gailius ir jo žirgas
K.Boruta. kiškis žvairiaakis-miškų urėdas
palaidotas mėnuo
pelenius
m.sluckis. :
kalvio akiniai. ežys ir saulėčia
mėnulio šypsenos. auksinė vištelė čia
šamo namas čia
š.pero.pelenė 1d ir 2d
V.Garšinas. Varlytė keliauninkė
Lietuvių pasaka-Užburta mergaitė ir slibinas
Užburta princo nuotaka
Stebuklingas berniukas
Ali baba ir 40 plėšikų 1d. ir 2d
Keletas Džanio Rodario Kūrinių:
Atvažiuoja dėdulė baltasis lokys
Šuo, kuris nemokėjo loti
Kieno siūlą verpia trys senutės
Kuris kurį . 1dalis
Kuris kurį. 2dalis
Atvažiuoja dėdulė baltasis lokys
Šuo, kuris nemokėjo loti
Kieno siūlą verpia trys senutės
Kuris kurį . 1dalis
Kuris kurį. 2dalis
Gal turit is radio archyvo A.Lindgren. Kalio Bliumkvisto nuotykiai 1,2,3,4 dalys
kipse
kipse
QUOTE(kipse @ 2009 01 31, 18:40)
Gaila kad be pabaigos
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 30, 13:07)
Praeitą savaitgalį transliavo nuostaaabų radijo spektaklį Meri Popins 1,2 dalis. Labai džiaugiausi, bet parsisiuntusi, pastebėjau, kad LRT archyve įkeltos abi vienodos 1- os dalys. Taip buvau susikrimtusi, kad parašiau tos svetainės redaktorei ir paprašiau, kad atsiųstų man 2-ą dalį Meri Popins. Redaktorė mielai sutiko man padėti ir atsiuntė man 2 -ą dalį Kažkaip galvoju, kas kipse tai tikrai siuntiesi Ir visiems kitiems taip pat bus smagu paklausyti šio radijo spektaklio , todėl įkėliau jums visiems
O gal butu dar galima parasyt ir paprasyt del "Gedimino ir keturi seneliai" 4 d. Taip norisi pabaigos
QUOTE(astukas @ 2009 02 11, 18:46)
O gal butu dar galima parasyt ir paprasyt del "Gedimino ir keturi seneliai" 4 d. Taip norisi pabaigos
Kad tebuvo 3.
QUOTE(kipse @ 2009 02 11, 19:59)
Kad tebuvo 3.
Tai ir dabar tebera ir tikrai tik 3 d., bet tai ne viskas Nejaugi nepabaige pasakos perejo prie kitos Jau musu visa seimyna lauke pabaigos ir se tau...
QUOTE(astukas @ 2009 02 11, 20:33)
Tai ir dabar tebera ir tikrai tik 3 d., bet tai ne viskas Nejaugi nepabaige pasakos perejo prie kitos Jau musu visa seimyna lauke pabaigos ir se tau...
Istikro taip ir yra Paklausiau paskutines dalies pabaiga o ten sako kad "toliau suzinosite perskaite sia knyga" Zodziu, viskas gerai. Atsiprasau uz sukelta sumaisti Nu ka, ieskosim knygos
QUOTE(astukas @ 2009 02 11, 23:12)
Istikro taip ir yra Paklausiau paskutines dalies pabaiga o ten sako kad "toliau suzinosite perskaite sia knyga" Zodziu, viskas gerai. Atsiprasau uz sukelta sumaisti Nu ka, ieskosim knygos
Mes nusipirkom knygutę, nedidelė tokia, 11 lt tekainuoja