Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

AČIŪ IR AŠ RADAU ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ir my opera tu pasaku slaptazodi, nes neisarchyvuoja be slaptazodzio/
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2009 11 29, 12:40)
my.opera.com/shedeuw  slaptazodis

QUOTE(lile @ 2010 01 22, 12:15)
Gal kas zinote ir my opera tu pasaku slaptazodi, nes neisarchyvuoja be slaptazodzio/

Pamėgink eegles nurodytą, nukopijuok ir įklijuok, kur slaptažodžio reikia smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuorodele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, terapiniu pasaku 6cd nuoroda nebeveikia

Gal kas galesite atnaujinti? 4u.gif

Is anksto labai aciu
Atsakyti
Ir V. V. Landsbergio "Angelų pasakas" iš aaktinijos nuorodos atsisiunčiau tik keturias, nuo penktos visur rašo, kad "not valid" ax.gif O pradėjau klausytis, taip patiko, noriu dar ir dar wub.gif Nors pati jau studentė esu, bet va įlindau į ankstyvojo ugdymo skyrelį ir taip šauniai su dainų ir pasakų terapija ugdausi biggrin.gif Pasakos vakarais yra šaunuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2010 02 04, 12:11)
Ir V. V. Landsbergio "Angelų pasakas" iš aaktinijos nuorodos atsisiunčiau tik keturias, nuo penktos visur rašo, kad "not valid"  ax.gif O pradėjau klausytis, taip patiko, noriu dar ir dar  wub.gif Nors pati jau studentė esu, bet va įlindau į ankstyvojo ugdymo skyrelį ir taip šauniai su dainų ir pasakų terapija ugdausi  biggrin.gif Pasakos vakarais yra šaunuma  4u.gif

Pamėgink siųstis iš Čia, turėtų būti visas rinkinys.Išskleisti reikės su WinRAR 4u.gif
Atsakyti
Terapines pasakos CD1

Terapines pasakos CD2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzka: 08 vasario 2010 - 19:27
Terapines pasakos CD4
Atsakyti
O kaip parsisiusti? blush2.gif
Kazkaip niekaip ...

QUOTE(kuzka @ 2010 02 08, 22:10)

Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2010 02 09, 13:13)
O kaip parsisiusti?  blush2.gif
Kazkaip niekaip ...

aga, sita pakrove siek tiek ir sustojo. o 3 CD nera? ir ar yra ten tos pasakos, ar knyga reikia pirkti g.gif stai kiek cia klausimu ax.gif
Atsakyti
Viskas siunciasi o cia Terapines pasakos CD3

Terapiniu pasakaiciu rinkinuka sudaro 6 cd diskai

Terapines pasakos CD5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzka: 09 vasario 2010 - 16:00