kuzka, dekui suintrigavo pratarme tu pasakaiciu, ziuresim koks bus efektas ju beklausant.
Labas vakarelis ,gal jau kas isigijote sitas daineles Meta Meskinija gal galetumete pasidalinti
Gal kas turi S.Neries Senelės pasaką?
o man cia nieko neduoda atsisiusti padekite prasau mergaites
netycia pati issiaiskinau ir kitoms parasysiu kad spausti reikia apacioje prie save it to your PC
netycia pati issiaiskinau ir kitoms parasysiu kad spausti reikia apacioje prie save it to your PC
labas visoms,
gal kuri turit sarlio pero pasaka raudonkepuraite, igarsinta daugelio aktoriu? kai buvau maza turejau ja ploksteleje, buvo pati megstamiausia. Buciau labai dekinga!!!!!!!!!!!! ACIU
gal kuri turit sarlio pero pasaka raudonkepuraite, igarsinta daugelio aktoriu? kai buvau maza turejau ja ploksteleje, buvo pati megstamiausia. Buciau labai dekinga!!!!!!!!!!!! ACIU
QUOTE(Alyvuoge @ 2010 04 09, 12:39)
labas visoms,
Užeik į www.lrt.lt/archyvas ir iš vaikų radijo skilties atsisiųsk 2 dalis Raudonkepuraitės. Kaip atsisiųsti yra mano paaiškinta ir šioje temoje, o užvakar aiškinau štai šitoje temoje
Labas
Kažkada lrt. vakaro pasakoje skaitė G. Morkūno ,,Blusynų pasakas". Gal turite kuri išsisaugojusi? Būčiau labai dėkinga Arba kokį kitą Morkūno veikalą (pvz.,,,Grįžimo istorija")?
Kažkada lrt. vakaro pasakoje skaitė G. Morkūno ,,Blusynų pasakas". Gal turite kuri išsisaugojusi? Būčiau labai dėkinga Arba kokį kitą Morkūno veikalą (pvz.,,,Grįžimo istorija")?