Labas rytelis
As jau kaip visad nuo 6 gyva, bet kaip visada neskubejau dar is lovos lipti, dabar jau sedziu prie kompo, reikia Avono uzsakyma pasidaryti, tai vis kokios veiklos turiu
Sveikos
Kaip gerai ismiegojau, bet kazkokia vis tiek nepailsejus jauciuosi. Dar nei puses 10 nebuvo, o as jau dvi kavas isgerus. Tai tokia ir diena
Vakar buvau pas dantiste, sutvarke du dantis, uzsirasiau kitam sekmadieniui likusius sutvarkyt (plomba viena pakeist ir karunele viena det, dar tuo paciu ir higiena padarys, ir dar karta patikrins viska). Nu liuks, bus viskas sutvarkyta ir galesiu taupyt kabems
Daugiau nieko idomaus neturiu ka papasakot, tai grazios dienos visoms
Labuks nauja diena, va tuoj ir savaitgalis, taip ir lekia savaitės, per greit kažkaip
Viskas įprastai, viskas tas pats, nelabai kažko turiu pasakoti, nes dienos daugmaž vienodos
Truputį ir pas mus yra sniego, šįryt toks šaltukas minimalus, visai fainas oras popiet galbūt ir daugiau sniego sulauksim, mums daug nereikia - minimaliai jau nenoriu iki tiek, kad nei praeit, nei pravažiuoti.
Prisikepiau vafliu buvau pazadejus MB kazka skanaus i darba padaryti. ale visko buvau primascius, bet ziuriu- tai to produkto neturiu, tai ano va ka reiskia kai pati neinu i parduotuve kelios savaites nu tai teko suktis is padeties su tuo kuom turiu
143559032_907700429988554_8422506027065566989_n.jpg 167,69KB 0 Parsiųsta kartų
ale kol kepiau, tai prisiziurejau, kaip chebryte kieme su masinomis buksuoja provezos isvarytos, kitur pusnys susalusios, ten mums biskeli ant bortelio reikia uzvaziuoti, ne visos uzvaziuoja, kitos stringa, paskui va taip linksminasi vyrai kieme, nes tingejo atbulomis vaziuoti, tai mat sustriakas apsisuks galvojo
143967968_1638222966362470_3231492858373622445_n.jpg 179,79KB 0 Parsiųsta kartų
Oho, sniego taip nekukliai sakyčiau
Pas mus taip dailiai sniguriuoja, kaip tik arbatos pasidariau, tai taip jauku, faina
SMagumemai dabar daugiabuciu kiemuose , provezos isvarytos, pusnis jau susalusios, tai kad vakare reik jau ieskotis kur ir kaip masina pasistatyti