Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

Peržiūrėjau dalį temos, bet neradau.Gal kas turite "Trijų paršiukų " pasaką įgarsintą aktorių. Būtų gerai tik MP3 versija. Vaizdo nereikia. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Smėlinukė @ 2010 12 06, 13:10)
Peržiūrėjau dalį temos, bet neradau.Gal kas turite "Trijų paršiukų " pasaką įgarsintą aktorių. Būtų gerai tik MP3 versija. Vaizdo nereikia. ax.gif

nu bet šita superinė
QUOTE(vėtrė @ 2010 07 19, 09:47)

Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2010 12 06, 15:16)
nu bet šita superinė

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolta @ 2010 11 24, 18:18)
Ar galima butu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita? parsiunte vyras man, bet puse neatidaro  g.gif gal kuri turite ir galite ideti  4u.gif

Sveiki, taip, reiktu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita is naujo ideti, nes neatsidaro pirma dalis. Kas turi, idekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2010 12 27, 14:47)
Sveiki, taip, reiktu V.V.Landsbergio. Pelyte Zita is naujo ideti, nes neatsidaro pirma dalis. Kas turi, idekite  4u.gif

Pelytė Zita
Prašom mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasakos

Atsakyti
Merginos, gal kas turite įrašą iš plokštelės Mažylis ir karlsonas (berods 2 plokštelės buvo, bet gal ir klystu)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 12 27, 16:36)

Gal galetum pakartotinai ideti 2-aja pasaka is sio CD, nes kazkaip neatsisiuncia,t.y. nepasileidzia ji

Ir gal kas turit Terapiliu pasaku 2 ir 5 CD, nes pervartus visas temas buten siu nuorodos nebeveikia
ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twicsi: 17 sausio 2011 - 01:15
QUOTE(twicsi @ 2011 01 17, 02:14)

Ir gal kas turit Terapiliu pasaku 2 ir 5 CD, nes pervartus visas temas buten siu nuorodos nebeveikia
ACIU

Kai kas ir yra

terapines pasakos
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2010 10 11, 23:19)
Perziurejau tema, bet taip ir nepavyko rasti nuostabiu Keistuoliu teatro pasaku Kita karta. Gal kas turite? Labai noretume labai  4u.gif

QUOTE(vėtrė @ 2010 10 12, 15:00)
Aš seniai ieškau šito disko. Matyt, kad niekas neturi, net pirkt tokio nemačiau parduotuvėse, internete tik ko gero gal ir yra:ax:

Turiu sita Keistuoliu CD wink.gif Tik kaip man juo su jumis pasidalinti? blush2.gif
Beje, ju pirkti yra KEistuoliu teatro kasose wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 28 sausio 2011 - 23:17
Gal galite paaiškinti kas tor terapinės pasakos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2011 01 29, 23:00)
Gal galite paaiškinti kas tor terapinės pasakos? blush2.gif

per googla radau
Vaikų ir paauglių psichologės Marijos Molickos knyga „Terapinės pasakos“ skirta vaikams bei jais besirūpinantiems žmonėms - tėvams, auklėtojams, mokytojams, psichoterapeutams ir pan. „Terapinės pasakos“ padės vaikams įveikti baimę ir nerimą keliančias situacijas: kai baisu eiti į darželį, nesinori į mokyklą, kai kiti tyčiojasi, kai atsiduri ligoninėje...
Atsakyti