Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas :) 

Ach tai toliau apie kokteilius diskutuojat :D savaitgalio palaukit, dar užsimanysit anksčiau laiko :D o man visokie su kola/viskiu, tai oi tikrai ne, visiškai ne mano skonio, nes nei kolos negeriu, nei visokių viskių/brendžių :rolleyes: 

Man šalta šiandien kažkaip, toks drebulys iš vidaus, einu kažko šilto atsigerti. Nėra šalta, bet tas oras toks drėgnas ir, kai darbe įsisėdžiu, tai nėra malonu :) 

O šiaip antradienis įprastas, nieko įdomaus ir nieko naujo, ta pati rutina ir tos dienos daugmaž vienodos :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 02 23, 09:17)
Labukas

Viski su kola mb geria, man toks tik is bado biggrin.gif As megstu tokius is keliu gerimu, gerai suplaktus biggrin.gif Graziai atrodancius biggrin.gif
Mexikan Mule dar neblogas-25ml tekilos,25ml kavos likerio ir toks yra ginger ale, net nezinau kaip jis lt vadintus, toks kaip imbierinis limonadas, bet nevisai limonadas.. +Ledukai. labai skanus mirksiukas.gif
Cia is mano kokteiliu knygos biggrin.gif Kai kazkada pries  daug metu ja nusipirkom, sakem darysim visus is eiles biggrin.gif Sis buvo antras ur tiek patiko, kad tuom ir uzsibaige kokteiliau biggrin.gif

Na paimu gražią taurė, uzdedi citrinos ant krašto ir gražu 😂 o šiaip tai žinai skonio reikalas. Jei ir gražiai atrodys bet bus su imbieru nė už ką negerčiau nes imbiero nemėgstu aš. Tai kas vienam skanu kitam ne. Yra kam degtinė skanu, o aš ne ne, nebent kokteilyje kokiam būtų lašelis, bet grynos tai fuj biggrin.gif

Atsakyti
as irgi nemegstu jokiu stipriu grynu gerimu..Jokiu viskiu,brendziu,konjaku..Degtines irgi grynos ne..Nu neskanu man..VA tekila is tokiu stipresniu galeciau gert biggrin.gif
Kokteiliams reik nemazai pasiruost biggrin.gif Ten visokius viskis kola,degtine sultys as net neskaitau kokteilaiis biggrin.gif Kokteilis va kaip pina colada,kur kazkas daugiau dedas,nei 2 gerimai biggrin.gif
UZ tai namu salygom ir gaunas greiciau kazkoki vyna nusiprikt,nei kelis skirtingus gerimus kokteiliams..Tuo labiau,kad kartais i tuos kokteilius reikt toookiu gerimu..Aisku reik ten tik kokiu 25-50 ml,tai ilgam uztenka to butelio,na bet pinigai investuoti,o nepanaudojami biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:  

O man siryt nesimiega- jau su kava prie kompo sedziu  :ax:​ 

Atsakyti
LAbukas
Ir as pabudau anksciau biggrin.gif PAs mus skambutis reaguoja nuo judesio,tai kai kas yra prie duru,telefe suskamba..Buna,kad negirdziu,kai MB iseina,bet buna,kad va taip ir prikelia biggrin.gif NA nieko,prie kompo biski pasedesiu biggrin.gif

Siandien +15 wub.gif
Darbo siandien 120 mirksiukas.gif Bet kita sav vel kazkokie pertvarkymai..Jau atsibodo..Valdzia nori pasirodyt,kad irgi dirba,tai ir prisigalvoja visokiu nesamoniu...Dabar ir musu krovimosi vieta tokia patogi,ir menedzeris neblogas mirksiukas.gif KAip bus kita sav,nieks nieko nezino..Ir is vis-reiks man pirmad i darba ar vis dar laisva bus biggrin.gif
Atsakyti

Labuks :) o aš nei pabundu anksčiau, nei atsikelti lengviau, kažkaip dar žiemos ritmu gyvenu, kai vos akis pavyksta ryte pramerkti :rolleyes: taip ir būna, kai vakare normaliu laiku nepavyksta užmigti.

Rytas toks apniukęs buvo, toks drėgnas, dabar lyg saulė nori lįsti, tai gal visai bus graži diena :) nors neplanuoju niekur eiti, darbuosiuos, bet pvz. ir užvakar buvo toks gražus, toks saulėtas oras, tai nors ir dirbant, bet iškart nuotaika ir nusiteikimas kitoks :angel_not: 

Giega , ką pas Jus ten tiek keičia? ar bent pasiteisina kai kurie sprendimai? nes, kad ir prie minimalių pakeitimų, bet priprasti reikia :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 24 vasario 2021 - 11:16

Kai sviesu, tai ir keltis greiciau norisi  :mirksiukas: 

Pas mus ir diena tokia apniukusi,  tirpsta sniegai, varva per palanges  :ax: 

as tai issidarinejau vista, kas i kamera nukeliavo, o krutinele suprieskoniavau, kepsiu mazais gabaleliais  i sausus pusrycius pavoliojus, na kad  tokie traskus gautusi  :P ir   dar zuvies keptos uzsiliko, itariu, kad reikia eit  vyniotini pasidaryti  :hmm:  bus naujas patiekalas  :P 

Atsakyti
Labas.
Pas mus darbe sistema užlinko tai sėdim va ir laukiam kol pataisys. Pagaliau atlaisvina judėjimą tarp žiedinių savivaldybių. Sesė Kauno raj gyvena, tai labai smagu, kad bus galima nuvažiuot aplankyt. Arba bent jau kokiam už Kauno miške visiems pasivaikščiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 02 24, 09:15)
Giega, ką pas Jus ten tiek keičia? ar bent pasiteisina kai kurie sprendimai? nes, kad ir prie minimalių pakeitimų, bet priprasti reikia smile.gif</p>

Nelabai dar ir patys zinom,kas ten bus..Lygtai menedzeris pasikeis,krovimosi vieta..DAbar taip patogiai-ir vietos daug,ir tik ivaziavus i depa,nereik riedet aplink visa ryte,kai visi bando prisiparkuot..LAbai tikiuosi,kad rajonai nesikeis..Nes jau net MB sakiau,kad jei duos toki viena raj,kur nei masinos pastatyt yra kur,aplink vien daugiaauksciai namai,kur labai daug laiko uzima,kol nunesi siuntini,tai iseisiu is darbo biggrin.gif
Atsakyti

Labas.
Pas mus darbe sistema užlinko tai sėdim va ir laukiam kol pataisys. Pagaliau atlaisvina judėjimą tarp žiedinių savivaldybių. Sesė Kauno raj gyvena, tai labai smagu, kad bus galima nuvažiuot aplankyt. Arba bent jau kokiam už Kauno miške visiems pasivaikščiot smile.gif

bet karantina  dar menesiui pratese  :B​ 

Atsakyti

Aha, karantinas dar mėnesiui, ulialia! bet kažkaip ir nenustebau, kitaip ir negalėjo būti :hmm: Oi tikiuos bent balandis nusimato jau be karantino, bet spėju visko dar gali būti. 

Diena tokia greita, na kaip visuomet, bet šiandien išvis kosminiu greičiu, nespėjau net susivokt :D Einu troškinį greitą susimakaluoti,  kad ir rytojui būtų, nes jau nebesigalvoja ką gaminti - atsibodo. Man patinka, bet kartais idėjų ir noro nulis :rolleyes: 

Atsakyti

Na kad atsauktu karantina, tai kazkaip  ir as nesitikejau. dabar iki balandzio pradzios. tada pirmas savaitgalis Velykos, vel prates, kad  zmones vieni pas kitus nesiblaskytu . tai kad siemet ir ramus gimtadieniai nusimato  :P  pernai su trenksmu spejom pries pat karantina atsvesti  :lol:​ 

Atsakyti