Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) o aš visai gerai šiąnakt išmiegojau, bet gan vėlokai užmigau, tai ryte truputį truko miego :rolleyes: bet tokią nelengvą treniruotę pasidariau, tai greit prabudino :D 

Oras pas mus ir vėl saulėtas, bet jau šaltuko daugiau, dar vėjas žvarbokas, tai jaučiasi apie -10 kažkur. O šiaip įprasta diena, darbuojuos ir tiek. Noriu vėliau susirašyti ką parduotuvėje reikia nusipirkti, reikia sugalvoti ką gaminsiu, ką savaitgaliui skanaus norėtumėm :rolleyes: 

Vakar naują knygą pradėjau, "užkabino", tai laukiu jau vakaro kol vėl skaitysiu :)​ 

Atsakyti
As vakar irgi pradejau nauja knyga mirksiukas.gif LAbai lengvai skaitos biggrin.gif

https://www.knygos.l...ismo-spastuose/

Atejo mano KAren Millen rubai mirksiukas.gif Abi bliuskas tikrai pasiliksiu,o del sukneles dar galvoju..KAip ri nieko,bet ir kazko truksta biggrin.gif

Apsipirkau LIDLe,einu valgyt daryt biggrin.gif

Atsakyti

Ir aš Lidl'e buvau, bet dar reikėjo į Maximą, tai greit su sąrašiuku trukau :rolleyes:​ 

Atsakyti
Nemoku as su sarasu biggrin.gif Vis teik prisiperku daugiau,nei sarase buna biggrin.gif Sarasa darau tik jei koks balius ir reikia specifiniu produktu mirksiukas.gif

Atvare meistras pajungt TV mirksiukas.gif Cia nesenai atnaujinom interneta ir pigiau buvo su TV ir telefono linija imt,nei tik interneta..Telefo net nepajungsiu,nors ir turim aparata,bet va telika lai pajungia,gal kada ir paziuresim angliskus kanalus biggrin.gif MB pats galejo pasijungt,bet kazkas enisejo..Iskviete meistra,o pasirodo pati deze neveikia,ja pastu siunte,gal kur kas atsoko..

o as tvarkau virtuve biggrin.gif Jau 2 dezes rusiuojamu siuksliu isnesiau biggrin.gif Jei 5m net neprisiminiau,kad toks daiktas namei yra,vadinas ir nereikalingas biggrin.gif Dar lauk ispyliau skalbiniu skalavimo skysti,neapsiziurejus nupirkau levandu,o as ju nepernesu..Stovejo stovejo,tai irgi ismeciau beveik pilna buteli biggrin.gif DAr kalnas daiktu,kaip ir nelabai reikalingu,bet ismest gaila biggrin.gif Tokiu,kaip plaunamos sluotos visokios papildomos dalys,nenaudoju as ju..ar mazosios helovyno kibiriukas,gal prisiminsiu per sakanti helovyna,kad turim ir nenupirksiu dar vieno biggrin.gif TAi va,visa sita uznesiu i palepe mirksiukas.gif

Atlaisvinau ta lentyna,kai anie nereikalingi daiktai issimete,tai tilpo viskas biggrin.gif PAleidau robota siurbt,paskui ir plaut paleisiu mirksiukas.gif KAi iseis meistras,tai ir kambary paleisiu mirksiukas.gif

UZmakalavau kaneles,reiktu jau kist kept...
Atsakyti

Ir as noriu i Lidla  ir i Maxima ir  bet kur   :D  :D   gal sestadieni MB nuves iki katros pardes. man kad tik lauke kuo maziau vaikscioti, o parduotuveje tai juk galiu vaikscioti  :P​ 

Atsakyti
LAbukas

Penktadienis biggrin.gif LAbai greit si savaite praleke..GAl kad vakar nedirbau biggrin.gif Galvojau,kad neturesiu ka veikt,o labai daug naudingu darbu nuvekiau biggrin.gif
KAip cia as neisjungiau skanerio po darbo g.gif per vakar baterija ir nusedo..PAjungiau kraut,gal uzsikraus pakankamai iki vaziuot reiks..Dar masinoj kroviklis yra...
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Salta  pas mus  :P  aisku lauke  :D  namie tikria nesalta. eisiu toliau nieko neveikti, nes matomai cia anas dienas per daug pasisukinejau po namus, atsibosta nieko neveikti, atrodo gerai jauciuosi, tai ten kazka pasidarysiu, kazka  valgyt  mandriau, tai daugiau virtuveje prie  puodu keptuviu pasisukineju, zinoma man laikas tai greiciau prabega, bet  paskui vakare  jauciu  vis koja maudzia  :(  negaliu vienoje padetyje laikyti.  vakar vakare jau saziningai istiesus kojas buvau, bet vis tiek jutau kad ima skaudeti, tai net puse  tabletes nuo skausmo  ikaliau. tai kad  dzin, nesuku galvos,  nieko dar cia neprimandravosi, dar geriau pasisaugoti, tai kad ir siandien  nuo 6.30  isgeriau net pora kavos  lovoje filmus beziuredama, tik pries valandele islipau is lovos, nes veliau draugyte turetu uzbegti valandziukei prekiu pasiimti, o dabar pasiimu  varskes  kibireli, arbatos ir keliauju toliau i savo lova serialu ziureti  :ax:​ 

Atsakyti

Labukas penktadieniukas ir toliau karantinukas :D juokas juokais, bet šiandien kalbu su mamuku ir juokaujam, kad bendrauti greit nebemokėsim kompanijose, tarp daug žmonių :D įpratom savuose ūkiuose savaitgalius leisti, šventes švęsti ir jas susikurti, tai įdomu įdomu kada jau galėsim normaliai visi be baimės tiktis :rolleyes: 

Penktadienis, bet kažkaip įprasta diena :) vakare tik manau kokį filmą po darbų pažiūrėsim, sriubos vakarienei virsiu ir va taip leisim tą penktadienį, nieko neprigalvosim mandro :rolleyes: 

Oras fainas, šiandien šaltuko nedaug ir lyg tokio vėjo nebėra, bet nuo ryt jau šalčiau turėtų būti, kitur žiūriu vos vėl ne iki -18 :hmm: 

Nemoku as su sarasu biggrin.gifVis teik prisiperku daugiau,nei sarase buna biggrin.gifSarasa darau tik jei koks balius ir reikia specifiniu produktu mirksiukas.gif

Aš lygiai taip pat, o dar, jei su akcija randu savo mėgstamus produktus, tai tikrai nusiperku :) bet Lidll'e mes neperkam daug ir vien ten visko niekaip nesusipirkčiau, todėl vienoj parduotuvėje vieni produktai, kiti kitoje :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mickute, Tu tikrai geriau pasisaugok :4u: nors tikiu, kad sunku nieko neveikti, man lygiai tas pats būtų :rolleyes:​ 

Atsakyti

Taaaaip,penktadienis..Nuleido padanga biggrin.gif KAip ir nera nei jokio vinies,nei ko,prisipuciau,pabaigiau darba ir namo parvaziavau mirksiukas.gif Ryt reiks nuvaryt nauju nupirkt,gal jau pati suvazineta...Griztu i depa,reikia tokius lipdukus pasiimt ir netycia ne ta mygtuka nuspaudziau...Blyyyyyn,vel laukt kol persikraus biggrin.gif Na bet jau namie,savaitgalis prasideda biggrin.gif tuoj MB gris,kalsiu kokio vyno biggrin.gif
Atsakyti

Giegai tikrai penktadienis, tai kad jau  kaip ir priklauso vyno taure  :P  mes su MB ziurejom filma, tai as irgi kazko uzsimaniau, tai issitraukiau saldianiu dezute su vysniu likeriu  :P  :P  :P​  bet dar visos ir neiveikem

Atsakyti

Labas rytelis   :4u: 

-18. bet va jau MB isejo i lauka, masiniuka uzkure  :mirksiukas:  viskas gerai, galesim pasivazineti, biskeli bega su reikalais, gris uz kokio pusvalanduko ir leksim i magazinus  :ax:​ 

Atsakyti