Aga, as irgi jom abiem pavydziu juros
Nama apziurejau vakar, gana geras. Jei noreciau pirkt, tikrai butu vertas demesio. Nuomai irgi, tik labai jau brangu.. As uz savo nama paskolis maziau moku..
Bet va ideja Isnuimuoju savo nama uz analogiska suma, atsiskaitau su banku ir dar pilnai lieka pinigu pragyvent Ispanijoj
Labas rytas!
Aha, nesispyriosiu tikrai - aš ir pati sau jūros pavydžiu kartais Čia kurią dieną matavom, koks mums atstumas nuo namų durų iki pajūrio, tai apie 450m kažkur išeina. Tai nuomai galėtume kambarį paleist nemeluodami kaip babytės Palangoj "400m iki jūros"
Bandom jaukintis naują šeimos "tradiciją" - prasieit kasryt atsikėlus prieš dienos pradžią pajūry. Grynas oras, išbudina, gerai nuteikia, energijos pakrauna. O ir kai šunį turėsim, tai reikės eit geru ir blogu oru - gera praktika gaunasi dabar
Šiandien reik labai prisėst prie mokslų. Paskutinėm dienom po pietų visai energija dingsta, tik gulinėju, miegot noriu - darbams niekaip nesusikaupiu. Tai susikeitėm vėl su vyru ofisiukais, eisiu susikaupus dirbt į atskirą kambarį Matysim, kaip čia seksis
Daugiau neturiu ką ir papasakot įdomaus visai. Vakare po darbo vėl treniruotė bus, kojų diena. Rytoj turbūt nepaeisiu iš viso Nu bet pirmą - antrą savaitę visad sunkiau būna, kol raumenys įpranta Bet smagu pasijudint, buvau labai pasiilgus jau
Ta nata gražios visoms dienos ir skanios kavos
As jau po proceduru- taip smagu buvo baseine pasitiuskenti paskui sekancios 2 proceduros po pusvalandi pagulint relaksas - jei dar ten kokia muzikyte, taiir uzknarkti butu galima is viso priklauso 15 proceduru, tai va dar ir kitai savaitei bus ka veikti
Labuks ketvirtadienis, ketvirtadieniuks, tuoj ir savaitgaliuks taip ir lekia tos dienos, savaitės, tik spėkim gyventi
Dėl jūros, tai ir aš pati kartais sau pavydžiu, galėčiau tik dažniau to laiko atrasti nueiti ir pasimėgauti kol dar ramu pas mus, kol ne sezonas
Mickute, troškinys su raudonais lęšiais/morkomis/moliūgu/pomidorais/kokosu pienu/kario pasta ir daug prieskonių, tokių kaip kuminas, rūkyta paprika, cinamonas, na jie labai didelį vaidmenį atlieka tokio skanumo gavosi ir kaip liuks, kad dar liko.
Almost, yra planuose augintinį turėti?
Aš einu kavos ir toliau darbuotis lauksiu žinutės iš paštomato, nes knygas kelias vėl užsisakiau, tai spėju turi atkeliauti šiandien arba rytoj
Almost, yra planuose augintinį turėti?
Aš einu kavos ir toliau darbuotis lauksiu žinutės iš paštomato, nes knygas kelias vėl užsisakiau, tai spėju turi atkeliauti šiandien arba rytoj
Tikrai taip! Ieškojom ir Lietuvoj, ir čia vietoj. Jau sausio mėnesį vos nenusipirkom, bet laiku išsiaiškinom, kad būtume ne veisėjus, o daugintojus parėmę Bandėm žiūrėt ir iš prieglaudų, bet Airijoj (neperdedu) šuniuką priglaust turbūt sunkiau, nei įsivaikinti. Dievaži. Tai sausio mėnesį įsirašėm į eilę pas veisėją, sakė jei viskas gerai, kažkur apie 16sav reikės laukti žinių. Laukiam kantriai
Aš su kava irgi. Išgeriu ir einu toliau tvarkytis. Sumasčiau išsikuopt pilnai laisvą kambarį, kuriame ofiso kampas padarytas. Įsirengsiu tuo pačiu sporto kampelį, kad galėčiau rytais ateit sportuot duris užsidarius, jei anksčiau gerokai atsikelsiu už vyrą Pas mus antras aukštas lofto principu padarytas, atviras su svetaine ir virtuve, o vienas kambarys uždaras gaunasi visai, tai patogu būtų jame įsikurti tokiems reikalams visokiems
Dar spausdintuvą gavau naują iš darbo - pusiau mažesnį už mano senąjį. Tai susitvarkiau darbo stalą pilnai, kaip dabar smagu dirbt čia. Pilna erdvės, vietos. Pasikeičiau lyg aną savaitę klaviatūrą su pele - belaidžius nusipirkau, tai liuks jokių laidų, nieko Smagu taip va susitvarkyt pilnai, atsinaujint patogiai
Tai sausio mėnesį įsirašėm į eilę pas veisėją, sakė jei viskas gerai, kažkur apie 16sav reikės laukti žinių. Laukiam kantriai
Pas mus antras aukštas lofto principu padarytas, atviras su svetaine ir virtuve, o vienas kambarys uždaras gaunasi visai, tai patogu būtų jame įsikurti tokiems reikalams visokiems Smagu taip va susitvarkyt pilnai, atsinaujint patogiai
Kokios veislės planuojat?
Oi tokie dalykai ir man suteikia didelio džiaugsmo ir apskritai kas susiję su namais, tai mane, kad ir menkiausia smulkmena pradžiugina vat šiandien pakeičiau nuvytusias gėles naujomis ir iškart fainiau, iškart virtuvėj jaukiau
Kokios veislės planuojat?
Oi tokie dalykai ir man suteikia didelio džiaugsmo ir apskritai kas susiję su namais, tai mane, kad ir menkiausia smulkmena pradžiugina vat šiandien pakeičiau nuvytusias gėles naujomis ir iškart fainiau, iškart virtuvėj jaukiau
Auksaspalvį retriverį Diskutavom kelias veisles, bet šita mums pasirodė tinkamiausia mūsų gyvenimo būdui, norams, taip pat manau galėsim mes auksiukui duot gerus namus ir puikų gyvenimą
Norėtųsi man čia vos ne visad kažką keist, daryt, tvarkyt, kurtis, bet nu su karantinu nelabai ir išeina. Va dabar esam pusę spintos iš Ikea nusipirkę, o kitos pusės nėr pirkt. Nu ir ką, kaip bėduliai apsikrovę rūbais miegamajam, kol nusipirksim likusią dalį ir įsirengsim viską
Eina sau kaip šviesu nerealiai faina!
Eina sau kaip šviesu nerealiai faina!
Aha, lekiu aš po dušu iš po treniruotės ir lėksim prasiet grynam ore dar, kol šviesu ir gaivu Numuilinau valandėlę darbo pasportuot, tai liuks viską pasidariau
Del daugintoju,tai reik tikrai labai ziuret,nes puse veiseju-daugintojai..Viena vada su dokais paleidzia ir dar viena tais paciais metais,be dokumentu..
Labas rytelis
Tuoj leksiu i proceduras, dar pakeliui noriu pro parduotuves biskeli pralekti, nes ryt noreciau kojos nekelti is namu. na kaip baliu siemet nedarom, bet draugu yra, tai kazkaip tenka praretinti, bet ryt vis tiek ateis kaimynka,na ir dar vienas draugelis, pernai gimtadieniui jis mums torta dare , tiek kad tada darbovieteje dyyyydeli padare, o siemet asmeniskai namie man gamina - sake padarysrafaelo su silauogemis, jau biskvitas iskeptas , daviau zmogeliukui darbo tikrai kazko nedarysiu, jokiu karstu, va biskeli saltu uzkanduku. gal dar kas sekmadieni sugalvos trumpam uzsukti, a nu maza kas, tai vat noriu kazka biskeli pasiruosti