Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oi aš tai išvis neišmanau apie tuos traškučius ir net nežinau kokie skanesni, nes kaip ir Giega patys neperkam ir kažkaip nelabai esu megėja, matyt vaikystėje atsivalgiau :D

Kelionės, ech kaip aš jų ilgiuos :rolleyes:  :wub: turim mes kuponus kelis, kad ir čia pat, bet vistiek laukiu jau kada viskas baigsis :angel_not: laukia Nida, Jūrmala :wub:​ 

as ir turbut atsivalgiau ir dabar visai nekyla ranka ju net pirkti. Jei pirkciau tai butu Pringls ir paskui Estrelos, bet jau tikrai nepamenu kada pirkau, buna kazkas atsinesa prie alaus ar kazkur kompanijoje kiti valgo, tai aisku susigundau kelis paragauti  :wub: 

Orai atsyla ir pradedam svajoti apie keliones  :wub:  

Atsakyti

Labukas :) su pavasariu visas :4u: kuo geresnės nuotaikos, šiltų orų ir pozityvaus nusiteikimo :4u:  :mirksiukas: 

Ir vėl pirmadienis, vėl nauja savaitė, nieko naujo/neko gero :ax: taip ryte buvo sunku keltis, atrodo suklijavo kažkas akis, negalėjau prasimerkti :D šįkart ypatingai pilnatis veikia, nes ir naktį prabudinėjau, ir varčiausi labai. Einu dabar kava pasimėgauti ir toliau prie darbų :) 

Almost, vistiek pasipasakok kažką, trūksta Tavęs :huh2:  :wub:​ 

Atsakyti

Ziema pragyvenom ir vel pavasario sulaukem  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Pas mus tik labai nepavasariška pirmoji diena, drėgna ir gan šalta :B teko šįryt prie pašto pastovėti, tai nemalonu tikrai. Jutiminė minusas ir tikrai jaučiasi :huh2: 

Atsakyti

I prieki 25 min,atgal 1.15 biggrin.gif
Siaip visai gerai su tais autikais,kai dabar toks laikas,zmoniu mazai,vaziuoji atsisedus biggrin.gif Kas blogai buvo,tai kad per plonai apsirengiau biggrin.gif

Einu i ta laika sriubos pravirsiu biggrin.gif Paskui,vel kai grisiu,zuvi iskepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mus tik labai nepavasariška pirmoji diena, drėgna ir gan šalta :B teko šįryt prie pašto pastovėti, tai nemalonu tikrai. Jutiminė minusas ir tikrai jaučiasi :huh2:

Ir pas mus  neypatinga diena, biskeli buvo saulute islindus, bet neilgai. ryt jau eisiu pasivaikscioti, tai paziuresi pagaliau , kas lauke darosi 

Atsakyti

Labas rytelis

Siandien jau anktyva, jau su kava  prie kompo sedziu  :ax:​ 

Atsakyti
Labukas

O as jau i darba beveik susiruosiau mirksiukas.gif Kaip nuo vakar depe viskas perkeista turetu but,ziuresim,kur cia mus pastate,kur reiks pasiparkuot masina..Adresai lygtai labai nesikeite,tik dar viena dadejo.Na jis kaip ir salia..Bet jei pvz bus laikiniai skirtinguose rajonuose,tai tik mylias sukt...Na ziuresim..
Nuo kitos sav visos mokymo istaigos atsidaro,vel prasides kamciai...
Atsakyti

Almost, kad nutiko?

Ai turim problemų dėl remontų, dėl vyro darbų. Visokie stresai bereikalingi žodžiu. Aš kai sunkiai pernešu visokias tokias nervų pilnas situacijas, tai labai man iškart sveikatai atsiliepė  :unsure: 

Almost, vistiek pasipasakok kažką, trūksta Tavęs :huh2:  :wub:​ 

Ačiū  :4u: Bet žinok rimtai net nežinau, ką čia papasakot. Nieko įdomaus nevyksta. Laukiam abu karantino bent kažkokio palaisvinimo - vyrui kirptis reik, kaip mauglis atrodo jau  :D Draugų pasiilgom. Kol kas apie nieką daugiau ir nesvajoju. Reikia susiimt jau su mokslais, gal šiandien pagaliau prisėsiu. Vakar darbe turėjau metinę peržiūrą, tai puikiai praėjo. Ai, prispirkau sporto inventoriaus Decathlon'e, turėtų šiandien atvežt (vežė vakar, bet aš darbe buvau ir kai skambino - susitikime sėdėjau, o vyras darbo pokalbį turėjo, tai ir negalėjom pasiimt; kurjeris sakė šiandien atveš, nes neinformavo mūsų iš viso apie atvežimo laiką ir skambino jau kai prie durų buvo  :rolleyes: ), tai pagaliau vėl judėsiu jau. Pasiilgau sporto, geležų. Dabar rytais, kai abu iš namų dirbam, vis einam porą km pajūriu pasivaikščiot prieš visus dienos darbus. Gerai išbudina ir energijos pakrauna tas grynas oras. Laukiu, kol jau galėsiu su plauklente varyt  :wub: Nežinau daugiau, ką pasakot  :D  :4u: 

Labas rytelis

Siandien jau anktyva, jau su kava  prie kompo sedziu  :ax:​ 

Aha, mes irgi šiandien ankstyvi nuo ryto, jau ratuką praėjom tik kilę, dabar jau ir kurį laiką į darbus kibę  :) 

Nežinau daugiau ką ir papasakot. Tai visoms skanios kavos ir puikios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Pas mane nieko naujo, viskas po senovei. Kava geriu darbe. Savaitgali testavaus, neigiamas. Darbe čia besimptomiu atvejų yra. O šiaip visi sveiki.
Giega - na aš tai kažkaip dažnai už viešą transportą, man kaip atrakcija smile.gif
Mickute - kaip tavo koja?
Voque - močiutei sveikatos 4u.gif
Almost - linkiu, kad visi nesklandumai išsispręstų kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti

Labas visoms 4u.gif
Pas mane nieko naujo, viskas po senovei. Kava geriu darbe. Savaitgali testavaus, neigiamas. Darbe čia besimptomiu atvejų yra. O šiaip visi sveiki.

Mickute - kaip tavo koja?

tai del darbo cia dareisi  testa ?

tai nuo rytdienos prasideda- mankstos, masazai, magnetai, baseinai, ai ten visko prirase,   tai jau ryt gausiu kruva proceduru  :P 

Grizdama aisku pro Sava prasivaiksciojau taip neskubedama, o greit ir negaliu  dar pasirodo lakstyti. einu  ka nors uzvalgyti, jau spejau ir pajamas uz praeitus metus  susideklaruoti ir dabar jau belieka laukti pinigeliu  :wub:​ 

Atsakyti

Labukas :) sveikinuos visa graži po kirpyklos :D pagaliau atėjo ir mano diena! nors man tai tikrai nebuvo pirmo būtinumo reikalas, bet vistiek smagu skirti laiko sau, atsinaujinti, atrodo tikrai pora kilogramų nuo galvos pamečiau :D ta proga net suknelę apsivilkau šiandien, kad jau ėjau gražintis :D 

Tai va tokia ta diena, darbuojuos dabar, manau kavos eisiu pasidaryti ir tiek žinių iš manęs :) 

Almost, oi tikiu kaip tokie dalykai neprideda to pozityvumo, bet kažkaip kažkaip tikėkimės, kad greit bus geriau. Na turi būti, kiek galima :huh2: namuose ką būtent žadi sportuoti? :mirksiukas: 

Mickute, fainai, pasilepinsi truputį. Kad ir nelabai čia lepinimosi procedūros, labiau gydomosios, bet vistiek liuks :rolleyes:​ 

Atsakyti

Almost - linkiu, kad visi nesklandumai išsispręstų kuo greičiau

Liuks, kad neigiamas ir kad sergantys ne rimtai negaluoja  :4u: 

Ačiū  :4u: 

tai nuo rytdienos prasideda- mankstos, masazai, magnetai, baseinai, ai ten visko prirase,   tai jau ryt gausiu kruva proceduru  :P

Grizdama aisku pro Sava prasivaiksciojau taip neskubedama, o greit ir negaliu  dar pasirodo lakstyti. einu  ka nors uzvalgyti, jau spejau ir pajamas uz praeitus metus  susideklaruoti ir dabar jau belieka laukti pinigeliu  :wub:​ 

Nu va klausyk, nėr tos operacijos, kuri nepasibaigtų maloniom procedūrom kaip sakoma  :D 

Aš tai neatsidžiaugiu, kad prieš kelis metus nusprendėm galutinai išsideklaruot iš Lietuvos ir nebepildyt visų tų deklaracijų. Kasmet būdavo galvos skausmas kaip ten viską teisingai supildyt, nusiųst  :unsure: 

Labukas :) sveikinuos visa graži po kirpyklos :D pagaliau atėjo ir mano diena! nors man tai tikrai nebuvo pirmo būtinumo reikalas, bet vistiek smagu skirti laiko sau, atsinaujinti, atrodo tikrai pora kilogramų nuo galvos pamečiau :D ta proga net suknelę apsivilkau šiandien, kad jau ėjau gražintis :D

Almost, oi tikiu kaip tokie dalykai neprideda to pozityvumo, bet kažkaip kažkaip tikėkimės, kad greit bus geriau. Na turi būti, kiek galima :huh2: namuose ką būtent žadi sportuoti? :mirksiukas:

Kaip aš pasiilgau į grožio saloną eit, plaukus susitvarkyt, į kavinę kokią. Su draugais susitikt. Tėvus apkabint. Jomajo, greičiau tas karantinas pralaisvėtų nors kruopele  :unsure: 

Ačiū  :4u: 

Ai nusipirkau hantelius po 20kg, trx diržus, gumas, tai planuoju pasidėliot pratimų vėl visam kūnui (rankoms, kojoms) remiantis seniau turėta sporto klubo programa  :) Mūsų cardio vaikščiojimai gaunasi, o man labai jėgos pratimų trūksta, tai tuo ir užsiimsiu  :)​ 

Atsakyti