Kai ir MB grizo su pilna burna dantu tai va cia ta proga ir kepiau tuos vaflius, sakau galesi i darba kolegoms nunesti pavaisinti, nu laistyti darbe negali, tai nors taip
Na jai jau 89,manau senatvė... Neatpazondavo jau nei vaikų nei mūsų tuo labiau. Gyveno savame pasaulelyje. Bet netikėta vistiek buvo. Nes vakare viskas buvo gerai, sveikata nesiskundė. O va ryte jau rado. Savo lovoje, sakau ačiū D be skausmu užmigo ir užmigo...
Labas rytelis
Ir dar pasnigo per nakti ir dar panasu pasals daugiau ir dar vis zada ir kitoms savaitems normalia ziema
as jau ruosiuosi, neuzilgo leksiu iki poliklinikos pagaliau nors kazkiek iskisiu nosi i lauka
Zada ir pas mus ryt sniega Siandien tai +11 jau is pat ryto
Mickute,o cia kojos apziura?
Labas rytas!
Penktadienis Kazkokia ilga sunki savaite buvo. Nors savaitgali nieko ypatingo neveiksim, prie mokslu sedesiu, bet ai vis tiek smagu, kad savaitgalis
Jau kelias dienas tokia be nuotaikos kazkokia, turbut tas karantinas (pas mus jis griezciausiam lygy jau 6sav ir dar 6sav pratese, ir dar grieztina labiau) daro savo tikrai. Net ir nezinau, kaip sau padet - pirkiniai ir tie nedziugina Nu bet nieko, susikaupsiu ir praeis, ane? Visiems sunku vienaip ar kitaip
Laukiu jau antros rytines kavos. Ta proga, lekiu darbuotis. Gero visoms penktadienio
Labukas mes išlekiam su reikalais/darbais savaitgaliui, MB turi objektų, tai pakeisim aplinką truputį. Nelabai aišku noriu daugiau kažką rašyti ta tema
Prisnigo ir pas mus visai nekukliai, balta balta kur dairais, gražu tikrai Ir šaltuko yra, tai pasilaikys galbūt dar sniegas truputį
Mickute,o cia kojos apziura?
Siulus istrauke dar tuo paciu pas seimos daktare buvau, tai vat pasivazinejau su taksi, su zmonemis pabendravau , dantiste savo sutikau, tai su ta dar paplepejom, MB apsnekejom . tikrai malonios tos daktares ko negaliu pasakyti apie ortopedus na gal cia man pasiseke tokius sutikti
tai kad jau valanda kaip ir namie. o kokie baisu pravaziavimai kiemuose o jerguteliau. gerai, kad man dabar vairuot nereikia. tai dar musu kiemas lygesnis, o pro kitus kur turim pravaziuoti, tai baisu . gali kai det i duobe ir liksi ten kabet. o jei dar masina kokia zemesne
Net ir nezinau, kaip sau padet - pirkiniai ir tie nedziugina
tai vat patikek kaip man "smagu"- net iki parduotuviu nueiti negaliu pardavejos tik MB klausineja kaip mano sveikata. o man jau kazkokiu produktu reiketu. ten mesos , grybu, dar visokiu saldytu nesamoniu OK yra, bet pati nuleki- tai kokia darzove, tai kazka dar uzmatai, tai vat sumastai ka cia dar skanaus pagaminti. vis nors kazkokia pramoga iseiti. dar tu tai bent dirbi mokaisi is namu, va kiek veiklos turi .o man belieka tik telefu biskeli pasiplepeti, nu buvo pora draugyciu praeita savaite uzlekusiu, nes vis dar cia tos visokios prekes vaiksto pirmyn - atgal, tai vis kazkokie reikaliukai. ir vsio
LAbukas
Londoniskese lyja...Ir sniego lygtai zadejo,nors ir nereikia jo
Vakar turbut persalau...Lygtai saule bande sviest,nusirengiau striuke,o vejas tai nemazas buvo...Vnz,siandien sloga iki zemes,galva skauda..Tempos nera
Akiniai mano jau gatavi,veliau varysim atsiimt
Gelinis lakavimas...KAzkas nepavyko,visas lakas atsoko...Ar cia tas base pasenes,ar pats gelis,ar tarpusavy nesutiko..O gal ir lempos jau nebekaitina..Vnz,reik valyt ir likusius ir persilakuot kitu laku.
Atsiemiau akinius, nu nenesiosiu pastoviai.. Vien iki masinos kol daejau, jau uzbiesino Lyja-aplijo, pasilenkiau-smunka.. Vnz liksiu linzem istikima
Einu pietu miegelio
Žodžiu dėl to covid viskas labai užsitęs su laidotuvėmis. Tik penktadienį pašarvos, apie 1 val išves kremuot. Šeštadienį dar urna atveš į laidojimo namus kelioms valandoms ir tada laidosim. Tai eilės žiaurios, nes vos ne vos gavo vietą penktadieniui kremuot
Šiandien oras pasakiškas buvo. Ėjom pasivaikščiot, nuo kalnu paciuozinet. Tai gryzę namo vištienos pasikepem, su daržovėm į lavasus sušuko ir va pavalgėm. Spėjau jau ir skalbima uždėt.
Vyras nauja telefoną nusipirko tai džiaugiasi dabar.
Daugiau kaip ir nieko naujo pas mane
Ner nieko graziau uz besiurbliuojsmti vyra As virtuve sutvarkiau, mb visus namus siurbia Uzsisakiau siurbli robota, kaip ryt turejo atvezt, bet dabar gavau sms, kad nebeturi ju.. Tsi reik kita uzsakinet..
Planu kaip ir jokiu.. Ilsesimes prie tv