Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

4 varomi gerai, pas mus audine buvo quatro, oi kaip tada MB lauke pirmojo sniego- pamenu tada  grizinejom is  Kuciu vakarienes, is karto i aikstele prie SAVO ir davai per tuscia aikstele su quatrine saulutes nakti  braizyti  :D  :D  :D  nei uzmes, nei iklimpsi, nors - niekada nesakyk niekada -   aisku MB sugebejo kaime  ir uzklimpti  :D  :D tai ilga laika tylejo, net nesake man  , kol kaimynas netycia issiziojo   :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Sveikos šį labai šaltą pirmadienio rytą :) nors matyt jau diena, bet esmės tai nekeičia, žiema visu gražumu šiais metais karaliauja :rolleyes: sedėsiu šiltai darbe ir spėju niekur nosies nekišiu, tikrai jokio malonumo, kai toks šaltukas :rolleyes: 

.KAzko nekaip jauciuos,visai jegu nera..Bet tempos irgi nera biggrin.gif

Del Eurovizijos..Bet jei siemet vel atsauks ta Eurovizija..

Kaip šiandien savijauta? :4u: 

Neatšauks, ji vyks bet kuriuo atveju. Dar neaišku kaip, galbūt visi savose šalyse rengs pasirodymus, gal vyks ten be žiūrovų, bet lyg tikrai nebeplanuoja atšaukti :) skaičiau kažkurią dieną tokią info, o kaip bus neaišku :rolleyes: 

Eisiu ir aš kavos, dar neskanavau, tai noriu jau labai :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sedziu sildau masina biggrin.gif uz 5 min vaziuosiu biggrin.gif Darbinej is vis gerai-paspaudi mygtuka namie ir ji susyla biggrin.gif Sita dar biski atsikast reikejo biggrin.gif

Vogue, siandien geriau jauciuos, bet vis tiej kazkokia:hm: nu neidealuai biggrin.gif
Atsakyti
Aš turejau nuotolinę konsultaciją su banku. Siūlo drausti vaiką, save ir dar vaikui kaupti pinigėlius. tai bet dar nežinau, su vyru pasitarti reikia. Ar jūs esat save apsidraudusios? 4u.gif
Atsakyti

Aš nesu, o MB mano ekstremalas yra :rolleyes:​ 

Atsakyti

As va ka tik  pries pusvalandi grizau, nu prasivaiksciojau normaliai, kai isejau 12.20, tai  tik 14.55 grizau. aisku is leto, slidu, tai tik prie musu namo geriausiai  nuvalytas saligatvis ir smeliuko pabarstyta, o kitur nevalyta  :oh: sunkiausiai tai kai reikia pereiti tas kiemo gatveles  :oh:  :oh:  :oh:  va cia tai jau tragedija-  ledo kalniukai  :blink: tai is leto, palengva, aisku pasiemiau ramenta, vis  kazkaip saugiau jauciuosi, kai pasiremti galiu. i musu parduotuve uzsukau, tada iki Savo, dar per anksti atejau, tai i RIMI nupedinau,Saldziuosius Majus,  kazka norejau Valetinkei nusipirkti  :P   gi  neprasysiu  MB, norisi jam kazka nezinant paruosti. tai vat  banke uztrukau, bet ten pasedejau pasiplepejom. Vat kaip tik del draudimo ir ejau, nes  esu banke apsidraudus, tai susirinkau pazymas is daktaru   ir nunesiau, vis kazkiek pinigeliu gausiu uz ta menisko operacija  :ax: tai vel kol is leto grizau,  dar i ta pacia parduotuve uzsukau, aisku ir MB su sarasu apiperka, bet man paciai geriau  :P  kai matau, tai  zinau ko noriu  :D tai dar kasika prisikroviau  :P aisku viska sudejau i saugykla, tai tik kelis daiktus parsinesiau, nes jau tiek  svorio tikrai negaliu nesti dar, gris MB is darbo, nuleks ir parnes. tai vat jau namie prasivaiksciojau, bet daugiau kol kas    niekur neisiu, per daug slidu, geriau nerizikuosiu, nebent MB su masina kur pavezins 

Atsakyti
Mes turim draudima mirties atveju,buvo butina salyga perkant nama.Dar turim draudima su banko kortele..Bet jokiu kaupiamuju draudimu neturim..
Kazkada tarybiniais laikais mociute mums 5 anukems padejo po 2000 rubliu iki 18m.TAi va,vyriausia puske dar nedideles vestuves issikele uz tuos 2000 rubliu,man tik dzinsai isejo,o sesei tik lupdazis biggrin.gif Ka pirko tos jaunesnes puskes,ne nebezinau biggrin.gif TAi va,kiek nuverteja pinigai...Uz tai jokiom kaupiamosiom saskaitom ir panasiais draudimais as netikiu...
Sveikatos draudimas kita sneka.
Atsakyti

,man tik dzinsai isejo,o sesei tik lupdazis biggrin.gif

:lol:  :lol:  :lol:  butu juokinga, jei nebutu graudu. va kaupe kaupe mociute visa gyvenima, o cia tik  lupdazis iseina  :oh:  pas mane tai cia irgi nuo nelaimingu atsitikimu ir mirties atveju. ai kazkaip tada ikalbejo banke, nu galvoju nors kazka  gal ir reikia tureti. tai dabar  MB  vis erzina mane-    na tarkim laiko uz rankos ir sako o kiek  pirstukas kainuoja ?  :lol: arba jei kas nors , tai sako juk tau draudimas apmokes  :lol: 

Vsio , prisikirtom, biskeli kotletuku ant greituju pakepiau, dabar jau bus kojos istiestos ir prasides vakarinis kino seansas  :ax:​ 

Atsakyti
Gerai va, kad draudimą turi, vis kažkiek pinigėlių. Nors būna moki moki ir nieko negauni atgal,es nieko neatsitinka. Mano tečiui taip buvo. O tik nutraukė ir tą kojos kulną susilaužė ir viskas. Va ir žinok. Aš da gan skeptiškai į tai žiūriu, noriu daugiau pasidomėti.
Atsakyti

LAbukas

Nesimiega kazko...Uzsikloji-karsta,atsikloji-salta..Gulinejau gulinejau ir atsikeliau anksciausiai biggrin.gif KAip nekeista,bet skaneris jau uzsikroves,bet vaziuot i darba vis tiek anksti biggrin.gif TAi namie susidesiu marsruta mirksiukas.gif
KAzi kaip keliai g.gif ar uzsimest daugiau laiko ar spesiu savu tempu g.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kava padaryta, lovos jau suklotos. Šiandien ankščiau kėlėmės, nes nusprendžiau, kad dukrai reik bandt pietų miegot. Kažkaip pastaruoju metu labai pykčio daug pas ją, sakau gal pervargsta smegenėlės biggrin.gif Sunkus etapas dabar, viskam absoliučiai prieštarauja doh.gif Kalbėjau su pažįstamom mamom, ai visos sakė 3 -4 metai yra oho, palinkėjo stiprybės. Pažadėjo, kad vėliau pagerės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Vakar tieeek darbo buvo ofise, kad ir mokymus prasiau kolegos pravest vietoj manes, ir ilgiau darbe buvau, ir be pietu dirbau. Bet labai nemazai nuveikiau, tai smagu - likusi savaite gali ramesne but dabar  :rolleyes: 

Savaitgali nieko idomaus nenuveikem, ka cia ir nuveiksi per visus karantinus. Sestadieni buvom keliose parduotuvese, smulkmenu namams nusipirkom. Prie mokslu siek tiek pasedejau. Sekmadieni pusdieni pas dantiste buvau, paskui maisto apsipirkom ir ilsejomes namie  :) Galvojau gal reik knyga paskaityt kokia, nes tarpas laisvesnis siek tiek nuo mokslu. Bet paskui taip ir nepakyla rankos pasiimt, tai nu vadinasi dar ne laikas  :rolleyes: 

BigBang - mes neturim jokiu kaupiamuju irgi, bet sveikatos draudimus privacius turim. As dabar ir dantims pasiemiau draudima ir jau jis man atsipirko gal penkiagubai  :) Aisku, tie privatus tai pas mus butini, jeigu nenori bedai nutikus arba i skolas iklimpt kokias, arba eiles apziurai / operacijai metu metais laukt. Pasiteisino man tikrai, sau pasiemus paskui ir vyra papildomai apdraudziau, nes motociklu vazineja ir siaip nu niekad nezinai uz kurio kampo kad ir pati kvailiausia nelaime ar trauma laukia  :unsure: As visad sakau, kad nu man ramiau miegasi, kai turiu as ta draudima - taip, kainuoja pinigus, bet pripratau jau ir kazkaip naturaliai tai priimu. Uztad labai gerai paskui nuvaziuot i privacia ligonine greitai apziurai ir atitinkamam demesiui ir uz tai grasius moket  :) 

Nu ir kaip giega minejo del paskolos irgi reikia atitinkamo draudimo, tai turim ir ta  :) 

Nezinau net, ka dar papasakot, tai lekiu darbuotis, kol turiu ikvepimu  :) Palikau savo ausines darbe vakar, tai jau spejau ir issigast siryt, kad pameciau kur, ir nugailet, kad reiks su laidinem but dabar visa savaite  :unsure:  :D Smulkmena, bet ipranti prie patogumo, o as daug labai naudoju ausines darbo dienoj  :) 

Zodziu, grazaus visoms antradienio ir skanios kavos!  :4u: 

Atsakyti