Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

butinai mokami turi buti,vnz,zmogui +210sv blink.gifNu man gaila tiek

:blink:  :blink:  :blink: kiek? :blink: jomajo kaip brangu :D​ 

Atsakyti
O is 33 saliu-na pagrinde visokios Venesuelos,Brazilijos,Afrokos salys..bet ir is Portugalijos jei grizti,tai specialiu autobusu nuveza i specialu viesbuti ir ten sedi 10d ir dar uz viska pats susimoki biggrin.gif
MArti vel i Lenkija isvaro,tai grizus tures 3x darytis testus.Viena dar Lenkijoj,be to testo i lektuva neileis.Kita iskart grizus ir trecia po 10d.

As LT esu pati kelis kart kepus cipsus biggrin.gif Turejau masinka,kuri labai plonai bulves supjaustydavo.Tada isplauni krakmola is tu pjaustytu bulviu.Tada po viena isdelioji i skarda ir i orkaite mirksiukas.gif Iskepa greit,bet to pasiruosimo kiek biggrin.gif biggrin.gif Ir kept daug reikia,jei nori,kad bent uzkast butu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aha, naminius ir aš esu kepusi, tikrai skanu, bet terlionės daug :) nebent dėl savęs vienos :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti
Labas

Aš šiandien covid testą pasidariau, tikiuosi neigiamas. O šiaip nieko šiandien ypatingo ir nenuveikėm. Ryt 4 sav po močiutės mirties. Jei iki 7 ryto sulauksiu testo rezultato neigiamo ryt į bažnyčią važiuosiu. Jei ne tai ne ax.gif
Atsakyti

Labukas :) o jau ramuma kokia, galvojau turėsiu ką paskaityti :rolleyes: 

Pagaliau sekmadieninis poilsis, nes pusdienis užimtas buvo su namų ruoša, maisto gaminimu, o vėliau sugalvojom pirmą kartą šį sezoną su dviračiais ir nors saulėta, bet vėjas žvarbokas, truputį sušalėm, tai pasideginom soliariume ir parmynėm :) 
Vakar su reikalais buvom išlėkę, po to maisto apsipirkti ir vakarojom ramiai su vyneliu ir skania vakariene :rolleyes: 

Kaip Jūsų savaitgalis? :mirksiukas: 

Atsakyti
Labukas

Mes vakar isvarem pas draugus i sodyba svest gimtadienio mirksiukas.gif Tai tik nesenai grizom mirksiukas.gif Atrodo tiek visko privalgyta, bet jau vel kazko noriu biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Kad nieko nevyksta, nera ka ir rasyti  :P ramus  eilini savaitgalis namie ir tiek. Su serialais draugauju  :P​ 

Atsakyti

LAbukas

Su pirma pavasario dienele bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

LAikas prabego akimirksniu biggrin.gif

As tuoj i Lexus salona vaziuosiu,servisa reikia daryt..Isimeciau knyga,bet kazi ar bus galima ten sedet g.gif juk vis dar karantinas...Bet su taxu pirmyn atgal irgi nelakstysiu..Ten miskelis netoli-eisiu pasivaiksciot biggrin.gif Salika reiktu koki isimest biggrin.gif Kaip ir nesalta,bet dar rytas,dar vesoka...
Atsakyti

Labas rytas, kumutes!

Pagaliau kovas ir pavasaris  :wub: Labai tikiuosi, kad sis menuo bus visapusiskai geresnis, nei praejes. Tiek streso ir peklos buvo, kad oj oj.. Nei cia rodziausi, nei kazkur is viso soc. medijose bendravau. Bet metas susiimt, kaip sakoma  :) 

Voque - sveikatos mociutei!  :4u: 

Paskaiciau viska, bet net nezinau, ka papasakot is tiesu. Tai visoms palinkesiu grazaus pirmadienio, skanios kavos ir puikios pirmos kalendorinio pavasario dienos  :)  :4u:​ Lekiu kavos ir dirbt, siandien ofise veiklos per akis ir per kakla!

Atsakyti

Masina atiduos tik 14-15h, tai riedu autiku namo biggrin.gif Viesu transportu vaziavau pries kokius metus biggrin.gif

Almost, 4u.gif kad nutiko?
Atsakyti

Labas rytelis

Ziema pragyvenom ir vel pavasario sulaukem  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti