Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas :) pasirodau po savaitgalio, jis greitas kaip visuomet ir visiškai nepailsėjus jaučiuosi :D Ypač šiandien kažkaip daug visko veikėm. Sportas, kapų lankymas, maisto gaminimas, kambarių tvarkymas ir va jau vakaras, dabar LT Balsą žiūrim :rolleyes: 

Vakar kukliai ir neilgai pabuvom pas MB tėvus, paplepėjom ir laukiam kitų susitikimų. Laisvesnių ir be ribojimų :) 

Šiaip fainas oras pas mus, tik tas sniego tirpimas prasidėjęs po truputį, tai botų reikės greitu metu spėju :D 

Atsakyti
Labukas

Negaliu atsidziaugt tokiom graziom dienom wub.gif Siandien irgi apie +15 zada wub.gif
Planuose paset zole, kur buvo smelio deze.. Zinot, kai ilgai koks daiktas stovi, ta zeme issutus buna, tai sujudinom, dar svieziu zemiu uzbersiu, gal augs ta zole .. Norejau ta gatavai uzauginta zole patiest, bet dar ner pardavime..
Vakar izvakar daug padarem kieme mirksiukas.gif Ir drozles po rozem pakeiciau, ir smelio deze kitur pernesiau,ir zole nupjoviau, ir medzio dvi sakas nupjovem is musu puses. Nuejom kaimynui pasakyt, tai sako ir kiti kaimynai nepatenkinti,pranese hm savivaldybei,kazkada atvaziuos apziuret tu medziu(3jie ten) ir spres ka daryt.. Nu bet kol ju sulauksi, o sakos uzstoja puse kiemo.. Paskui visas tas siuksles isvezem i siukslyna, minuciu reikalu spejom biggrin.gif Jie uzsidaro 15:45, mes atvarem 15:30, o aisku ir be musu masinu daug, eile, bet spejom..
Per ta laika draugai plova ant bbq iskepe, mb zuvi jau pries tai isrukines buvo biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kažkoks keistas rytas, prastai miegojau. Kol kas tokia be nuotaikos, bet gal pasikeis kas nors dienos eigoj smile.gif
Atsakyti
Sianakt marciai is Lenkijos siuntini atveze 2 nakties biggrin.gif Ir aisku niekas net nepabudo atsiimt,tik MB,nes jis gana jautriai miega biggrin.gif Bet keles,tai pabudau ir as,o vakar gana anksti gulemes,tai kol uzmigau...Bet nieko,i darba nereikia,ilgiau pamiegojau mirksiukas.gif O kai lauke oras geras,tai ir mano nuotaika visada gera buna biggrin.gif As net juokiuos,kad as nuo saules pasikraunu biggrin.gif biggrin.gif

Perejau ant kokteiliu biggrin.gif Alhogoliniu kokteiliu,nes kazkaip vynas atsibodo biggrin.gif biggrin.gif Sestad -sex on the beach,vakar-pina colada wub.gif Einu savo kokteiliu knyga pavartysiu,issirinksiu kokteiliu,kad nusipirkt jiems gerimu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Man tai siandien pavasariu kvepia  :D  uz lango  pliusas, saulute, jau  ant keliuku net balas matau, langai praverti- namus vedinu, nebijau, kad kvietkai ant palanges nusals  :P issiploviau galva, tai prisedau pusryciauti, gris MB, nuves iki dantistes, burnos higiena darys, maisto dar turiu, tik svieziai   zuvies  greit pakepsiu ir visi sios dienos darbai  :ax:​ 

Atsakyti

Labukas :) darbingas pirmadienis, saulėtas, tai nuotaika visai liuks, bet va ir man šiandien miego trūksta kažkodėl :rolleyes: atrodo nenaktinėjom, visai normaliu laiku užmigom, bet kaip visuomet juk kiaulystės dėsnis, kai reikia keltis, nes akių neina praplėšti, o va šeštadienį be žadintuvo anksčiausiai atsibudau :) 

Giega, aš tai su kokteiliais minimaliai draugauju, man jie rizikingi labai :D bet skanu tikrai kartais pasimėgauti, tikrai yra skanių, tik va dažniausiai jiems daug ko reikia. Man visai liuks MIMOZA, su šampanu/šviežiom apelsinų sultim, toks lengvas, vasarą labai liuks net ir prie pietų kokių :rolleyes: 

Paskutinis žiemos pirmadienis, kažin kaip čia su tuo pavasariu, spėju tikrasis vėluos truputį  :rolleyes:  :B 

Atsakyti

Man tai siandien pavasariu kvepia  :D  

Oi šiandien ir aš užuodžiu pavasarį :B  :rolleyes: ryte dar spėjau greit ratą apsukti, nes labai fainas oras, reikia pasimėgauti :ax:​ 

Atsakyti
Kol iki Lidlo suvazinejau,apsiniauke...Taip,kad net sviesu namie reikia...TAi liks neseta mano zole biggrin.gif NA nesvarbu,tegu dar pakvepuoja ta zeme biggrin.gif

Reik sriubos isvirt.Bus svieziu kopustu mirksiukas.gif O daugiau visko yra-ir zuvies,ir blynu su desreles,ir kepsniuku mirksiukas.gif

Jo,kokteiliai labai apgaulingi-geri skaniai,nejauti alhogolio,o paskui biggrin.gif biggrin.gif Bet jei labai nepadaugint mirksiukas.gif
Mygiamiausias-pina colada biggrin.gif
Atsakyti

Aš kaip visuomet troškinį vakarienei, šįkart su pupelėm/moliūgu/pomidorais ir kitais gardumais :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 22 vasario 2021 - 18:13
Labas rytas 4u.gif
Man tai Aperol Spritzch labai patinka. Paragavau Italijoj, tai vienas skaniausių kokteilių. Bet šiaip pvz viskis su kola tai toks kad nuo jo man niekad nei galvos skauda nei bloga. Bet laaaaabai nesveika. Vynas man pvz skanu būna, bet kita diena 99proc kad skaudės galva net po 1 taurės...
Atsakyti
Labukas

Viski su kola mb geria, man toks tik is bado biggrin.gif As megstu tokius is keliu gerimu, gerai suplaktus biggrin.gif Graziai atrodancius biggrin.gif
Mexikan Mule dar neblogas-25ml tekilos,25ml kavos likerio ir toks yra ginger ale, net nezinau kaip jis lt vadintus, toks kaip imbierinis limonadas, bet nevisai limonadas.. +Ledukai. labai skanus mirksiukas.gif
Cia is mano kokteiliu knygos biggrin.gif Kai kazkada pries daug metu ja nusipirkom, sakem darysim visus is eiles biggrin.gif Sis buvo antras ur tiek patiko, kad tuom ir uzsibaige kokteiliau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis   :4u: 

Man tai Aperol Spritzch labai patinka. . Bet šiaip pvz viskis su kola 

O kas cia per kokteilis ?  nelabai as cia gaudasi tarp ju. as jau geriau Pina Colada pasirinkciau  :P Viskio  is viso  nemegstu, tai jau geriau  Starka su cola, bet labiau megstu Dzina su tonika  :P  o lengvesniam pagurksnojimui pasirinkciau Vermuta su Sprite  :ax: Saip   dabar draugu rate kazkaip nelabai pas mus populiarus tie kokteiliai, jau geriau kazkas gryno arba kazkokio vyno . bet va kai buvom Egipte tai jau ten prisiragavom su kaimynele visokiu kokteiliuku  :P​  labai patiko. paprasciausiai reikia tureti is ko tokius skanius pasidaryti 

Atsakyti