4 varomi gerai, pas mus audine buvo quatro, oi kaip tada MB lauke pirmojo sniego- pamenu tada grizinejom is Kuciu vakarienes, is karto i aikstele prie SAVO ir davai per tuscia aikstele su quatrine saulutes nakti braizyti nei uzmes, nei iklimpsi, nors - niekada nesakyk niekada - aisku MB sugebejo kaime ir uzklimpti tai ilga laika tylejo, net nesake man , kol kaimynas netycia issiziojo
Sveikos šį labai šaltą pirmadienio rytą nors matyt jau diena, bet esmės tai nekeičia, žiema visu gražumu šiais metais karaliauja sedėsiu šiltai darbe ir spėju niekur nosies nekišiu, tikrai jokio malonumo, kai toks šaltukas
.KAzko nekaip jauciuos,visai jegu nera..Bet tempos irgi nera
Del Eurovizijos..Bet jei siemet vel atsauks ta Eurovizija..
Kaip šiandien savijauta?
Neatšauks, ji vyks bet kuriuo atveju. Dar neaišku kaip, galbūt visi savose šalyse rengs pasirodymus, gal vyks ten be žiūrovų, bet lyg tikrai nebeplanuoja atšaukti skaičiau kažkurią dieną tokią info, o kaip bus neaišku
Eisiu ir aš kavos, dar neskanavau, tai noriu jau labai
Vogue, siandien geriau jauciuos, bet vis tiej kazkokia:hm: nu neidealuai
Aš nesu, o MB mano ekstremalas yra
As va ka tik pries pusvalandi grizau, nu prasivaiksciojau normaliai, kai isejau 12.20, tai tik 14.55 grizau. aisku is leto, slidu, tai tik prie musu namo geriausiai nuvalytas saligatvis ir smeliuko pabarstyta, o kitur nevalyta sunkiausiai tai kai reikia pereiti tas kiemo gatveles va cia tai jau tragedija- ledo kalniukai tai is leto, palengva, aisku pasiemiau ramenta, vis kazkaip saugiau jauciuosi, kai pasiremti galiu. i musu parduotuve uzsukau, tada iki Savo, dar per anksti atejau, tai i RIMI nupedinau,Saldziuosius Majus, kazka norejau Valetinkei nusipirkti gi neprasysiu MB, norisi jam kazka nezinant paruosti. tai vat banke uztrukau, bet ten pasedejau pasiplepejom. Vat kaip tik del draudimo ir ejau, nes esu banke apsidraudus, tai susirinkau pazymas is daktaru ir nunesiau, vis kazkiek pinigeliu gausiu uz ta menisko operacija tai vel kol is leto grizau, dar i ta pacia parduotuve uzsukau, aisku ir MB su sarasu apiperka, bet man paciai geriau kai matau, tai zinau ko noriu tai dar kasika prisikroviau aisku viska sudejau i saugykla, tai tik kelis daiktus parsinesiau, nes jau tiek svorio tikrai negaliu nesti dar, gris MB is darbo, nuleks ir parnes. tai vat jau namie prasivaiksciojau, bet daugiau kol kas niekur neisiu, per daug slidu, geriau nerizikuosiu, nebent MB su masina kur pavezins
Kazkada tarybiniais laikais mociute mums 5 anukems padejo po 2000 rubliu iki 18m.TAi va,vyriausia puske dar nedideles vestuves issikele uz tuos 2000 rubliu,man tik dzinsai isejo,o sesei tik lupdazis Ka pirko tos jaunesnes puskes,ne nebezinau TAi va,kiek nuverteja pinigai...Uz tai jokiom kaupiamosiom saskaitom ir panasiais draudimais as netikiu...
Sveikatos draudimas kita sneka.
,man tik dzinsai isejo,o sesei tik lupdazis
butu juokinga, jei nebutu graudu. va kaupe kaupe mociute visa gyvenima, o cia tik lupdazis iseina pas mane tai cia irgi nuo nelaimingu atsitikimu ir mirties atveju. ai kazkaip tada ikalbejo banke, nu galvoju nors kazka gal ir reikia tureti. tai dabar MB vis erzina mane- na tarkim laiko uz rankos ir sako o kiek pirstukas kainuoja ? arba jei kas nors , tai sako juk tau draudimas apmokes
Vsio , prisikirtom, biskeli kotletuku ant greituju pakepiau, dabar jau bus kojos istiestos ir prasides vakarinis kino seansas
LAbukas
Nesimiega kazko...Uzsikloji-karsta,atsikloji-salta..Gulinejau gulinejau ir atsikeliau anksciausiai KAip nekeista,bet skaneris jau uzsikroves,bet vaziuot i darba vis tiek anksti TAi namie susidesiu marsruta
KAzi kaip keliai ar uzsimest daugiau laiko ar spesiu savu tempu
Kava padaryta, lovos jau suklotos. Šiandien ankščiau kėlėmės, nes nusprendžiau, kad dukrai reik bandt pietų miegot. Kažkaip pastaruoju metu labai pykčio daug pas ją, sakau gal pervargsta smegenėlės Sunkus etapas dabar, viskam absoliučiai prieštarauja Kalbėjau su pažįstamom mamom, ai visos sakė 3 -4 metai yra oho, palinkėjo stiprybės. Pažadėjo, kad vėliau pagerės
Labas rytas!
Vakar tieeek darbo buvo ofise, kad ir mokymus prasiau kolegos pravest vietoj manes, ir ilgiau darbe buvau, ir be pietu dirbau. Bet labai nemazai nuveikiau, tai smagu - likusi savaite gali ramesne but dabar
Savaitgali nieko idomaus nenuveikem, ka cia ir nuveiksi per visus karantinus. Sestadieni buvom keliose parduotuvese, smulkmenu namams nusipirkom. Prie mokslu siek tiek pasedejau. Sekmadieni pusdieni pas dantiste buvau, paskui maisto apsipirkom ir ilsejomes namie Galvojau gal reik knyga paskaityt kokia, nes tarpas laisvesnis siek tiek nuo mokslu. Bet paskui taip ir nepakyla rankos pasiimt, tai nu vadinasi dar ne laikas
BigBang - mes neturim jokiu kaupiamuju irgi, bet sveikatos draudimus privacius turim. As dabar ir dantims pasiemiau draudima ir jau jis man atsipirko gal penkiagubai Aisku, tie privatus tai pas mus butini, jeigu nenori bedai nutikus arba i skolas iklimpt kokias, arba eiles apziurai / operacijai metu metais laukt. Pasiteisino man tikrai, sau pasiemus paskui ir vyra papildomai apdraudziau, nes motociklu vazineja ir siaip nu niekad nezinai uz kurio kampo kad ir pati kvailiausia nelaime ar trauma laukia As visad sakau, kad nu man ramiau miegasi, kai turiu as ta draudima - taip, kainuoja pinigus, bet pripratau jau ir kazkaip naturaliai tai priimu. Uztad labai gerai paskui nuvaziuot i privacia ligonine greitai apziurai ir atitinkamam demesiui ir uz tai grasius moket
Nu ir kaip giega minejo del paskolos irgi reikia atitinkamo draudimo, tai turim ir ta
Nezinau net, ka dar papasakot, tai lekiu darbuotis, kol turiu ikvepimu Palikau savo ausines darbe vakar, tai jau spejau ir issigast siryt, kad pameciau kur, ir nugailet, kad reiks su laidinem but dabar visa savaite Smulkmena, bet ipranti prie patogumo, o as daug labai naudoju ausines darbo dienoj
Zodziu, grazaus visoms antradienio ir skanios kavos!