Mes pernai panasiu laiku dar i Ispanija spejom suvazinet Tik grizom ir pradejo visokias sienas uzdarinet.
Dabar palaipsniui pas mus viska atidarineja..Kovo 8 visos mokyklos atsidaro,visos parduotuves..Oi tai leks visi i shopingus PAskui uz poros sav dar daugiau atlaisvinimu..O birzelio 21d planuoja visiskai uzbagt karantinus,nuimt visus apribojimus..Aisku,jei viskas gerai bus,jei nepakils vel susirgimai..
O kaip del skiepu?Skiepysites ar ne?Mickute tu negauni pirmumo teise?
As tai visai isvengt noreciau tu skiepu...Bet jei prades darbovietes reikalaut ar kokioms kelionems tai atsilieps,tai ka darysi,pasiskiepysiu...
Labas rytelis
Niekas cia man nepriklauso, juo labiau namie sedinciai ir su niekuo nekontaktuojanciai, sakyciau cia reikia kas su daug zmoniu dirba- daktarams, mokytojams, kurie nenuotoliniu budu dirba, pardavejoms, vairuotojams ir panasiai. siaip jau as irgi nesiverziu skiepytis. ka zinau. gerai man ir taip dabar .
Siryt kazkaip nesiguli. pastebiu , kad jau kelinta diena kazka veikti noriu jau lyg ir pamirstu, kad koja skauda turbut gereja nuo kitos savaites reabilitacija prasides, ziuresim kas ten priklauso. na tik greiciau, jau norisi kazka veikti, jau ana diena pagaliau atnaujinau savo skelbima del darbo, jau ima noras zvalgytis i skelbimus
Sveikos oi nebuvau dar šiandien užsukusi, pralekia tas pusdienis, tai nespėju net susigaudyti
Saulėta diena pas mus, bet nepasakyčiau, kad šilta, vėjas žvarbokas, bet vistiek smagu o ir sniegas beveik visur ištirpęs jau, kažkaip net nespėjau pamatyti kada jo nebeliko, dar vakar SB sakau; o kur sniegas dingo tai labai gerai, kad taip po truputį, palaipsniui.
Oi pamenu praeitais metais prieš karantiną mes dar savaitgaliui į Rygą išlekėm, grįžom ir po savaitės baaam...viskas užsidarė eina sau, metai laiko praėjo beveik
Dėl skiepų, tai ir aš kažkaip nesu nusiteikusi skiepytis. Nesu prieš tikrai, bet va kažkaip pati nenoriu
Siryt kazkaip nesiguli. pastebiu , kad jau kelinta diena kazka veikti noriu jau lyg ir pamirstu, kad koja skauda turbut gereja
Puikios naujienos kiek laiko reabilitacija?
Puikios naujienos kiek laiko reabilitacija?
nezinau tiksliai, ten keli etapai yra, tai kol kas tik telefonu snekejau su reabilitologe, tai sake, dabar ten papildyti tie etapai, daugiau uzsiemimu, kitiems ir pirmojo uztenka, tai bus matyti, antradieni jau nueisiu, tai gal daugiau ka papasakos konkreciau. tai tuo paciu ir pas dantiste reikes uzsukti, nes kai dare burnos higiena, rado skylute, jauciau jau kuris laikas , kad jautrus tas dantis, ypac kai kokio saldumo uzvalgydavau tai pavyko susiderinti laikus, kad nereiktu atskirai specialiai vaikscioti ik poliklinika
Kaip Mickute- iskart i virtuve Nes jau nieko nebebuvo..
Pas mus pirmoj eilej suskiepino medicinos darbuotojus, policija, paraleliai skiepijo pensininkus nuo 80m.. Dabar jau 70-80 m pensininkus skiepija ir visus, kas turi kokiu nors ligu, po operaciju ir panasiai.. Taip kad UK tu ,Mickute,gautum pirmiau vakcina, nei as
Bet valdzios planuose iki vasaros visus suskiepyt..
Kaip Mickute- iskart i virtuve Nes jau nieko nebebuvo..
Ir ką gaminai skanaus?
Mano močiutė ryt skiepijasi, tai pati irgi nedega noru, bijo dėl šalutinio poveikio, nes prisiklausė visur, kad gali būti visokių
</p></div></blockquote><p>Ir ką gaminai skanaus? </p><p></p><p></p>
Isviriau vistienos sriubos su makaroniukais ir pamarinavau vistos kepsniuku
visus, kas turi kokiu nors ligu, po operaciju ir panasiai.. Taip kad UK tu ,Mickute,gautum pirmiau vakcina, nei as
a matai kaip kazkaip net nesidomejau kaip cia tiksliai pas mus. spesiu dar
O pas mane vakarienei ceburekai- cia pagal Beata dariau, biskeli kitokie, tesla trapi, greit isverda, tai kad idarui dejau vistienos vyniotini, ruk. kumpeli, suri, o ne zalia farsa, nes kitaip nespetu isvirti. kadangi prima karta dariau tai na...fik ten tos teslos gavosi jau ir kaimynui MB kelis nunese, ryt zadejo padruske uzbegti prekiu pasiimti, tai turesiu kuom pavaisinti. ir dar atskiru lapeliu prisiviriau, bet cia jau ryt pabaigsiu maklinti
Vakar sistema užlužus buvo, tai šiandien užkrovė darbais na bet diena užtat greit prabėgo.
Jau apie mūsų įmonę ir spaudoj rašė, kaip kad židinį.
Dėl skiepų tai aš nelinkus skiepytis, man čia kaip ir gripo skiepas. Niekad neplanavau gripu skiepytis
Labai tikiuosi kad po truputį po truputi ir baigsis tie karantinai. Jau visi pavargom emociskai nuo to viruso.
Sekmadienį jau 4 sav kaip močiutė mirė, tai važiuosiu į bažnyčią, dar tik nežinau ar viena ar visi kartu. 9 ryto jau but reikia, mažoji mano mėgsta pamiegot. Tai nzn ką darysiu