Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas
O man netiketai -laisva biggrin.gif Pasiule ryt dirbt, bet ai, savaitgaliais as tingiu biggrin.gif Nors gal ir mb dirbs ryt, bet as vis tiek tingiu biggrin.gif
Dar reiktu issiaiskint ar pirm i darba ar tik antrad biggrin.gif Sakiau, kad cia vel pas mus pasikeitimai, tai ..

Ok, tai kad jau nedirbu, nuleksiu iki Costco. Namus sutvarkysiu ir tinginiausiu biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :) o mūsų vakaras vakar nekaip užsibaigė, močiutę į ligoninę išvežė, tai vidurnaktį teko važiuoti parsivežti, nes nežinojom guldys ar ne...pradėjo kojos tirpti, silpna darytis, tai visus tyrimus padarė, vaistų prileido ir paleido namo. Kažkaip labai tokie dalykai išbalansuoja, pergyvenu, tai ir šis rytas toks su skaudančia galva ir nuotaikos nėra. Va lekiu kaip tik tuoj iki pašto, tuo pačiu kokių vaisių/uogų nupirksiu ir nunešiu greit. Nors mano močiutei geriau kokių lašinukų ar dešriukų, o ne vaisių :D tai va į tą pačią temą, kažkada ėjau į svečius ir nupirkau OHO traškučių (labai mėgsta ji traškučius), galvojau vistiek tokie sveikesni truputį, ne tie bulviniai, tai ponia sako: tokių aš nenoriu, čia netikri :D nu ta prasme, tokiu "šlapiu skuduru per veidą" :D  :D 

O šiaip visai liuks, kad penktadienis, vakare gal kokį filmą pažiūrėsim, gal ir vyno taurės norėčiau - bus matyt :rolleyes: o diena tai įprasta, darbas ir tiek. Ir kavos. Daug.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

o as jau laukiu padruskes,  tai spejau  ir grindis prasiplauti, toliau namus kazkada veliau spesiu susitvarkyti. dar naujas  prekes kurjeris turi pristatyti, dar pora internetiniu turi  atlekti gelyciu pasiimti, per augalu atiduotuve FB dalinu flenciukus  :P proga praretinti savo priaugusia  :P​ 

Atsakyti

galvojau vistiek tokie sveikesni truputį, ne tie bulviniai, tai ponia sako: tokių aš nenoriu, čia netikri :D nu ta prasme, tokiu "šlapiu skuduru per veidą" :D  :D

Kiekvienam savas skonis. jei atvirai- tai as ir  siaip  visokius cipsus megstu, bet tie OHO arba tie kukuruziniai - visiskas nesusipratimas. tai kad jau geriau   maziau, bet skanius suvalgyti  :P 

Atsakyti

Tarp kitko, Giega, pas mus irgi zinok tikras pavasaris- vakar uzfiksuota auksciausia vasario 25 d temperatura + 15.8  :wub:  Nidoje sake irgi buvo 14.6  :P  sniegas akyse dingsta. aisku kur kalnai  stovejo, dar taip greit neistirps, bet as jau rankomis ploju, nes antradieni galesiu  ramiai pati pedinti iki poliklinikos  :ax: 

Atsakyti
Vogue,sveikatele mociutei 4u.gif 4u.gif

O man cipsu is vis gali nebut biggrin.gif Mes ju niekad neperkam..Bet jei kas atsinesa,nu paragauju kelis...
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2021 02 26, 08:54)
<p>Tarp kitko, <strong>Giega</strong>, pas mus irgi zinok tikras pavasaris- vakar uzfiksuota auksciausia vasario 25 d temperatura + 15.8  wub.gif 

KAzkada senai senai,dukra dar vezimely buvo biggrin.gif Einu su zieminiu paltu pirktis kazkokios plonesnes striukes biggrin.gif Kita diena jau ne tik plonesnes striukes nereikejo,bet ir suknele ant sleikuciu dejaus biggrin.gif Tiesa,tai buvo ne vasario men,o kovo pabaiga biggrin.gif Bet vis tiek kova dar saltoka LT biggrin.gif VA sunus kovo 28gimes,tai snigo ta diena biggrin.gif

Siandie ryte buvo tik +2,nes zole apserksnijus..O dabar jau +8 biggrin.gif Diena iki +12 zada mirksiukas.gif
As pravaziuoju viena toki zieda,ten vien narcizai zydi.Nu taip grazu,bet ner kaip nufotkint,nes eismas ten nemazas,reik vaziuot ir nefotkint biggrin.gif

Skalbenke sukas,indaplove plaunas,robotas grindis issiurbia,isplauna biggrin.gif Bereikia aparato,kuris dulkes nuvalytu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

pamenu, pries 5 metus kaip tik  pirma karta su MB  vasario 26 d. skridom i UK - tai vat butent ten  pakelese, zieduose- narcizai, krokai  :wub: 

o kad dar kove visko bus, tai ir taip aisku. as pamenu kad  kai pavasario atostogos mokykloje budavo gi paskutine kovo savaite, tai as kaime- ir sniego daug,  kaip tik kiaule pjove  :D - taip ir matau  ta kiaules galva ant sniego padeta  :lol:  :lol:  :lol:  ir kaip tik  Nemune ledai nakti pradejo eiti  :P 

Atsakyti
NA UK klimatas kitas mirksiukas.gif Cia salciu nebuna,zeme neisala,tai viskas greit zydet ir pradeda mirksiukas.gif PAs mane jau zemuoges zydi biggrin.gif Roziu lapeliai jau gana nemazi mirksiukas.gif
O narcizai,krokai tai jau visur zydi mirksiukas.gif JAu ir magnolijos tuoj skeisis mirksiukas.gif Tos kinrozes,kur LT tik namie auga,o UK lauke,jau irgi tuoj prazys mirksiukas.gif
Vnz,man labai tinka UK klimatas biggrin.gif Va tik vasaros noretus ciut ciut siltesnes biggrin.gif

PAziurinejau keliones...SAkau gal reiktu pirkt kokiam rugsejui/spaliui i Turkija g.gif KAinos kaip pernai..Va tik idomu ar kai nuims karantinus,ar vis dar reiks tu visu testu g.gif
Atsakyti

vakar  internete skaitinejau, tai kad soktelejusios kainos- ir net kyla dienomis.  zmones  pirko kelione 12 d, dabar uz ta pacia kaina siulo tik 7 d kelione  :hmm:  na kol kas  tokiu minciu net nera, niekas cia neaisku, kiek cia dar tu bangu atbanguos, pofik, nu dar lieka paskutines minutes kelione :)​  o be to yra ka LT dar apziureti, visai nesuku del to galvos. mes jau su draugais biskeli planavom cia vietinius marsrutus  :D  Giega, kam jums Turkija, jei Ispanija turit  :P  ? bent butu proga dulkes namuose issivalytu  :lol:  :lol:  :lol:  o testu  manau i kitas salis skrendant tai reikes.  :B  

Atsakyti
Skaiciau,kad kainos kyla,bet specialiai paziurejau tuos pacius viesbucius,kur pernai,uzpernai buvom,tai kainos tokios pacios mirksiukas.gif

MAtai,i Turkija,kur tau valgyt padaryta,kambariai sutvarkyti-atostogos,o i ISpanija-paciai ir valgyt daryt,paciai ir tvarkyt biggrin.gif biggrin.gif Bet leksim leksim ir i Ispanija biggrin.gif
DAr neperku niekur..Ziuresiu,kaip su tais testais bus..Jei nemokami,tai tebunie,pasidarysiu ir testus..Bet juk dabar atvaziuot i UK reikia net 3x darytis testa blink.gif Ir butinai mokami turi buti,vnz,zmogui +210sv blink.gif Nu man gaila tiek biggrin.gif biggrin.gif KAi tikrai nera svarbu ri butina mirksiukas.gif Sakau-ir UK aplink juros,visai pakanka ir cia paatostogaut mirksiukas.gif
Atsakyti

..Bet juk dabar atvaziuot i UK reikia net 3x darytis testa blink.gifIr butinai mokami turi buti,vnz,zmogui +210sv blink.gifNu man gaila tiek biggrin.gifbiggrin.gifK

oho  :blink:  :oh:   :hmm:

Atsakyti

Kiekvienam savas skonis. jei atvirai- tai as ir  siaip  visokius cipsus megstu, bet tie OHO arba tie kukuruziniai - visiskas nesusipratimas. tai kad jau geriau   maziau, bet skanius suvalgyti  :P

Oi aš tai išvis neišmanau apie tuos traškučius ir net nežinau kokie skanesni, nes kaip ir Giega patys neperkam ir kažkaip nelabai esu megėja, matyt vaikystėje atsivalgiau :D man patinka naminiai visai, mūsų mėgstamam restoranėly užsisakydavom, tai tikrai tokie tikri, traškūs, jokių ten prieskonių, druska ir viskas :) 

Kelionės, ech kaip aš jų ilgiuos :rolleyes:  :wub: turim mes kuponus kelis, kad ir čia pat, bet vistiek laukiu jau kada viskas baigsis :angel_not: laukia Nida, Jūrmala :wub:​ 

Atsakyti