Ai turim problemų dėl remontų, dėl vyro darbų. Visokie stresai bereikalingi žodžiu. Aš kai sunkiai pernešu visokias tokias nervų pilnas situacijas, tai labai man iškart sveikatai atsiliepė
Almost, vistiek pasipasakok kažką, trūksta Tavęs
Ačiū Bet žinok rimtai net nežinau, ką čia papasakot. Nieko įdomaus nevyksta. Laukiam abu karantino bent kažkokio palaisvinimo - vyrui kirptis reik, kaip mauglis atrodo jau Draugų pasiilgom. Kol kas apie nieką daugiau ir nesvajoju. Reikia susiimt jau su mokslais, gal šiandien pagaliau prisėsiu. Vakar darbe turėjau metinę peržiūrą, tai puikiai praėjo. Ai, prispirkau sporto inventoriaus Decathlon'e, turėtų šiandien atvežt (vežė vakar, bet aš darbe buvau ir kai skambino - susitikime sėdėjau, o vyras darbo pokalbį turėjo, tai ir negalėjom pasiimt; kurjeris sakė šiandien atveš, nes neinformavo mūsų iš viso apie atvežimo laiką ir skambino jau kai prie durų buvo ), tai pagaliau vėl judėsiu jau. Pasiilgau sporto, geležų. Dabar rytais, kai abu iš namų dirbam, vis einam porą km pajūriu pasivaikščiot prieš visus dienos darbus. Gerai išbudina ir energijos pakrauna tas grynas oras. Laukiu, kol jau galėsiu su plauklente varyt Nežinau daugiau, ką pasakot
Labas rytelis
Siandien jau anktyva, jau su kava prie kompo sedziu
Aha, mes irgi šiandien ankstyvi nuo ryto, jau ratuką praėjom tik kilę, dabar jau ir kurį laiką į darbus kibę
Nežinau daugiau ką ir papasakot. Tai visoms skanios kavos ir puikios dienos