Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

giega - nezinau net, ka pasakot. Tas pats, kaip ir privatus sveikatos draudimas, bet tiesiog butent kas su dantim susije. Visokiu tu planu yra. As pasirinkus piguti visai, kazkur po 16eur/men, man grazina apie 70% nuo proceduros. Visokie ten kanalu pertvarkymai, plombos, karuneles, implantai. Nedengia tik orto gydymo suaugusiems, o siaip visu tu pagrindiniu proceduru, del ko kreipiames i dantistus, tai sarasas nemazas tikrai  :) Sveikatos draudime tik skubus atvejai ieina ir plombos man atrodo. Kai teko vieno danties kanalus pertvarkyt ir sumoket nemenka suma, tai pasidomejau ir issirinkau sau tinkamiausia papildoma draudima butent tokiems atvejams  :) 

O kas liecia medicina cia, tai taip - neturint jokio draudimo vis tiek reikia moket tiek pas seimos gydytoja pakliut (vizito kainos nuo 45eur iki 60eur, kaip kur), tiek ligoninej uz vizita (man atrodo nereikia tik tada, jeigu su greitaja atveza is ivykio vietos, pvz., bet paciam nuvaziavus reikia susimoket apie 100eur ar 150eur, nebeprisimenu jau net). Aisku lovadieniai ir visa kita velgi mokami  :) Tai turint draudima susimoki ir grazina pinigus atgal, o paskui ten jau detaliau prasideda visokios atitinkamos prieziuros ligu atvejais, tyrimai, nestumo prieziura siek tiek kitokia galima ir tt., ir pan  :)​ 

Atsakyti

Ai, o transporta ir Airijoj islaikyt oj oj kiek reikalu finansiniu aspektu. Todel kas gyvena mieste ar pvz. daug kur gali vazinet viesuoju (kuris nu bent mano akim ziurint tai Dubline / rajone tikrai labai puikus), juo ir naudojasi, o reikalui esant nuomojasi arba is nuomos punktu, arba visokius CityBee atitikmenis  :) Bet cia ir taxi brangu, ir viesojo tie bilietai nepigus (Dubline pvz. autobusuose moki ne nustatyta bilieto kaina, o uz stoteliu kieki, tarkim reik vaziuot 1 - 3 stoteles, mokesi 1eur, reik vaziuot 4 - 7, mokesi 2eur, reik vaziuot 8+, tai mokesi 2.50eur, nu cia kaip pvz  :)​ )

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 02 09, 17:48)
g.gif LAbai viskas nuo daug ko priklauso smile.gif Nuo tavo amziaus,nuo kiek metu teises turi,kuriam raj,mieste gyveni,ar turi garaza ar privatu kiema,kiek nuobaudu turi.Dar ir masinos galingumas...Vnz viska sudejus,mes uz 2l Lexus mokam 600£ i metus mirksiukas.gif Apdrausti abu su MB ant jos  mirksiukas.gif

Cia kasko draudimas? nes jei ne, tai brangu.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 02 09, 16:00)
Cia kasko draudimas? nes jei ne, tai brangu.

Kasko-pilnas draudimas dviem zmonem. Juk sakiau, kitais mes nesidraudziam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 02 09, 18:17)
Kasko-pilnas draudimas dviem zmonem. Juk sakiau, kitais mes nesidraudziam mirksiukas.gif

Tada nebloga kaina.

Labas rytas. Nukėlė vizitą mano ant pietų, tai nevažiavau su vyru. Su bolt tiesiai į polikliniką nulėksiu.
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) šįryt aš visai be jėgų, net nežinau kada užmigau, nes niekaip nepavyko. Atrodo tikrai norėjau miego, bet prasivarčiau geras pora val, tada melatonino įsipurškiau ir kažkada užmigau :rolleyes: Eisiu kavos, daug kavos. 

Vėl kažkodėl šiandien skubu gyventi ir galvojau, kad ketvirtadienis, tai ryte gerai pagalvoti reikėjo :D 

O šiaip diena įprasta nusimato, vakaras manau taip pat :) 

Atsakyti

As ir kartais dienose paklystu, man jos kaip visos vienodos, tiek kad savaitgaliais MB namie buna, tai  kitaip maista planuoju  :P  va ir dabar issimusiau kepsniuku vakarienei, dar is likusios mesytes guliaso padarysiu, lasinukus apsipjausciau pasispirgiau, mesyte troskiniu irgi  apsikepiau, tai paskui vakare bus  maziau darbo. ir dar  turiu sultinio, tai reiks barstukus prasivirti  :ax:  o daugiau  kaip ir nera jokiu kitu planu  :B​ 

Atsakyti

LAbukas

Siandien labai grazi diena mirksiukas.gif Nors ir saltoka,bet saulyte sviecia,nuotaika visai kita mirksiukas.gif

Ar atkreipet demesi,kaip jau anksti prasvinta bigsmile.gif As po 7 ryte isvaziuoju,siandien jau be lempu variau bigsmile.gif

UZkaiciau sriuba..DAr galvoju tokius pusiau kalafioro,pusiau bulvinius blynus iskept mirksiukas.gif KAzkada esu kepus tik is kalafioro,skanu,bet labai sunku apverst biggrin.gif

Daugiau kaip ir jokiu planu biggrin.gif Mazosios nera,nieks nemu nevercia,net robotukas neturi ka veikt biggrin.gif
Atsakyti

Mano gan užimta diena šiandien ir va jau vakaras, nespėjau net susivokti :) Dabar jau ilsiuos, nes galvą nuo pat pietų skauda, tai spėju be vaisto neišsiversiu :rolleyes: 

Eisiu dar greit kokį troškinį susimakaluoti vakarienei ir skaitysiu, daugiau nieko nenoriu veikti :rolleyes: 

Vėl sninga pas mus ir taip nemenkai visai, gražu tikrai lauke :angel_not: 

Atsakyti

O šviesūs ne tik rytai, bet ir vakarai :bigsmile: jei dar šviesi ir saulėta diena, tai visai jau temsta vis vėliau ir vėliau :bigsmile: 

Atsakyti

oi senai pastebejau, kad dienos ilgiau.  ir ryte labai jauciasi, zinau  eidavau i poliklinika 8, tai tamsu kaip nesakysiu kur   :P o dabar prabundi 7 o jau ner taip tamsu, aisku sniegas uz lango irgi  savo daro

Big Bang kaip sekesi pas daktarus ? 

Vėl sninga pas mus ir taip nemenkai visai, gražu tikrai lauke :angel_not: 

Diena su  tetule is Kretingos snekejau, tai sake ne per daugiausiai pas juos sniego  :hmm:  

o pas mus taip pasnigo dar diena smagiai  :P 

DAr galvoju tokius pusiau kalafioro,pusiau bulvinius blynus iskept mirksiukas.gifKAzkada esu kepus tik is kalafioro,skanu,bet labai sunku apverst biggrin.gif

as is paprasto kopusto blynus kepu.

Atsakyti