Vyras tvarko tamsų kambariuką, nes nuo remontu ten kai sudjeo viską. Tai likučius sesės vyras sakė užsuks pasiims kuria diena, nes išmest gaila, o mes jau nenaudosim. Jie darosi remontus po truputi, tai sunaudoti galės.
Pasidariau kavos.
Uzsakiau kita siurbli robota,tikiuos sita gausiu Irgi kol kas raso,kad ryt atves
Ikisau vista i orkaite,salia bulves su mokrom Bebaigiant kept dar saldziu bulviu idesiu-tos greit iskepa TA va tokie pietus bus
Uzsakiau kita siurbli robota,tikiuos sita gausiu Irgi kol kas raso,kad ryt atves
Ikisau vista i orkaite,salia bulves su mokrom Bebaigiant kept dar saldziu bulviu idesiu-tos greit iskepa TA va tokie pietus bus
Koki pirkai? Sako xiomo geri.
Toki..Zinok tu firmu...ohoho kiek..Skirias tik kainos Rinkaus,kad butu kuo zemesnis,kad Pa(net nezinau kas tas yra ) butu didesnis VAkar buvau be plovimo funkcijos pasiemus,siandien nusprendziau su plovimu Ziuresiu.Yra garantija,nepatiks,grazinsiu
Kitoj grupej gal 6 panos turi tuos robotukus ir visu skirtingi Viena pati pigiausia turi,dziaugias,kad gerai siurbia.Kitos brangesnis irgi viska ta pati daro kelios su plovimu turi-viena net neisbandzius iki siol,kitos dziaugias tai irgi emiau toki,kuris man pasirode padoriausias kainos ir isvaizdos atzvilgiu
Dar lempas uzsisakiau geliniui lakavimui..SAko del to galejo tas lakas taip lengvai nusilupt
DAbar KAren Millen sukneles ziurineju Sita krepsely guli,bet turbut nepirksiu...Vienspalve,dar tokia spalva..Polysteras,suprakaituosi ir bus ratilai po pazastim
Labukas taip keista iš pačio ryto sveikintis, bet va laisvo laiko turiu truputį, tai galvoju reikia užsukti
Savaitgalis greitas kaip visuomet visko po truputį veikėm, tai ir darbinių reikalų buvo, ir po mišką daug vaikščiojom, nes oras super Vakar vakare labai pustyti pradėjo, tai šiandien tikrai sniego nemenkai - gražu lauke
Einu kavos gert
Aga,keista taip anksti matyt Vogue
Bigbang,o kas nutiko?Tu pagrinde vazineji su masina?Mes tai juokiames,kad kai MB masinai vardinius numerius dejo,tai pagal savo varda-V44DKA(Vadka-Vadimas),o vazineju su ja as daugiau Reikejo det G13GA-buvo ir tokie
Vakar grynai visa diena namie prasedejom Dar MB iki kampines pardes nulekes buvo,o as net i kiemeli neisejau Namus susitvarkem,valgyt pasidarem ir filmus ziurejom
Siandien dar laisvadienis MAzosios nera,namu nieks nevercia,tai ir man nera ka veikt VArysiu iki maistines ir lauksiu kada siurbli atves
Aga,keista taip anksti matyt Vogue
Bigbang,o kas nutiko?Tu pagrinde vazineji su masina?Mes tai juokiames,kad kai MB masinai vardinius numerius dejo,tai pagal savo varda-V44DKA(Vadka-Vadimas),o vazineju su ja as daugiau Reikejo det G13GA-buvo ir tokie
Vakar grynai visa diena namie prasedejom Dar MB iki kampines pardes nulekes buvo,o as net i kiemeli neisejau Namus susitvarkem,valgyt pasidarem ir filmus ziurejom
Siandien dar laisvadienis MAzosios nera,namu nieks nevercia,tai ir man nera ka veikt VArysiu iki maistines ir lauksiu kada siurbli atves
Abu naudojam. Bet kol karantinas tai tik vyras. Generatorius uzlinko. Bandys pats išsiimti ir vezt restauruoti. O po to sakiau aptvarkyt reik ir parduot. Gaila kist pinigus kai planuojam vistiek didesnę ateity pirkt.
MB irgi nori i didesne pakeist Nors man uztenka ir sitos Ji irgi nemaza Bet kai reikia kazko daugiau pasikraut,pvz i gamta su palapinem,tai jau pilna masina buna Bet sakau-su tom palapinem mes vaziuojam karta i metus,tai tik del to keist
O kur Mickutė kažin
Kaip Almost savaitgalis galbūt pasipasakos
Bet kokio gražumo šiandien diena! saulėta ir jokio vėjo tik pliusas, tai sniegas tirpsta po truputį, nors link savaitgalio žiūriu, kad vėl šaltukas pranašaujamas
PAs mus tai apsiniauke,apie 2 silumos,bet is masinos i parde,nesusalau I viena,i kita..Ir niekur nebuvo kur laiska ismest..Ne mums,neteisingu adresu atsiunte..PAsidejau prie akiu,ryt tikrai pravaziuosiu kokia pasto dezute
Einu valgyt daryt
Sveikos!
Pirmadienis is ofiso, o ir dazniausiai mokymus turiu pirmadieni, tai pusdienis praleke kaip akimirka Kol aptarem su kolegom viska, kol paskui pravedziau mokymus, tai va jau pietus baigsis neuzilgo
Nieko zinokit idomaus nevyksta pas mus is viso savaitgaliais su tuo karantinu. As sakau vis dar tokia meh, neturiu visai nuotaikos. Darbe su kolega snekejom irgi, kad sitas karantinas labai paveike mane moraliskai. Zinau, kad buna ir blogiau, bet nu man siuo metu nera gerai, tai negaliu meluot ir pasakot, kad oj viskas liuks
Buvom maisto apsipirkt, nusipirkom nauja sviestuva laikina i svetaine / virtuve, spintele i vonia. Mokiausi ir tiek ziniu. Nieko visai idomaus. Oras siaubingas buvo, visa savaitgali vetra, uraganai, lietus, tai aplink namus tiesiog sukomes ir tiek ziniu
Si penktadieni turiu paskaita, tai bent kazkas naujo, idomaus bus