Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

Terapines pasakos CD6
Atsakyti
kuzka, dekui 4u.gif suintrigavo pratarme tu pasakaiciu, ziuresim koks bus efektas ju beklausant.
Atsakyti
Labas vakarelis ,gal jau kas isigijote sitas daineles Meta Meskinija gal galetumete pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi S.Neries Senelės pasaką?
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2010 03 30, 13:04)
Gal kas turi S.Neries Senelės pasaką?

Čia turi būti
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2010 03 30, 17:40)

Taip yra, AČIŪ! thumbup.gif
Atsakyti
o man cia nieko neduoda atsisiusti sad.gif padekite prasau mergaites 4u.gif
netycia pati issiaiskinau ir kitoms parasysiu kad spausti reikia apacioje prie save it to your PC smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 31 kovo 2010 - 12:17
labas visoms,
gal kuri turit sarlio pero pasaka raudonkepuraite, igarsinta daugelio aktoriu? kai buvau maza turejau ja ploksteleje, buvo pati megstamiausia. Buciau labai dekinga!!!!!!!!!!!! wub.gif 4u.gif ACIU
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2010 04 09, 12:39)
labas visoms,
gal kuri turit sarlio pero pasaka raudonkepuraite, igarsinta daugelio aktoriu? kai buvau maza turejau ja ploksteleje, buvo pati megstamiausia. Buciau labai dekinga!!!!!!!!!!!! wub.gif  4u.gif  ACIU

Užeik į www.lrt.lt/archyvas ir iš vaikų radijo skilties atsisiųsk 2 dalis Raudonkepuraitės. Kaip atsisiųsti yra mano paaiškinta ir šioje temoje, o užvakar aiškinau štai šitoje temoje 4u.gif
Atsakyti
kuzka, ačiū už terapines pasakas, vis negalėjau atsisiųsti CD2 - tai pakibdavo, tai rašė, kad išnaudotas limitas, o iš šios kuo puikiausiai atsisiuntė, dar sykį dėkui
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kažkada lrt. vakaro pasakoje skaitė G. Morkūno ,,Blusynų pasakas". Gal turite kuri išsisaugojusi? Būčiau labai dėkinga 4u.gif ax.gif Arba kokį kitą Morkūno veikalą (pvz.,,,Grįžimo istorija")?
Atsakyti
Blusyno pasakojimai

Grizimo istorija
Atsakyti