Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

gailius ir jo žirgas
K.Boruta. kiškis žvairiaakis-miškų urėdas
palaidotas mėnuo
pelenius

m.sluckis. :
kalvio akiniai. ežys ir saulėčia
mėnulio šypsenos. auksinė vištelė čia
šamo namas čia

š.pero.pelenė 1d ir 2d

V.Garšinas. Varlytė keliauninkė

Lietuvių pasaka-Užburta mergaitė ir slibinas

Užburta princo nuotaka

Stebuklingas berniukas

Ali baba ir 40 plėšikų 1d. ir 2d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 31 sausio 2009 - 19:27
Keletas Džanio Rodario Kūrinių:

Atvažiuoja dėdulė baltasis lokys

Šuo, kuris nemokėjo loti

Kieno siūlą verpia trys senutės

Kuris kurį . 1dalis

Kuris kurį. 2dalis
Atsakyti
Gal turit is radio archyvo A.Lindgren. Kalio Bliumkvisto nuotykiai 1,2,3,4 dalys

kipse notworthy.gif
Atsakyti
A.Lindgren. Kalio Bliumkvisto nuotykiai 1d., 2d., 3d., 4d.
Atsakyti
[quote=kipse,2009 02 02, 21:04]
[/qu

LABAI ACIU 4u.gif . jAU ATSISIUNCIAU. tAI MANO VAIKYSTES NUOSTABIAUSIA PASAKA.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 02 02, 21:04)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 01 31, 18:40)
V. V.Landsbergis. Gediminas ir keturi seneliai. 1 dalis, 2dalis,
3dalis

Gaila kad be pabaigos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 30, 13:07)
Praeitą savaitgalį transliavo nuostaaabų radijo spektaklį Meri Popins 1,2 dalis. Labai džiaugiausi, bet parsisiuntusi, pastebėjau, kad LRT archyve įkeltos abi vienodos 1- os dalys. Taip buvau susikrimtusi, kad parašiau tos svetainės redaktorei ir paprašiau, kad atsiųstų man 2-ą dalį Meri Popins. Redaktorė mielai sutiko man padėti ir atsiuntė man 2 -ą dalį  bigsmile.gif Kažkaip galvoju, kas kipse tai tikrai siuntiesi  ax.gif Ir visiems kitiems taip pat bus smagu paklausyti šio radijo spektaklio , todėl įkėliau jums visiems  4u.gif

O gal butu dar galima parasyt ir paprasyt del "Gedimino ir keturi seneliai" 4 d. blush2.gif Taip norisi pabaigos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2009 02 11, 18:46)
O gal butu dar galima parasyt ir paprasyt del "Gedimino ir keturi seneliai" 4 d.  blush2.gif Taip norisi pabaigos  verysad.gif

Kad tebuvo 3. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 02 11, 19:59)
Kad tebuvo 3.  g.gif

Tai ir dabar tebera ir tikrai tik 3 d., bet tai ne viskas unsure.gif Nejaugi nepabaige pasakos perejo prie kitos g.gif Jau musu visa seimyna lauke pabaigos ir se tau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2009 02 11, 20:33)
Tai ir dabar tebera ir tikrai tik 3 d., bet tai ne viskas  unsure.gif Nejaugi nepabaige pasakos perejo prie kitos  g.gif Jau musu visa seimyna lauke pabaigos ir se tau... rolleyes.gif

Istikro taip ir yra doh.gif Paklausiau paskutines dalies pabaiga o ten sako kad "toliau suzinosite perskaite sia knyga" unsure.gif Zodziu, viskas gerai. Atsiprasau uz sukelta sumaisti blush2.gif Nu ka, ieskosim knygos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2009 02 11, 23:12)
Istikro taip ir yra  doh.gif Paklausiau paskutines dalies pabaiga o ten sako kad "toliau suzinosite perskaite sia knyga"  unsure.gif Zodziu, viskas gerai. Atsiprasau uz sukelta sumaisti  blush2.gif Nu ka, ieskosim knygos  rolleyes.gif

Mes nusipirkom knygutę, nedidelė tokia, 11 lt tekainuoja smile.gif
Atsakyti