Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas iš ryto šį pirmadienį  :) 

Savaitgalis praėjo per greit, kaip ir visada. Galėtų būt dar vienas laisvadienis savaitėje. Nu, gal kada nors  :D 

Mąstau, ką čia nuveikėm. Kaip ir nieko ypatingo, bet trūko to poilsio tikro šiek tiek.

Penktadienį lėkiau į masažus, paskui į kelias parduotuves mieste užbėgau, nusipirkau šio bei to. Grįžom namo abu nenusiteikę gaminti, tai nuvažiavom picos pasiimt išsinešimui ir vakarojom namie sau ramiai.

Šeštadienį kaip išėjau ryte pusę 8 iš namų, taip grįžau vakare jau po 20val  :blink:  :D Sportas, masažas, nagus, plaukus tvarkiausi, paskui dar iki prekybos centro nuvažiavom. Nusipirkau dar šiek tiek rūbų Zaroj iš tų paskutinių išpardavimų, nusipirkom maisto vakarienei ir viskas. Grįžom namo, žiūrėjom serialus ir tiek žinių.

Vakar po pusryčių išvažiavom prie jūros. Prasiėjom šiek tiek, nuėjom į tokią kaip maisto mugę / turgelį (pas mus būna kiekvieną dieną vis kitoj vietoj visam mieste maisto mugės, kur visokiausių virtuvių maisto gali nusipirkti pavalgyt, būna prekiauja ūkinikai savo produkcija, visokie kepėjai ir pan.)  :) Tai prisipirkom dar karštos focaccia duonos su česnaku ir druska, koks skanumėlis buvo  :wub: Tam kioske dar kepa pynutes su cinamonu ir kitas su sūriu. Tai pasiėmėm dar karštų cinamoninių pynučių, jau koks gėris  :wub: Paskui nuėjom arbatos atsigert, užsukom į vieną smulkmenų parduotuvę https://sostrenegrene.com/ pasižvalgyt, bet nieko nepirkom. Tada nuvažiavom nusipirkt dar šiek tiek produktų vakarienei, pasiėmėm visai netikėtai dėlionę tuo pačiu. Tai grįžę kaip čiupom dėliot, visas vakaras taip ir praėjo  :D  :D Juokėmės su vyru - sakiau tegul nedrįsta naktį atsikėlęs eit dėliot, o jis man liepė ryte nepradėt dėliot vienai (aš anksčiau už jį keliuosi darbo dienom).

Šiandien planų jokių neturiu - po darbo namo lėksiu gaminti, o paskui arba važiuosi pirkti maisto savaitei su vyru, arba jis važiuos vienas, o aš eisiu spintos tvarkytis, nes vėl niekas netelpa po tiek pirkinių  :blink:  :D 

Tokios va tokelės. Eisiu pasiimsiu kavos ir kibsiu į darbus. Reikia iki penktadienį nusiųsti bosui savo metinį įvertinimą (pildom dokumentus, kuriuos paskui su juo aptariam, jis perduoda dokumentus aukštesnei vadovybei ir tada jau sprendžia viską dėl tolimesnio darbo, algos pakėlimo, mokslų ir t.t.). Aną savaitę visai neturėjau įkvėpimo peržvelgti visko ir savęs liaupsinti, tai reikia būtinai dabar per kelias dienas susiimti. Dar šiandien mokymus vedu, tai žodžiu diena darbinga nusimato  :) 

Puikaus visoms pirmadienio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Laba dienelė! :)

Taip greitai ir baigėsi atostogos, ryt grįžtu į universitetą. Labai labai patenkinta esu šio semestro tvarkaraščiu, dauguma paskaitų prasidės 11-13 val.,  dažniausiai nereikės per didžiausius kamščius ridentis į miestą, tik kartą savaitėje. O praeitą semestrą tris kartus per savaitę rytinės paskaitos buvo. :)

Savaitgalį atšventėm mamos gimtadienį pajūryje, tai labai smagu buvo. Ir kaip faina, kai žmonių Neringoje praktiškai nerasta, tuščias miestas, vos keletą gyventojų sutikom. :bigsmile:

Grįžtu nuo šiandien į sportą, vakare važiuosiu į gymą ir bandysiu bent porą kartų per savaitę kol kas sportuoti, po to bus matyti. :) Ryte buvau apsipirkti sportui, nes reikėjo naujų tympų, dar ir palaidinę prigriebiau. :)

O šiaip išties, kaip stebėjotės atėjusiu vasariu, tai stebiuosi ir aš, labai keista suvokti, kad 1 kursas persirito į antrą pusę, gimtadienis už 1.5 mėn. Šakės. :D Per greitai viskas, bet tuo pačiu ir džiugu, kad pavasaris ne už kalnų ir dienos šviesyn. :)

Dėl vitaminų, tai aš geriu VitD, nes visada man jo trūkumas. Seniau ne itin reguliariai gėriau jį, dabar prieš žiemą pradėjau reguliariai gerti, tai labai jaučiasi poveikis. :)

Kalbėjot apie Zarą, tai jų dydžiai išties kosmosas yra. Ypač su džinsais. Šiaip įprastai nešioju 36-38, bet Zaroje tenka žiūrėti į 40-42 :blink: Atsimenu, kažkada nusižiūrėjau vienus džinsus, tai net 42 man buvo per mažas dydis, likau nesupratus. :D​ 

Atsakyti

Bet rimtai kaip šviesu dar lauke :bigsmile: keliaujam link pavasario, faina! 

Almost, visko po truputį kaip visada savaitgaliais :) ir skanaus maisto, ir savęs pasilepinimo, ir pasivaikščiojimų, liuks :mirksiukas:

Mouette, ką būtent žadi sportuoti? grupines ar su treniruokliais? :mirksiukas:

Aš va užkandau, toliau reikia darbuotis, bet taip aptingau nors buvau visa pilna jėgų ir nusiteikimo :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 03 vasario 2020 - 16:53
As jau po darbu mirksiukas.gif Eisim su MB sportuot biggrin.gif As tai daug maz saziningai einu,jis tik moka uz sporto sale biggrin.gif O kadangi siandien i darba nejo,tai va ir eisim..Nes siaip labai velai po darbo grizta,jau tingi dar kur eit...
Atsakyti

O aš grįžusi apsitvarkysiu truputį ir manau nieko nebeveiksiu šiandien. Valgyt yra, aš vėl trintą sriubą skanausiu, šįkart kalafiorų/pomidorų/moliūgų :rolleyes: kas pas Jus vakarienei?

Atsakyti
Vakarienei turbut tik salotu uzteks...O dabar iskepiau vistos krutineles griliuje,iburokeliu misraine salia mirksiukas.gif Veliau is tos krutineles prisuksiu fajitu-bus i darba nestis mirksiukas.gif
Atsakyti

Neturim jokių planų vakarienei, kažką gal greit susimesim, o gal nusipirksim pradžioj produktų, o tada pasidarysim valgyt  :) Bus matyt. Po darbo lėksiu greit akių pasitikrint, tai kol aš grįšiu namo, jau ir vyras bus grįžęs. Tada ir spręsim  :)​ 

Atsakyti

Ramus pirmadienio vakaras,  tinigniaujam prie teliko. ryt po darbo vaziuosim pas  MB dukra i svecius, niekad nesu  buvus pas ja sveciuose

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
kaip pas mus šiandien gražu- pašalo ir saulytė, ir šviesu, ir nuotaika atitinkama smile.gif
nors sostinėj sakė cepelininis dangus...dukrą išleidau sekmadienį su truputį temperatūros. Pridėjau vaistų, termometrų...bet neprireikė ,lyg bus praėję, kartą tik pilvą paleido, sakau gal ko užsivalgė ar lengvas virusas. Nu svarbu ne kokie gripai, nors ji ir skiepyta šiaip.

Savaitgalis gerai, net nebežinau ką ten veikiau bet ėjo ir pralėkė.

Vakar pas draugę jos vardines šventėm, šampės išgėrėm, prisipliurpėm....taip skaniai suėjo tas šampanas ...smile.gif







Papildyta:
QUOTE(giega @ 2020 02 03, 09:15)
Ai,pamirsau papasakot-uosviene grizo is Ispanijos grynai vasario1d is kart po brexito.. ir iskart labai klausinejo-ko cia vaziuoji,,ka cia veiki...Neprase rodyt jokiu statusu,bet va vis tiek prisikabino..



aha tikrai, papasakok nuotaikas kaip te pas jus kas ką kaip...esmėj kaip gyvenat be ES smile.gif našlaičiais nesijaučiat? (u jei kas juokauju smile.gif )

Dar, sakyk kaip te pas jus yra su mokyklomis, mūsų ten bendra pažįstama išvažiavusi yra su vaikais, vaikai mūsų bendraamžiai (12 metų), tai jos sakė tas berniukas "jau mokosi STUDIJOJ" lyg...jei aš gerai pamenu.... yra tokia mokymosi įstaiga kažkokia? smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) ankstyvas, saulėtas rytas, nuotaika liuks, pradedam dieną :rolleyes: fainas ir pas mus oras, vėjas aprimęs, visai net smagu pasivaikščioti būtų :rolleyes: 

Vakar toks greitas vakaras, kažkaip jau vėlokai grįžom, tai užkandom greit ir ilsėjomės. Dar serialo seriją pažiūrėjom ir tiek žinių :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labukas

V-rine,yra nursery(kaip darzelis,manoji eina) Paskui reception-priesmokykline,nuo 4m eina,neprivalona. paskui primary-pradine,nuo 5m,privaloma jau. 12m turetu eit i secondary -vidurine mokykla. Studija,tai gal kokua lietuviska mokyklele lanko ar kokia privacia g.gif Su lietuviska mokykla neatitinka tik klases.. nes cia nuo 5 m jau visi eina.. Tai jei taviskis kokioj 6klasej,tai cia butu 8, nors mokos beveik ta pati.
Atsakyti