As tai kai tik karstu padaryciau ir minimaliai uzkandziu Prie tu uzkandeliu daugiau laiko sugaizti, o makt makt ir nera ir visi alkani.. O koki karbonada pakept ir vualia
Mb vakar keliena stipriai susimuse, vos paeina..Bet nei sutino, nei melynes kokios...
Jo,ir UK is prieglaudos pasiimt gyvuneli baisiau,nei kad isivaikint vaika...
Del daugintoju,tai reik tikrai labai ziuret,nes puse veiseju-daugintojai..Viena vada su dokais paleidzia ir dar viena tais paciais metais,be dokumentu..
Bet žinai nu neturim mes problemų su jokiais tikrinimais - lai eina, tikrina. Ale be šansų gaut augintinį iš viso, aš nesuprantu. Jų daug ir jie visi mistiškai dingsta
Kas daugintojus liečia - žinok kadangi teko susidurt tiesiogiai, tai aš Tau galiu garantuot, kad neturint kokių nors pažįstamų būtent veisėjų registruotų ir pan., tai niekad žmogus paprastas ir nesuprastų, kad ne veisėjas, o daugintojas. Oj kaip jie moka pakalbėti! Viską turi, viskas registruota, viskas tvarkinga, atvažiuot pažiūrėt ir šeimą, ir mamą no problem, tik va karantinas. Visi popieriai suruošti, galima patikrinti. O tada pasikalbi su būtent tos veislės klubais ir viskas paaiškėja tada
o siemet asmeniskai namie man gamina - sake padarysrafaelo su silauogemis, jau biskvitas iskeptas , daviau zmogeliukui darbo t
Jau kaip norėčiau skanaus torto kokio Šiaip man geriausias tortas - pica, bet nu kartais kokio skanumėlio užsimanau
Mb vakar keliena stipriai susimuse, vos paeina..Bet nei sutino, nei melynes kokios...
Gal vertėtų pas gydytoją nulėkt?
Man po tokios traumos kelio be ištinimo ir mėlynės iki šiol jau trečius metus padariniai jaučiasi Slidinėjat susimušiau ir va prašom.. Ėjau MRT darytis, tai skysčiai kaupiasi šiek tiek po traumos būtent.
Labas rytas!
Nu ima juokas iš savęs. Grįžau sportuot. Tai dabar nepajudu Dirbsiu šiandien nuo sofos. Bet gerai, vyrui vis tiek bus darbo pokalbis nuo 17.30 iki 22.30 šiandien (JAV kompanija), tai turėtų jis eit kažkada įsikurt atskiram kambary, o dabar va viską iškart susidėjom ir ramu
Savaitgaliui planų neturim jokių. Mokslai, darbai, namai ir tiek žinių
Labukas
As tai kai tik karstu padaryciau ir minimaliai uzkandziu Prie tu uzkandeliu daugiau laiko sugaizti, o makt makt ir nera ir visi alkani.. O koki karbonada pakept ir vualia
Nestovesiu ir nekepiosiu - imesiu vistienos ketvirciu i orkaite ir bus gerai, o silkute padaryti ?file gatava nusipirkau, savo zagatovkiu turiu, tai tik salia jos padeti. sumustiniai su lasisa, rukytos mesyte ir suriai. daugiau ten nezaisiu. ai, nu kiausu pafarsiruosiu. tai kad cia jokio darbo, misrainiu irgi nemakaluosiu- grizdama turgelyje raugintu agurku pasiemiau, tu maziuku pomidoru, savo marinuotu papriku turiu, reikia ir tas valgyti, nelaikysiu kitam sezonui juk
oi kaip uzjauciu. kai paciai problemos su tais keliais tai puikiai zinau ka tai reiskia
Kas daugintojus liečia - žinok kadangi teko susidurt tiesiogiai, tai aš Tau galiu garantuot, kad neturint kokių nors pažįstamų būtent veisėjų registruotų ir pan.,
kolege darbe tai vokieciu aviganius veisia, nu tai jie ten pripasakodavo visokiu istoriju. kazkaip seniau nelabai girdejosi, o jie patys kai tuo uzsiima, daugiau zino ir i viska jautriau reaguoja. tai jeigu kam vilksunio reikia, zinau kur pasiulyti tikrus veisejus
Jau po proceduru, o dar siandien masaziuka dare, tai - oi oi- ir aikciojau ir dejavau ir juokiausi va ka reiskia i jauno vyrioko rankas pakliuti ejau namo, tai atrodo net lengvesnis tas kelias. bet atrodo kad kelienio sone taip ir liko jo istriges pirstas gerai jis ten pamaige. nu kaip priklause labai putciovas tas vaikinukas, normaliai ten su juo ir bajeriais pasimetai, kazkaip lengviau jautiesi, o ne kad butum isitempes su kokiu kaip nepazistamu. vienu zodziu ziauriai man patinka tos visos proceduros. reiktu daktares prasyti, kad dar II etapa reabilitacijos duotu a juk tikrai nepakenktu
Labukas savaitgalis/savaitgaliukas planų jokių ypatingų, nes MB labai daug darbų turi, visas pervargęs, tai ramiai namuose šiandien, va krepšinį kaip tik rodys, o rytoj su reikalais turėsim išlėkti truputį, tai nepajusim ir pralėks tas savaitgalis
Kalbant apie gimtadienius, tai pas mus niekada nėra karštų, nesvarbu ar 10, ar 18 žmonių visada tik šalti užkandžiai, salotos, bet tikrai negaminu kažkokių imantrybių ir nesiterlioju, nes va turėjom juk jubiliejus pas mus su daug žmonių, tai galvoji jau, kad sotesni būtų tie užkandžiai, aišku kiekiai didesni ir viskas liuks. Mums labai sušiai pasiteisina, visada užsakom padėklą. Man kaip tik keista, kai būna karštieji, nes vaje juk užkandi vieno, kito, tai kur ten dar tilpti turi
vienu zodziu ziauriai man patinka tos visos proceduros. reiktu daktares prasyti, kad dar II etapa reabilitacijos duotu a juk tikrai nepakenktu
Tai aišku prašyk, tikrai blogiau nebus o, jei dar ir jauni vaikinukai, tai žiūrėk tik į naudą
Tai aišku prašyk, tikrai blogiau nebus o, jei dar ir jauni vaikinukai, tai žiūrėk tik į naudą
tai vat pabandysiu, nes sake, kai dabar daugiau tu proceduru, tai kitiems uztenka ir I etapo. Man nuo tu vaikinuku turbu geresnis relaksas ir todel greiciau sveikstu turbut pavasaris veikia, siandien toks grazus oras, saulute, isejus is poliklinikos jau pagalvojau kad ir akiniu nuo saules reiketu
Kalbant apie gimtadienius, tai pas mus niekada nėra karštų, nesvarbu ar 10, ar 18 žmonių visada tik šalti užkandžiai, salotos, bet tikrai negaminu kažkokių imantrybių ir nesiterlioju, nes va turėjom juk jubiliejus pas mus su daug žmonių, tai galvoji jau, kad sotesni būtų tie užkandžiai, aišku kiekiai didesni ir viskas liuks. Mums labai sušiai pasiteisina, visada užsakom padėklą. Man kaip tik keista, kai būna karštieji, nes vaje juk užkandi vieno, kito, tai kur ten dar tilpti turi
Su tais karstais, tai toks dalykas- na atrodo padavei karsta, visi is karto sotesni ir jau tada maziau tu uzkandziu reikia. ten va silkes, vistos va zuvytes reikia. bet sakykim as asmeniskai viska darau pati . kaip bebutu ir pigiau gaunasi susiai ? nezinau, MB nelabai megsta, nematau reikalo uzsakineti.galeciau tik kazkiek kaip uzkanduku, o jei be karstu vien visokiu uzkanduku, tada jau gaunasi daug darbelio ir kaip bebutu reikia produktu ivairiu. cia kaip su tais kokteiliais zinau ir taip ka mano sveteliai megsta
zinau ir taip ka mano sveteliai megsta
Tai va čia ir yra svarbiausia, nes tikrai žinom ir pažįstam savus geriausiai mano kompanija sušį suvalgo greičiausiai, močiutė ir ta "lapnoja", tai va labai pasiteisina
siandien toks grazus oras, saulute, isejus is poliklinikos jau pagalvojau kad ir akiniu nuo saules reiketu
Saulėta ir pas mus, bet vėjas jau tokio žvarbumo, kad jutiminė minusas tikrai prieš tai pasnigo truputį ir žiūriu, kad kitą savaitę sulaukti sniego dar galim na nebereikia jau gal, tikrai nebereikia - užteks
Saulėta ir pas mus, bet vėjas jau tokio žvarbumo, kad jutiminė minusas tikrai prieš tai pasnigo truputį ir žiūriu, kad kitą savaitę sulaukti sniego dar galim na nebereikia jau gal, tikrai nebereikia - užteks
Vakar pas mus ir lietaus ir sniego buvo, siandien visa diena saulute mus dziugina
Pas mus dar grazu, ale Tauregeje maciau krestelejo sniego ir vel visur balta balta. kad vis pamenu per gimtadieni dar budavo sniego ir dar salta gerokai. as va ka tik plaukus persidaziau, dabar sedziu balta kava geriu, braskes kapoju siandien turgelyje tokiu graziu uzmaciau tooookios dyyyyydeles, grazuteles. ir tikrai nemelavo, kad skanios, nepalyginsi, kur cia pries kelias savaites ragavau. tai vat sitaip ramiai vakarojam