QUOTE(*Voque* @ 2021 03 15, 16:25)
<p>Labas
jau po laidotuvių, po visko, tai aišku nei tos nuotaikos nėra, nei ūpo. MB močiutė dar gyva ir niekas nėra matęs tokios meilės ir tokios pagarbos vienas kitam, kokią jie turėjo. Pavydėti visiems ir mokytis
Taip skaudu buvo žiūrėti į ją ir žinoti, kad jokie žodžiai nepadės. Ką besakytumėm, tai nepadės. </p><p>Na, bet gyvenimas tęsiasi kaip bebūtų, šiandien aišku jokie darbai nėra galvoje, tai va pasidariau kavos ir tiesiog sėdžiu. Vėliau reikės valgyt pasigaminti ir daugiau jokių planų
</p><p>Vakar keletą kartų buvau įjungus tą naują realybės šou, tai užteko tiek, kad perjungčiau
Tik dar kartą įsitikinu, kad yra vos kelios laidos, kurias žiūrim per TV, nes nuo kitų tikrai galima nubukti
</p>
Deja netektis tokia yra kad dažnai niekas apart laiko nepadeda. Stiprybės jums visiems
Ai as kažkaip visai įdomiai suziurejau. Matysim kas toliau. Man patinka kad ir padainuoas ir pašoks. Mėgstu muzika, šokius tai ir kažkaip užkabino mane.
Dar žiūriu Dainuok su manim. Kažkaip irgi nuo pradžių jau žiūriu ir patinka. Va pvz Lietuvos balso nežiūrėjau, bet va finala atsisukau šiandien, tai na net nzn, jau išsisėmė. Nieko naujo. Bet džiaugiuosi kad laimėjo ta mergina, patiko jos dainos man