QUOTE(Smėlinukė @ 2010 12 06, 13:10)
Peržiūrėjau dalį temos, bet neradau.Gal kas turite "Trijų paršiukų " pasaką įgarsintą aktorių. Būtų gerai tik MP3 versija. Vaizdo nereikia.
nu bet šita superinė
QUOTE(vėtrė @ 2010 07 19, 09:47)
QUOTE(Nolta @ 2010 11 24, 18:18)
Ar galima butu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita? parsiunte vyras man, bet puse neatidaro gal kuri turite ir galite ideti
Sveiki, taip, reiktu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita is naujo ideti, nes neatsidaro pirma dalis. Kas turi, idekite
QUOTE(Gold Man @ 2010 12 27, 14:47)
Sveiki, taip, reiktu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita is naujo ideti, nes neatsidaro pirma dalis. Kas turi, idekite
Pelytė Zita
Prašom
Merginos, gal kas turite įrašą iš plokštelės Mažylis ir karlsonas (berods 2 plokštelės buvo, bet gal ir klystu)?
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 12 27, 16:36)
Gal galetum pakartotinai ideti 2-aja pasaka is sio CD, nes kazkaip neatsisiuncia,t.y. nepasileidzia ji
Ir gal kas turit Terapiliu pasaku 2 ir 5 CD, nes pervartus visas temas buten siu nuorodos nebeveikia
ACIU
QUOTE(twicsi @ 2011 01 17, 02:14)
Ir gal kas turit Terapiliu pasaku 2 ir 5 CD, nes pervartus visas temas buten siu nuorodos nebeveikia
ACIU
Kai kas ir yra
terapines pasakos
QUOTE(_vetra_ @ 2010 10 11, 23:19)
Perziurejau tema, bet taip ir nepavyko rasti nuostabiu Keistuoliu teatro pasaku Kita karta. Gal kas turite? Labai noretume labai
QUOTE(vėtrė @ 2010 10 12, 15:00)
Aš seniai ieškau šito disko. Matyt, kad niekas neturi, net pirkt tokio nemačiau parduotuvėse, internete tik ko gero gal ir yra:ax:
Turiu sita Keistuoliu CD Tik kaip man juo su jumis pasidalinti?
Beje, ju pirkti yra KEistuoliu teatro kasose
Gal galite paaiškinti kas tor terapinės pasakos?
QUOTE(Žvaigždėja @ 2011 01 29, 23:00)
Gal galite paaiškinti kas tor terapinės pasakos?
per googla radau
Vaikų ir paauglių psichologės Marijos Molickos knyga Terapinės pasakos skirta vaikams bei jais besirūpinantiems žmonėms - tėvams, auklėtojams, mokytojams, psichoterapeutams ir pan. Terapinės pasakos padės vaikams įveikti baimę ir nerimą keliančias situacijas: kai baisu eiti į darželį, nesinori į mokyklą, kai kiti tyčiojasi, kai atsiduri ligoninėje...