LAbukas
+9
PAmirkau vonios knyga skaitydama Dabar reik apsimetyt namus,paleist siurbli dirbt Veliau varysim iki tos urmines parduotuves Costco,MB akiniai per stiprus,negali nesiot...As paziuresiu kiek padangos ten kainuoja Nes padangu keityklose nuo 50£ bevardes,bet gal Costco tiek vardines kainuoja
Oi koks puikus oras lauke turbut as jau paprauciausiai gryno oro lauke pasiilgau . nors kur cia mieste to gryno ir rasi bet dzin, svarbu gerai jauciuois pati grizo Mb, dar nuo drauges dovanu gavau- kepure, kaukiu prisiuvus, pagalviu uzvalkaliuku. Siuvykloje dirba, tai vat atraizeliu lieka, tai ir pasiuva visokiu grozybiu as is karto kepure ant galvos ir isvarem su MB, pirmiausiai siuntinuka pasiiemem, paskui jau i LIDLa- as aisku uz vezimo, man taip lengviau vaikscioti ir pirmyn. na tai apsiprekinau, sonkauliuku prisigriebiau, va jau sumeciau i greitpuodi, o paksui keliaus i orkaite
LAbukas
Sniguriuoja,bet iki zemes nenukrenta snaiges
Vakar 2x i ta urmine Costco vaziavom Pirma karta MB veze pakeist akinius,bet jiem dar karta reikejo patikrint,tai dave laika 17h TAda nusipirkom picos..Anksciau visai nieko ta Costcine pica buvo,bet dabar kazkokia bulka su suriu ir desra...Nu likucius suvalgem pusryciams,bet nebepirksiu daugiau
Planu siandienai jokiu..Oras toks net eit niekur nesinori
Labuks
Vakar taip namie taip ir pratupejom, dar diena grozio miegelio nuluzau, tai paskui iki 3 nakties filmus ziurejau. bet siandien vis tiek 8 prabudau, uz lango vel - 18, neskubejom keltis, paskui jau MB isvare masina uzsikurti, akumus 2 turi, tai nesa pasikrauti, maza kas rytoj ryte bus as per ta laika sonkaulius i orkaite imeciau, nes vakar tik apsiviriau, visokiu likuciu turejom, dar kibinu LIDLe su akcija nusipirkom, tai kazko daugiau ir negaminau. tai vat siandien prikepiau su bulvemis, dar kelis vistienos kumpelius, tuo paciu ir burokelius susukau i folga ir iskepiau., dabar jau sotus, tinginiaujam, sekmadienis, tai tikrai kazko daugiau neveiksim
Sveikos oi greit savaitgalis pralekia, na kaip visuomet. Nors matyt ne tik savaitgalis, apskritai tos dienos visos greit pralekia
Va grįžom neseniai iš nemenko pasivaikščiojimo, nemažą ratą apsukom, dar į soliariumą užsukom, o dabar eisim vakarieniauti ir ramiai vakarosim/ilsėsimės
Vakar tai tokia labiau namuose diena buvo, tvarkymasis, maisto gaminimas ir t.t. Vakare aišku euroviziją žiūrėjom, tai super džiaugiamės, bet kitaip ir negalėjo būti
Oras šaltokas, bet tikrai liuks, svarbu tinkamai apsirengti, tai aš ir po apačia apsivelku tampres, ir šiltas slidinėjimo kelnes turiu, nes kitu atveju nušalčiau
VAlgyt nieko nedarau..KA randam saldytuve,ta ir valgom MB turi jautienos steiku,tegu kepas..Bus ir i darba isidet O as steiku taip ir nepradejau valgyt..KAd ir kaip jie iskepti bebutu,man vis tiek jaucias tas kraujo skonis..Nors va kokie jautienos kotletai,troskiniai skanu As jau ir i balandelius ar cepelinus dedu jautienos farsa Bet gryno steiko nevalgau
Del Eurovizijos..Bet jei siemet vel atsauks ta Eurovizija..
Buvau pas gydytoją ketvirtadienį dėl rankos, trečiadienį eisiu echoskopija pažiūrės kas ten yra tiksliau ir spesim kaip šalint. Kraujas geras mano, tai ramiau kažkaip kad nieko rimto.
Pfu pfu pfu masiniuka užkūrė, tikiuosi ir rytoj užkurs prieš darbą. Aš jau labai tikiuosi kad bus paskutinė savaite namie man. Noriu į darbą.
Labas. Na va vakar jau palaidojom močiutę, kažkaip sunku buvo. Bet šiandien jau geriau.
Buvau pas gydytoją ketvirtadienį dėl rankos, trečiadienį eisiu echoskopija pažiūrės kas ten yra tiksliau ir spesim kaip šalint. Kraujas geras mano, tai ramiau kažkaip kad nieko rimto.
Del Eurovizijos..Bet jei siemet vel atsauks ta Eurovizija..
Vat ir as galvoju kaip cia siemet su ta Eurovizija bus ziurejau ir as vakar vakare, viskas saunu belieka dabar laukti
labas rytelis
Pas mus vis dar saltukas -18, gal anksti ryte ir dar salciau buvo tiek kad maciau MB greit masiniuka uzsikure Bandysiu veliau iki Savo nupedinti, reikalu banke turiu, kitoms dienoms lyg vel sniego pranesa, tai kol nepripuste, reikia neskubant ir pasivaikscioti
Labas rytas po 100 metų įsijungiau PC keista, nemoku naudotis Pasidariau kavos, kepa varškės apkepas. Eisiu skalbimą po to užstatyti, reikia namus susitvarkyti. Lauke šalta, tai kažin ar eisim į lauką šiandien.
o man smagiau su laptopu dirbti.ir ekranas didesnis. per tiek metu pripratus uzsiregistravau i banak 13.15, tai reikes anksciau iseiti, kad is leto nupedinti
LAbukas
Prisnigta...I darba siandien nereikia,bet padangos pakeistos,tai ramu ir ryt bus Namine masina 4 varomais-ka tai reiskia,nezinau Bet sake,negali uzmest..Nu tikekimes MB sake pagrindiniai keliai pabarstyti Man 12h pas dantiste Paskui dar i pardes..
PAtalus nuvilkau,skalbenke idarbinau..Nu blyn,kas tuos namus suverte,jei vakar tik ant sofu pragulinejom Tuoj paleisiu robota dirbt
Su laptopu ir man patogiau Bet nespjaunu ir i telefa
Pabaigiau ryte knyga skaityt Vakare reiks kokios naujos ieskotis