Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) vėl penktadienis, vėl savaitgalis, tai noriu vyno ta proga ir nebijau prisipažinti :D labai emociškai sunki savaitė, esu visa išsiderinus ir MB šįryt jau sako, kad man tiek bereikia ir tuoj pratrūksiu :unsure: aš šiaip tas žmogus, kuris laiko savyje emocijas dažniausiai, yra ramus, tai ateina metas, kai tiesiog nebeišeina :rolleyes: 

Planai savaitgalio įprasti ir, kai toks oras, tai niekur net nelįsim manau. Vakar pradėjo pustyti, po to lyti, tai šiandien drąsiai su guminiais galima būtų eiti :) dar vėjas labai žvarbus, tai kažkaip tikrai nei pasivaikščiot, nei išeit kažkur :rolleyes: 

Einu kavos, labai noriu. Labai :ax:​ 

Atsakyti

LAbukas

Ryt angliska motinos diena,tai labai biziakas darbe,paskambino ryte,kad ateiciau..Bus beveik vien geles biggrin.gif Ko gero dar ir ryt dirbsiu..Nesistebiu,nes visada pries visokias sventes dirbam daug..

Vakar visa diena galva skaudejo...TAi jau 21h miegojau prigerus visokiu vaistu,bet vis tiek atsikeliau su maudziancia galva...O tempos neprisildau niekaip biggrin.gif

Ai,vakar marti is Lenkijos turejo grizt,turejo visus testus ir vis tiek neileido i lektuva blink.gif Ten turi but 7 skaiciai,o ant jos testo tik 5..Ir taip sake beveik puse lektuvo blink.gif Matyt vel kazkokio kitokio testo reikia,tie reikalavimai keicias kasdien...Gerai,kai i ta Lenkija bilietai nebrangus ir i darba dar negreit jai..Bet vis tiek su vaiku trintis po orouosta,o ir gyvena ji nuo orouostos uz 1,5h kelio...
Atsakyti

Labas  rytelis

Nu tu bl.... toki posta apie vakar visa diena surasiau ir  dingo.... vsio neturiu laiko,  tik prisiduodu kad gyva, po pietu vel sveciai, tai lekiu i virtuve . Va koki torciuka MB sulipdziau

159972174_3939131059441664_5921211622759

Atsakyti

Mickute - Nu super atrodo tortukas, šaunuolė smile.gif
Giega - Eina sau kaip nesąmoningai... Mane tai sunervintu iki negaliu... Nu kaip sitaip issidirbineja jie tai nesuvokiama. Uždarytų tada išvis tai žmonės bent nevaziuotu ir neeikvotu laiko savo. Aišku is kitos puses tai nelabai gerai kad tokiu metu išvis važiuoja į Lenkiją. Suprantu kad pasiimgsta tėvų ir pan, bet aš gal susilaikyciau..
Atsakyti
LAbukas

Dabar norint is UK isvaziuot,turi buti pakankamai svari priezastis..Tokios-aplankyt tevu,atostogu netinka..Ji vaziavo tikrai su reikalu..
Cia su tais testais-tvarkas keicia kasdien,o skrydziu kompanijos nevisada speja suziuter..siaip skambinos,aiskinos kas kaip kodel,gal but atgaus uz skrydi pinigus,nes kaip ir Ryanairo kalte,kad neileido su geru testu...Sake daug tokiu zmoniu buvo...

Vakar pas draugus gimtadieny buvom,grizom su taxu-Tesla biggrin.gif Na,kad pilnai elektrine ispudzio man nepadare,nes ir pati su tokia vazineju biggrin.gif biggrin.gif Vidus grazus,daug vietos..Bet taksistas irgi sake,kad ne stebuklas ta Tesla biggrin.gif Labai barskaliukas biggrin.gif Gal tos aukstesnes klases ir geresnes,bet taxas buvo pats paprasciausias..
Atsakyti

Sveikos :) oi liūdnas šis rytas, labai liūdnas...šiąnakt mirė MB senelis, tai bandom kažkaip nusiraminti ir lėksim vakarop pasibūti, o rytoj atsisveikinti...Tai tiek, nes daugiau neturiu ką pasakoti. Liūdna labai :cray: 

Atsakyti
Labas smile.gif
Voque - užuojauta 4u.gif
Giega - na tikėtis reikia kad grąžins, nes tikrai nesąmonė. O ypač jeigu daugiau tokių buvo.

Važiuojam pas mama cepelinų. Ryte buvom su anyta bažnyčioj. Pradėjau eiti sekmadieniais, tai labai tokia ramybę vidinę jaučiu po to.

Kita savaitę išsiuntė mane į prastovas. Bet kai prastovos tai bet kada gali atšaukti. Nelabai ką galima planuotis. Būsiu namie, skaitysiu, tvarkysiuos. Žodžiu nieko blatno.

Gero visoms sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Vogue,uzuojauta 4u.gif 4u.gif

Mes vakar visa diena pratinginiavom,issivirem pirktiniu saldytu cepelinu ir tiek biggrin.gif
Siandien ir MB nedirba,tai eisim palepe patvarkyt,nes jau sunkiai kas telpa biggrin.gif DAr plaukus nusidazyt,maisto apsipirkt,valgyt padaryt biggrin.gif Planuoju balandelius virt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Įsijungiau vakarykštį įrašą, prasidėjo naujas realybės šou Burbulas. Nu visai įdomiai surinkti žmonės, tikrai visi labai skirtingi smile.gif Mickute gal žiūrėjai/žiūrėsi?
Atsakyti

Labas :) jau po laidotuvių, po visko, tai aišku nei tos nuotaikos nėra, nei ūpo. MB močiutė dar gyva ir niekas nėra matęs tokios meilės ir tokios pagarbos vienas kitam, kokią jie turėjo. Pavydėti visiems ir mokytis :cray: Taip skaudu buvo žiūrėti į ją ir žinoti, kad jokie žodžiai nepadės. Ką besakytumėm, tai nepadės. 

Na, bet gyvenimas tęsiasi kaip bebūtų, šiandien aišku jokie darbai nėra galvoje, tai va pasidariau kavos ir tiesiog sėdžiu. Vėliau reikės valgyt pasigaminti ir daugiau jokių planų :ax: 

Vakar keletą kartų buvau įjungus tą naują realybės šou, tai užteko tiek, kad perjungčiau :rolleyes: Tik dar kartą įsitikinu, kad yra vos kelios laidos, kurias žiūrim per TV, nes nuo kitų tikrai galima “nubukti” :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 03 15, 16:25)
<p>Labas smile.gif jau po laidotuvių, po visko, tai aišku nei tos nuotaikos nėra, nei ūpo. MB močiutė dar gyva ir niekas nėra matęs tokios meilės ir tokios pagarbos vienas kitam, kokią jie turėjo. Pavydėti visiems ir mokytis cray.gif Taip skaudu buvo žiūrėti į ją ir žinoti, kad jokie žodžiai nepadės. Ką besakytumėm, tai nepadės. </p><p>Na, bet gyvenimas tęsiasi kaip bebūtų, šiandien aišku jokie darbai nėra galvoje, tai va pasidariau kavos ir tiesiog sėdžiu. Vėliau reikės valgyt pasigaminti ir daugiau jokių planų ax.gif </p><p>Vakar keletą kartų buvau įjungus tą naują realybės šou, tai užteko tiek, kad perjungčiau rolleyes.gif Tik dar kartą įsitikinu, kad yra vos kelios laidos, kurias žiūrim per TV, nes nuo kitų tikrai galima “nubukti” hmm.gif </p>

Deja netektis tokia yra kad dažnai niekas apart laiko nepadeda. Stiprybės jums visiems 4u.gif
Ai as kažkaip visai įdomiai suziurejau. Matysim kas toliau. Man patinka kad ir padainuoas ir pašoks. Mėgstu muzika, šokius tai ir kažkaip užkabino mane.
Dar žiūriu Dainuok su manim. Kažkaip irgi nuo pradžių jau žiūriu ir patinka. Va pvz Lietuvos balso nežiūrėjau, bet va finala atsisukau šiandien, tai na net nzn, jau išsisėmė. Nieko naujo. Bet džiaugiuosi kad laimėjo ta mergina, patiko jos dainos man smile.gif
Atsakyti
Kazkur reklama maciau to ,,Burbulo",bet pacios laidos-ne..Abejoju ar ziuresiu,nes as is vis nepernesu lietuvisku laidu biggrin.gif Nu tokios jos man pigios,dirbtines...As ziuriu per rusiska-TNT kanala-sokius-nerealus wub.gif Dar ir muzikine laida nauja prasidejo-Muzikine intuicija vadinas,irgi labai faina laida wub.gif
Kauke per rusiska kanala anksciau ziuredavau,o va per lietuviska kanala tos kaukes negalejau ziuret biggrin.gif Kaipir sok su zvaigzde ir net to pacio X faktoriaus biggrin.gif Dar jei atlikejai visai neblogai pasirodo,tai i ziuri komentarus nei ziuret,nei klausyt biggrin.gif
Vnz,lietuvisku kanalu as beveik niekad nejungiu biggrin.gif
Atsakyti