Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u: 

As jau   kaip visad nuo 6 gyva,  bet kaip visada neskubejau dar is lovos lipti, dabar jau  sedziu prie kompo, reikia Avono uzsakyma pasidaryti, tai vis kokios veiklos turiu  :P​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kažkaip ilgai nėjo užmigt, tai iki 10 miegojom biggrin.gif verdu kiaušinių pusryčiams, labai senai valgiau smile.gif reikės šiandien su darbu susisiekt, gal jau nuo pirmadienio į darbą keliaut smile.gif atsibodo namie ir vaiką norėčiau jau į darželį leist.
Atsakyti

Sveikos  :) 

Kaip gerai ismiegojau, bet kazkokia vis tiek nepailsejus jauciuosi. Dar nei puses 10 nebuvo, o as jau dvi kavas isgerus. Tai tokia ir diena  :D  :D 

Vakar buvau pas dantiste, sutvarke du dantis, uzsirasiau kitam sekmadieniui likusius sutvarkyt (plomba viena pakeist ir karunele viena det, dar tuo paciu ir higiena padarys, ir dar karta patikrins viska). Nu liuks, bus viskas sutvarkyta ir galesiu taupyt kabems  :) 

Daugiau nieko idomaus neturiu ka papasakot, tai grazios dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Labuks :) nauja diena, va tuoj ir savaitgalis, taip ir lekia savaitės, per greit kažkaip :rolleyes: 

Viskas įprastai, viskas tas pats, nelabai kažko turiu pasakoti, nes dienos daugmaž vienodos :rolleyes: 

Truputį ir pas mus yra sniego, šįryt toks šaltukas minimalus, visai fainas oras :rolleyes: popiet galbūt ir daugiau sniego sulauksim, mums daug nereikia - minimaliai :D jau nenoriu iki tiek, kad nei praeit, nei pravažiuoti. 

Atsakyti

Prisikepiau vafliu  :P  buvau pazadejus MB kazka skanaus i darba padaryti. ale  visko  buvau primascius, bet ziuriu- tai to produkto neturiu, tai ano  :(   va ka reiskia kai pati neinu i parduotuve kelios savaites  :lol:  :lol:  :lol:  nu tai teko suktis is padeties su  tuo kuom turiu  :ax:  :P

Priedas  143559032_907700429988554_8422506027065566989_n.jpg   167,69KB   0 Parsiųsta kartų

ale kol kepiau, tai prisiziurejau, kaip chebryte kieme su masinomis buksuoja  :oh:  provezos isvarytos, kitur pusnys susalusios, ten mums biskeli  ant bortelio reikia uzvaziuoti, ne visos uzvaziuoja, kitos stringa, paskui va taip linksminasi vyrai kieme, nes tingejo atbulomis vaziuoti, tai mat sustriakas  apsisuks  galvojo  :D

Priedas  143967968_1638222966362470_3231492858373622445_n.jpg   179,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 28 sausio 2021 - 15:08
Aš pas mama. Močiute mano šiandien išėjo pas angelelius... Pabūsiu manau čia kelias dienas. Arba bant iki rytojaus kol tėtis grys...
Atsakyti

Oho, sniego taip nekukliai sakyčiau :rolleyes: 

Pas mus taip dailiai sniguriuoja, kaip tik arbatos pasidariau, tai taip jauku, faina :wub:​ 

Atsakyti

Aš pas mama. Močiute mano šiandien išėjo pas angelelius... Pabūsiu manau čia kelias dienas. Arba bant iki rytojaus kol tėtis grys...

Ojetau...kažkuo sirgo ar netikėtai viskas? nuoširdi užuojauta...laikykis :huh2:​ 

Atsakyti

Uzuojauta Tau ir seimai, BigBang :4u:  :friends:​ 

Atsakyti

Uzuojauta Big Bang  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  

Atsakyti

Oho, sniego taip nekukliai sakyčiau :rolleyes:

Pas mus taip dailiai sniguriuoja, kaip tik arbatos pasidariau, tai taip jauku, faina :wub:​ 

SMagumemai dabar  daugiabuciu  kiemuose  :P  , provezos isvarytos, pusnis jau susalusios,  tai kad vakare reik jau ieskotis kur ir kaip masina pasistatyti

Atsakyti
Bigbang,uzuojauta 4u.gif 4u.gif

Tikrai labai greit prabego savaite...Ryt jau penktadienis biggrin.gif Ir vel savaitgalis biggrin.gif Tikiuosi sestad nereiks dirbt...

Apsiploviau masina,nes jau numeriu tuoj nesimatys biggrin.gif Nors ryt vel lietu zada,tai kaip ri be reikalo ploviau...

Almost,o cia pasiule tau tuos breketus ar pati susigalvojai biggrin.gif Mano dukra labai norejo ir breketu ir akiniu,o ir dantys sveiki,lygus(i mama biggrin.gif ) ir akys geros( i teva biggrin.gif )
Beje,lygtai akiniai jau gatavi mirksiukas.gif MB gavo dvi zinutes,tai greiciausiai vieni bus jo,kiti mano mirksiukas.gif Arba paprasciausiai zinute sudubliuota...Sestad pasiimsim mirksiukas.gif
Atsakyti