giega - nezinau net, ka pasakot. Tas pats, kaip ir privatus sveikatos draudimas, bet tiesiog butent kas su dantim susije. Visokiu tu planu yra. As pasirinkus piguti visai, kazkur po 16eur/men, man grazina apie 70% nuo proceduros. Visokie ten kanalu pertvarkymai, plombos, karuneles, implantai. Nedengia tik orto gydymo suaugusiems, o siaip visu tu pagrindiniu proceduru, del ko kreipiames i dantistus, tai sarasas nemazas tikrai Sveikatos draudime tik skubus atvejai ieina ir plombos man atrodo. Kai teko vieno danties kanalus pertvarkyt ir sumoket nemenka suma, tai pasidomejau ir issirinkau sau tinkamiausia papildoma draudima butent tokiems atvejams
O kas liecia medicina cia, tai taip - neturint jokio draudimo vis tiek reikia moket tiek pas seimos gydytoja pakliut (vizito kainos nuo 45eur iki 60eur, kaip kur), tiek ligoninej uz vizita (man atrodo nereikia tik tada, jeigu su greitaja atveza is ivykio vietos, pvz., bet paciam nuvaziavus reikia susimoket apie 100eur ar 150eur, nebeprisimenu jau net). Aisku lovadieniai ir visa kita velgi mokami Tai turint draudima susimoki ir grazina pinigus atgal, o paskui ten jau detaliau prasideda visokios atitinkamos prieziuros ligu atvejais, tyrimai, nestumo prieziura siek tiek kitokia galima ir tt., ir pan