Greiciausiai jie taip susimazina mokescius,ala dovanos darbuotojams Isleido 10000 knygom,nurase 50000
Raklamine knyga apie DPD darba
Greiciausiai jie taip susimazina mokescius,ala dovanos darbuotojams Isleido 10000 knygom,nurase 50000
kazkaip reikia juk nurasyti pinigelius
Kad pyraga gauni, tai visai smagu, bet kokias dar masinytes ? irgi briedas. ryskiai irgi pinigus nurasineja ant tokiu nesamoniu
o as siandien virtuveje darbavausi- vat prisireike man keksiuku Valentinkei issikepti o kadangi ryt isvarom i svecius, tai siandien ir terliojausi. man geriau kai nieko nera ir nieks nesimaiso virtuveje tai vat ir prizaidziau
dar spejau ir tingini pasidaryti, tai puse supakuosiu ir kaimyneliui ryt nunesiu, o tai jis baaaisiai megsta tingini ir siaip visus saldumynus. na ir dar atsinesiau mesos is balkono, gerai, dabar nereikia i kamera deti, kai lauke taip salta, tai vat susimarinavau, sekmadieni pietums orkaiteje ant iesmeliu iskepsiu.na sau pasidarysim skanesnius sekmadieninius pietus. vsio , darbai baigti, vakarienei kiausinienes issikepiau plaktos su pienu, nes liko tryniai ( baltymai tai i glaju nukeliavo ) ir dabar jau tik lezakas su filmais
Mickute - Oho kaip gražiai. Super. O aš nieko nesiruošiu, nežinau kaip švęsim ar niekaip
Siap kaip ir nesvenciam, na simboliskai kasmet koki zele blyna sulipdydavau, nes jau vis tiek koki kvietka brangusis parnes su sampanu . dabar kaip bebutu vis tiek dviese namie tupim, tai kad jau tos dienos nebutu visiskai vienodos, o laiko ir noro turiu tokiems pasiterliojimams, tai vat ir zaidziau
Bigbang, nebent vaikams suplesyt ta knyga
Na mes tokiu svenciu tikrai neinam niekur svesti. paprasciausiai kazka sau gaminau, tiek vat sirdeliu morenginiu pirmadieni vaiksciodama nusipirkau, tai ir papuosiau. o jei uzdesiu po blyna, tai tiks ir Uzgavenems
Labas rytelis
galva dziusta, nagai dziusta, daugiau nieko negaliu daryti
Ka kitos veikiat ?
Kava išgerta, laukiu kol vyras valgyt padarys nieko įdomaus, bet važiuosim į pigu LT, dar pas vieną moterį vaikui užsakiau pėdkelnių, maikuciu, dar aišku maisto reikia apsipirkti. O šiaip jokių planų. Įšėmiau vakar žuvį iš kameros, tai valgysim šiandien žuvį. Bet nežinau dar kaip gaminsiu.
Paėmiau dar is kitos mamytės tunika, pėdkelnių, tai super už tokią kainą. Į darželį tikrai susinesioja rūbeliai.
Buvom dar Lidle, apsipirkom. Oras fuj fuj fuj. Ir snigo, ir vėjas nemažas ir apsiniaukę. Gal ryt bus gražesnė diena.
Orkaitėje žuvis kepa, šalia ryžių isvirsiu, salotų. Va ir pietus bus.
Daugiau tai tik puzle galvoju padeliot šiandien. Ramus šeštadienio vakaras
Bigbang,cia pas kazka is namu pirkai?
Mazajai gerai,dveji seneliai sokineja aplink Lenkiski retai mato,tai vis palepina,o as irgi nepraeinu pro grazius rubelius
Ruosianes iki maistiniu,siandien jos nuo 11 tik atsidaro..Bet net i 3 reikia I ta urmine Costco-mb akinius nese pakeist,paskui i LIDla ir i dar kokia ,nes LIDle visko negausim..
Vakar mazoji grizo,namai is kart apversti Tai ta zaisla trauke,tai kita
Ryt man laisva Bet siandien viska apsipirksim,tai ryt nebus ka veikt