Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

QUOTE(vėtrė @ 2009 01 22, 00:10)
Kas siuntėtės iš šios nuorodos, perrašydama pasakas į diskus, pastebėjau, kad Daktaro Aiskaudos 2 dalis- tai visai kitas spektaklis. LRT archyve radau ir antrą dalį. Šiuo metu archyve Daktaro Aiskaudos nebėra, todėl kas neatkreipė dėmesio, ar vėliau pradėjo siųstis šias visas pasakas, Daktarą Aiskaudą įkeliu čia  smile.gif

Daktaras Aiskauda 1 dalis

Daktaras Aiskauda 2 dalis

Aciu vetre wub.gif
mes iki sios pasakos nedaejom... blush2.gif pasakos sutiplo i 3 cd tai klausom tik pirmaji ir ypac jai patinka pirmoji apie alavini kareiveli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 01 22, 12:02)
Aciu vetre wub.gif
mes iki sios pasakos nedaejom... blush2.gif  pasakos sutiplo i 3 cd tai klausom tik pirmaji ir ypac jai patinka pirmoji apie alavini kareiveli doh.gif

Mes ir gi toli gražu dar iki visų perklausymo biggrin.gif Turi kelias savo mylimiausias, beje, ir gi alavinį kareivėlį, trepsę nu ir varom lotuliukas.gif dar tokį šiuolaikišką spektaklį meškis po širdim labai myli - ten vaikas vaidina su mama, turbūt kiekviena save, savo šeimą atpažintų šiame spektaklyje (mama prie kompo dirba, tėtčio amžiais nėra, nes dirba, o vaikas sau... ) tongue.gif
Atsakyti

Tikiuosi, kad jūs užeinate į LRT vaikų radijo ir vakaro pasakų archyvą parsisiųsti nuostabių pasakų blush2.gif

Praeitą savaitgalį transliavo nuostaaabų radijo spektaklį Meri Popins 1,2 dalis. Labai džiaugiausi, bet parsisiuntusi, pastebėjau, kad LRT archyve įkeltos abi vienodos 1- os dalys. Taip buvau susikrimtusi, kad parašiau tos svetainės redaktorei ir paprašiau, kad atsiųstų man 2-ą dalį Meri Popins. Redaktorė mielai sutiko man padėti ir atsiuntė man 2 -ą dalį bigsmile.gif Kažkaip galvoju, kas kipse tai tikrai siuntiesi ax.gif Ir visiems kitiems taip pat bus smagu paklausyti šio radijo spektaklio , todėl įkėliau jums visiems 4u.gif

Mere Popins 1 dalis

Mere Popins 2 dalis

Smagaus klausymosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 30, 12:07)
Redaktorė mielai sutiko man padėti ir atsiuntė man 2 -ą dalį  bigsmile.gif

Kažkaip galvoju, kas kipse tai tikrai siuntiesi  ax.gif Ir visiems kitiems taip pat bus smagu paklausyti šio radijo spektaklio , todėl įkėliau jums visiems  4u.gif

Kaip faina.

Siunčiaus, bet nepasiklausiau net. Viską tik siunčiu siunčiu.

Dėkui . 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas turit is radijo archyvo persisiunte "Mazaji princa" ? Kazkaip as jo nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2009 01 31, 01:51)
Sveiki,
Gal kas turit is radijo archyvo persisiunte "Mazaji princa" ? Kazkaip as jo nerandu  g.gif

Neradai, nes archyve spektakliai saugomi tik kažkiek laiko. Paprastai jų būna 25, kas savaitę pasipildo nauji 2 spektakliai, paskutiniai du automatiškai ištrinami smile.gif

Egziuperi.Mažasis princas 1 dalis

Egziuperi.Mažasis princas 2 dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 31 sausio 2009 - 08:51
Pasakėlė ,,Voriukas ir vaikai" ir Zuikutis
Atsakyti
V.Žilinskaitė. Vitaminas Z
V.Žilinskaitė. Seneliūkštis
V.Žilinskaitė. Žydras skanėstas.Pakvaišėlė.
Atsakyti
juozas marcinkevičius.nuotykiai melagių šalyje.1d. 2dalis
Papildyta:
A. Matučio pasaka ,,Žilvinėlis" 1d. ir 2d.
Atsakyti
K.Čiukovskis. Daktaras Aiskauda 1 dalis ir 2 dalis

V. V.Landsbergis. Gediminas ir keturi seneliai. 1 dalis, 2dalis,
3dalis

S.Maršakas. Katės namai. 1 dalis 2 dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 31 sausio 2009 - 17:41
K.Koloidis.Pinokio nuotykiai. 1d., 2d., 3d., 4d.

Visos pasakos ir spektakliukai (neišskyriau kur kuris) iš LRT archyvo. gal ir kartosiuos rolleyes.gif

J.avyžius. liūtas, lūšis irdramblys. 1d, 2d

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 31 sausio 2009 - 18:07
Keleta lietuvių pasakų:
Kaip karaliaus sūnu savo seseris rado

Kaktoj saulė, pakaušy mėnuo, iš šalių žvaigždės

Kaulinis senis ant geležinio kalno

Paikutis

A.Vaičiulaitis. Meškinas vestuves kelia. 1d, 2d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 31 sausio 2009 - 18:50