop pasibūti, o rytoj atsisveikinti...Tai tiek, nes daugiau neturiu ką pasakoti. Liūdna labai :cray:

uzuojauta  :4u:​ 

Atsakyti

Ai as kažkaip visai įdomiai suziurejau. Matysim kas toliau. Man patinka kad ir padainuoas ir pašoks. Mėgstu muzika, šokius tai ir kažkaip užkabino mane.
Dar žiūriu Dainuok su manim. Kažkaip irgi nuo pradžių jau žiūriu ir patinka. Va pvz Lietuvos balso nežiūrėjau, bet va finala atsisukau šiandien, tai na net nzn, jau išsisėmė. Nieko naujo. Bet džiaugiuosi kad laimėjo ta mergina, patiko jos dainos man smile.gif

ne , nemaciau, nespeju visko suziureti, reiks pabandyti gal  atsisukus paspoksoti. serialu per daug ziuriu - per TV3 pradejau RYtietiski saldumynai- turku- rusu serialas. a toks  su graziais aktoriais ir vaizdais  :P  AS Kauke megstu paziureti, aisku Vytenis komisijoje tai nervina  :P  balsa ziurejau kol  buvo aklosios  atrankos, tada kazkaip idomu- atsisuks ar ne, o paskui bandziau  ziureti- neuzkabino

Atsakyti

Yra žmoniu kuriems TV pagalba yra liuks laida biggrin.gif

Anyta mano  :P  gal  kai kaimo zmogui  ten ir smagios tos  kaimo istorijos, ypac visi tie nesamoningi meiles  trikampiai ir uztine veidai. as tai negaliu ziureti . o ji perziuri, dar bando mums atejus pasakoti ka ten rode, kokia ten vargsiuke nuskriausta ar panasiai. o klausytis tai is viso puse istorijos nesupranti  :oh: 

Atsakyti