Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas, damutės!

Užsisukau reikaluose, darbuose, problemose ir nespėjau susivokt, kur savaitė prabėgo  :blink: 

Su!  :lietuva: 

Pas mane nieko naujo. Gyvenu, dirbu - daug labai veiklos darbe kažkaip "padavė". Vakar pagaliau prie vieno mokslų atsiskaitymo prisėdau, nes jau už 2sav reiks priduot rašto darbą. Tai šiokią tokią pradžią pasidariau, liko tik analizę parašyt  :D  Dar nusprendžiau grįžt į sporto klubo tokią kaip 6sav nuotolinę programą. Jie sugalvoja vis kokių nors "varžybų", tai užsirašiau ir aš šį kartą. Nusipirkau visokios sporto įrangos, bet sakiau reik man šiek tiek į rutiną grįžt, nes jaučiuosi jau ir aptešlėjus per tą karantiną nesibaigiantį, ir visą morališkai sugriuvus kažkokia. Sportas ir rutina tikrai padeda, tai bandau va sau padėt  :) Nuo pirmadienio pradedam, šiandien vakare įvadinė sesija bus aptarimo ir visko ten.

Daugiau kaip ir nieko įdomaus visai, iš esmės tas pats per tą patį. Tvarkomės su problemom visokeriopom, gyvenam ir tiek žinių  :) 

Tai skanios visoms kavos, puikios dienos ir čiau paka  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas

Labukas

Kaip cia as vis pirma, kur Mickute?

GYva gyva, tik kompa buvo draugelis paemes biskeli   paziureti, o tai jau kiek metu nieko jam nedaryta. O siaip nuo vakar MB mama atvaziavus yra, nes dukterecios vyras grizo   savaitelei atostogu is vokieciu, tai ji tada pas mus atsikrausto. ar ilgam - nezinau, neklausiu, tegul buna. Dabar gales  tikrai indus  plauti nes va pries valandele pjausciau svogunus ir taip reziau per nyksti  :oh:  :oh:  :oh:  tai gerai kad po ranka ranksluostinio nors popierio turejau, tai greit apsukau. vadinasi MB savaitgali  peilius isastrino. naga teko visai nukiprti, nes praktiskai  perreziau, kad vos tik laikesi. oi tik ne pagalvokit kad nuo saknu  :dry2:  bet biskeli pabandziau atvyniojus pasiziureti, tai griebtelejau mesytes . . Vadinasi seimininkauju virtuveje, sestadieni dar vieni draugai  turi ateiti, tai  noriu siandien zuvies vyniotini pasidaryti,  veliau biskvita issikepsiu, pati pasidarysiu torta,  tai kad apie Velykas net negalvoju

Atsakyti

Labas. Darbo diena į pabaigą. Dar ryt padirbti ir bus 1 laisva diena - kovo 11 smile.gifo 12 diena vėl į darba. Na galėtų prie savaitgalio but, tai ilgesnis savaitgalis gautųsi biggrin.gif

o MB siandien dirba, ryt laisva  jiems bus

Atsakyti

Nors ir skauda pirsta, bet jau biskvitas tortui kepa,  viskas vyniotiniui paruosta, durna dirbti su tuo atsikisusiu pirstu  :oh:  ir dar kaip tycia atrodo visur jis turi prisiliesti.... o sito as kol kas nenoriu  :mad2: 

Atsakyti

Labukas :rolleyes: su švente visas :lietuva: mums diena įprasta, darbuojamės, kavinsimės tuoj :rolleyes: aišku vistiek jaučiasi, kad laisvadienis, aplink nedirba beveik niekas :) 

Mickute, oi nefainai, menkas malonumas :huh2:  :4u: 

Almost, ir kaip viskas vyks nuotoliniu būdu? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Nors ir skauda pirsta, bet jau biskvitas tortui kepa,  viskas vyniotiniui paruosta, durna dirbti su tuo atsikisusiu pirstu  :oh:  ir dar kaip tycia atrodo visur jis turi prisiliesti.... o sito as kol kas nenoriu  :mad2:

Nu bet Tu ir šeimininkutė! Nieks nesustabdys - nei traumos, nei karas  :D  :4u: 

Almost, ir kaip viskas vyks nuotoliniu būdu? :mirksiukas:​ 

Kadangi čia jau ne pirma tokia programa tam klube, aš esu dalyvavus pernai kovą (karantino pradžioj  :D ), tai žinau viską plius minus.

Žodžiu daro jie Zoom treniruotes tris kartus dienoj (6val, 9.30val ir paskui 18val). Tada dar būtent grupės dalyviams (nes sportuoja tai daug žmonių, bet ne visi nori dalyvaut tose spec. programose) turi papildomą treniruotę gyvai apie pietus pvz.

Turim pradžioj programos išsikelt tikslus ir 6sav kasdien "prisiduot" grupėj (whatsapp arba FB) su dienos mityba, sportu ir pan. Vis seka treneriai veiklą, komentuoja, padeda, jei kyla klausimų ir pan.

Pildom visokias lenteles su pasiekimais ir pan. Dabar kur baiginėjasi tokia programa, tai buvo ir prizai nemenki už pasiekimus. Bet aš nesivaikau prizų, man reik tiesiog programos, kur jausčiau kažkokį tai poreikį "prisiduot"  :D​ 

Man čia jokia naujiena ar stebuklas, tiesiog jaučiu, kad šiuo momentu man reik tokios kaip ir moralinės pagalbos atjungt smegenis nuo visų problemų ir grįžt į rutiną su "priežiūra" svetimo žmogaus  :) 

Atsakyti

Man čia jokia naujiena ar stebuklas, tiesiog jaučiu, kad šiuo momentu man reik tokios kaip ir moralinės pagalbos atjungt smegenis nuo visų problemų ir grįžt į rutiną su "priežiūra" svetimo žmogaus  :)

Super :) ir, kai pagalvoji juk visada yra išeitis, jei noro yra :rolleyes: tada nei karantinai, nei dar kažkas gali trukdyti, šaunuolė :4u:​ 

Atsakyti

Nu bet Tu ir šeimininkutė! Nieks nesustabdys - nei traumos, nei karas  :D  :4u:

nu cia tai prajuokinai  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Super :) ir, kai pagalvoji juk visada yra išeitis, jei noro yra :rolleyes: tada nei karantinai, nei dar kažkas gali trukdyti, šaunuolė :4u:​ 

Man atrodo, kad kai žmogus suvokia, jog reikia jam vienokios ar kitokios pagalbos (nekalbu čia apie medikus toli gražu, tiesiog kad ir moralinis kažkoks prasiblaškymas), tai tada tikrai atsiranda ir liko, ir noro, ir galimybių  :) 

O ir šiaip kadangi man sportas ir tokios va programos ne tik fizinei sveikatai palaikyt naudingos, o tikrai ir moralinei, ir tas komandos jausmas būna, tai galvoju nu kodėl ne? Aš į tą patį sporto klubą, kai atsidarys ir baigsis karantinai, gyvai negrįšiu (man per toli, nepatogu persikrausčius), bet man patinka būtent tų trenerių darbo principai, tai galvoju nu o ko ne? Vis tiek arba sėdžiu ir nervuojuos telefonu žaisdama tuo laisvu laiku, ar teliką žiūriu  :D  :D​ 

nu cia tai prajuokinai  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Va nu nors tiek naudos iš manes  :D  :D 

Atsakyti
Labukas

Penktadienis biggrin.gif As kaip ir Vogue daznai vidury sav dienose pasimetu biggrin.gif Vakar darbe irgi klausiau kokia diena biggrin.gif Bet penktadieniu tai su niekuom nesumaisau biggrin.gif

Namie sportuot ne man biggrin.gif Nors ir nepasiilgau sportu,bet laukiu,kol atsidarys sporto sales biggrin.gif Jau vien del isejimo is namu ir needimo biggrin.gif Kiek pasizadu nebepirkt jokiu saldumynu,bet vis kas atnesa kokiu vaisiu,taip ir nesibaigia biggrin.gif O praeit ramiai irgi negaliu,neturiu valios visiskai biggrin.gif Bet bet,reik susiimt biggrin.gif Kilai neauga,bet ir esami nekrenta...O reiktu kokius 3-4 pamest...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš jau darbe, kažkaip nesamonė po vienos išeiginės vienai dienai grįšti į darbą unsure.gif
Tai įdomu kokia ta diena bus,nes įtariu, kad daug darbo po pietų bus, už dvi dienas biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, damutės!

Vyras šiandien turėjo į savo ofisą važiuot susitikimams keliems, tai sakau ai - pamesk ir mane į ofisą, ką aš viena iš namų dirbsiu. Visokių reikalų darbe turiu vis tiek, tai ir prabėgs diena, kitaip tik drybsočiau namie ir viskas  :D 

Taip svajojau apie pusryčių lavašą, kad net nevalgiau namie nieko ir prie darbo nusipirkau  :D Parašiau MB, kad tai buvo GERIAUSIAS PUSRYTIS per pakankamai ilgą laiką. Nu per gal savaitę  :D  :D  :D  :D Pasiėmiau lavašą su šiek tiek kečupo, skystai keptais kiaušiniais, tokiais kaip bulvių paplotėliais (hashbrown čia vadinasi) ir šonine. Taip skaniai suritinau, kad sėdžiu dabar pilnatvėj  :wub:  :D Galėsiu va ir kibt į darbus, tik nubėgsiu dar kavos nusipirkt  :) 

Savaitgalį planų jokių neturim. Reikės apsitvarkyt namus pagaliau, jei orai leis - eisim grynu oru pasimėgaut ir tiek žinių  :) 

Kitą savaitę trečiadienis išeiginė bus, Šv. Patriko diena, tai irgi įdomi savaitė bus  :D 

Tai ta proga skanios kavos visoms ir gero penktadienio  :4u:​ 

Atsakyti