Labas rytas ar jau diena
Leidom sau patinginiauti, tiksliau tai laukiau kol MB issimiegos po darbu savaites,tai tik kavos ryte isgerem ir islekem pasivazineti. Pirmiausiai vaziavom iki KLiniku, draugas guli, tai prase biskeli maistelio atvezti, tai supirkom ir nuvezem laukneseli. tada aisku i LIDLa. Prie Muravos stabtelejom, ten eile didziausia, nes jau kaip ir 11 val, MB sako varom i Pramones. a man kas , jis veza, mane gali ir vezioti aisku ir ten zmoniu daug, bet jau ten neskubedami apsipirkom ir pries pusvalanduka grizom namo . dabar biskeli patingesiu, paskui jau cia greiciausiai bus vakarienei, kepsiu zuvi tesloje, bulviu koses padarysiu.o darysiu daugiau koses, kad ryt butu prie saltibarsciu nes jau anu visu sriubu atsivalgem, o saltibarsciu turbut kazkada tik rudeni dariau
Siaip lauke nesalta, grizinejom namo, tai rode +1, jauciasi toks atlydis, gal tie kiemu keliukai prasitaskys nors kiek
Gal pasidalinam pasauliu? Jura tau... bangos man.... dangus tau... zvaigzdes man... saulute tau... siluma man.... o gal darom taip? Visas pasaulis tau... o tu man :-)*